Szerkesztő: Kvanduk Bence | Marca
2019. 02. 01. 22:55

Emilio Butraguenotól kapott csattanós választ.

A Real Madrid kivételes sikereket élt meg az elmúlt időszakban a bajnokok ligájában, mégis Emilio Butragueno védelmébe kellett vennie a csapatot Pep Guardiolával szemben, kijelentve ennél a csapatnál csak Alfredo Di Stefanoék voltak jobbak. 
 
Ez a válasz azt követően érkezett, hogy Pep Guardiola egy meccsfelvezető sajtótájékoztatón, arra a kérdésre mely csapatok voltak az elmúlt évtized legjobbjai, azt mondta a Juventus, a Bayern München és a Barcelona. Ezt azzal indokolta, hogy ez a három minden évben megnyerte a bajnokságot, megnyerte a kupát, de legalábbis minden évben ott voltak a közelében. 
 
Természetesen a spanyol fővárosban nem fogadták nagy örömmel a Barca legendájának szavait, különösen a jelenleg is klub alkalmazásában álló, legendás királyi Butragueno, aki nem ért egyet a katalán trénerrel. 
 
- Egyetlen csapat van, amelyik egy kicsivel jobb volt, mint ez a Real Madrid, és az a Di Stefano csapat volt, amelyik 5 BL-t nyert zsinórban, - magyarázta. – Ilyet semelyik másik klub nem ért el a történelemben. Ki érte el azt, amit ez a csapat? Ez a válaszom.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények