Nemzeti válogatottak

Filipovics Tévez átigazolásához hasonlította Huszti kivásárlását

Filipovics Tévez átigazolásához hasonlította Huszti kivásárlását
Noha már hétfőn tényként közölték, Huszti Szabolcs kínai átigazolása most lett hivatalos.

Drámai végjátékban dőlt el az Afrikai Nemzetek Kupája

Drámai végjátékban dőlt el az Afrikai Nemzetek Kupája Vincent Aboubakar a 88. percben szerezte a győztes találatot.

Sikerkapitány ül a norvég kispadra

Sikerkapitány ül a norvég kispadra A norvég válogatott megtalálta új szövetésgi kapitányát, aki végül a svéd ars Lagerback lett.

Mahrez újra villant, ezúttal Afrikában

Mahrez újra villant, ezúttal Afrikában A Leicester Cityben nem villog ebben az idényben a Leicester City' játékosa, Rijad Mahrez, de az Afrika Kupán szereplő algériai válogatottban tavalyi önmagát idézte.

Őket kell nélkülöznie a PL kluboknak januárban

Őket kell nélkülöznie a PL kluboknak januárban 2017-ben is hagyományosan januárban rendezik az Afrikai Nemzetek Kupáját, amely leginkább a januárban is teljes gőzzel dübörgő Premier League-et érinti majd.

Megint kapitányt váltottak a finnek

Megint kapitányt váltottak a finnek Elküldték posztjáról Hans Backét, a finn labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát.

Infantino nem akar döntetlent látni a vb-n

Infantino nem akar döntetlent látni a vb-n A világbajnoki mezőny létszámának bővítése mellett a csoportkörös döntetlenek eltörlését is szívesen látná Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke.

Nagyon fura világbajnokságot vezetne be Gianni Infantino

Nagyon fura világbajnokságot vezetne be Gianni Infantino Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke azt mondta, lelkes fogadtatásra talált csütörtökön a tagszervezetek körében az a javaslata, hogy a világbajnokság mezőnyét 48 csapatosra bővítsék, és az első szakasz 16, egyenként háromcsapatos csoportból álljon.

A brazil válogatott is megemlékezik a légi szerencsétlenség áldozatai előtt

A brazil válogatott is megemlékezik a légi szerencsétlenség áldozatai előtt Jótékonysági mérkőzést játszik egymással a brazil és a kolumbiai labdarúgó-válogatott a Chapecoense csapatát sújtó légikatasztrófa miatt.

Döntöttek az angolok, megvan a végleges szövetségi kapitány

Döntöttek az angolok, megvan a végleges szövetségi kapitány Gareth Southgate maradt az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Az angolok döntöttek a kapitánykérdésben - sajtóhír

Az angolok döntöttek a kapitánykérdésben - sajtóhír Gareth Southgate marad az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a brit sportsajtó egybehangzó értesülései szerint. A most lejárt, ideiglenes megbizatását egészen 2020 nyaráig meghosszabbíthatják.

Igazi slágermeccsek lesznek a jövő nyári Konföderációs Kupán

Igazi slágermeccsek lesznek a jövő nyári Konföderációs Kupán Chile csapatával is azonos csoportba került a világbajnok német labdarúgó-válogatott a jövő nyári, oroszországi Konföderációs Kupa szombati kazanyi sorsolásán.

Elképesztő: piros pipacsokért büntetne a FIFA

Elképesztő: piros pipacsokért büntetne a FIFA A FIFA vizsgálatot indított a walesi és az északír futballszövetség ellen, mivel a két válogatott két héttel ezelőtti vb-selejtezőjén egyaránt politikai jelképek jelentek meg a lelátón.

A rovat további friss hírei