Friss hírek

Hoppá: megvan a magyar hokiválogatott új kapitánya!

Hoppá: megvan a magyar hokiválogatott új kapitánya!
A Fehérvár AV19 egykori sikeredzője veszi át a magyar nemzeti együttes irányítását.

Rutinos szlovén hokissal erősített a Fehérvár AV19

Rutinos szlovén hokissal erősített a Fehérvár AV19 Az ötvenszeres szlovén válogatott Ales Musiccsal erősítette meg keretét a Fehérvár AV19 jégkorongcsapata, az Olimpija Ljubljanától érkező támadó egyéves megállapodást kötött a fehérváriakkal.

Csomagküldőhöz adta be önéletrajzát az egyik legjobb magyar hokis

Csomagküldőhöz adta be önéletrajzát az egyik legjobb magyar hokis Bár szeretett volna hosszabbítani a Freiburg jégkorongcsapatával, megfelelő ajánlat híján azonban inkább a visszavonulás mellett döntött Vas Márton.

Szétlövés döntött a hoki világbajnokság döntőjében

Szétlövés döntött a hoki világbajnokság döntőjében Svédország nyerte meg a jégkorong-világbajnokságot, miután a vasárnap esti, kölni döntőben szétlövéssel jobbnak bizonyult Kanadánál.

Befejezi pályafutását az egyik legjobb magyar hokis

Befejezi pályafutását az egyik legjobb magyar hokis Bejelentette visszavonulását Vas Márton korábbi válogatott jégkorongozó.

Jégkorong-világbajnokságot rendezünk

Jégkorong-világbajnokságot rendezünk Magyarország rendezi a 2018-as divízió 1/A jégkorong vb-t

A fehérváriak kanadai hokikapusának első szavai

A fehérváriak kanadai hokikapusának első szavai Mark Visentin juniorként az OHL-ben, a Niagara IceDogs csapatában mutatkozott be először.

Kanadai kapussal erősített a Fehérvár AV19

Kanadai kapussal erősített a Fehérvár AV19 Kanadai kapust igazolt az osztrák jégkorongligában (EBEL) szereplő Fehérvár AV19 csapata.

Megtartja legjobbjait a bajnok miskolci jégkorongcsapat, de...

Megtartja legjobbjait a bajnok miskolci jégkorongcsapat, de... Hét alapemberrel hosszabbítottak szerződést a DVTK Jegesmedvék MOL Liga-győztes jégkorongcsapatánál.

Hoki: az NHL egyik legjobb kapusa csatlakozik a svéd vb-kerethez

Hoki: az NHL egyik legjobb kapusa csatlakozik a svéd vb-kerethez Csatlakozik a jégkorong-világbajnokságon szereplő svéd válogatott keretéhez Henrik Lundqvist, az észak-amerikai profiliga (NHL) egyik legjobb kapusa.

Kihagyja a vb-t az orosz hokiklasszis

Kihagyja a vb-t az orosz hokiklasszis Alekszandr Ovecskin sérülés miatt nem játszhat az orosz válogatottban a Kölnben és Párizsban zajló világbajnokságon, noha csapata, a Washington Capitals kiesett az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásának további küzdelmeiből.

Kiderült, mennyit kell kihagynia a doppingoló magyar hokisnak

Kiderült, mennyit kell kihagynia a doppingoló magyar hokisnak A fehérváriak játékosa már a vb-n sem szerepelhetett.

A rovat további friss hírei