Nemzeti válogatottak

Mahrez újra villant, ezúttal Afrikában

Mahrez újra villant, ezúttal Afrikában
A Leicester Cityben nem villog ebben az idényben a Leicester City' játékosa, Rijad Mahrez, de az Afrika Kupán szereplő algériai válogatottban tavalyi önmagát idézte.

Őket kell nélkülöznie a PL kluboknak januárban

Őket kell nélkülöznie a PL kluboknak januárban 2017-ben is hagyományosan januárban rendezik az Afrikai Nemzetek Kupáját, amely leginkább a januárban is teljes gőzzel dübörgő Premier League-et érinti majd.

Megint kapitányt váltottak a finnek

Megint kapitányt váltottak a finnek Elküldték posztjáról Hans Backét, a finn labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát.

Infantino nem akar döntetlent látni a vb-n

Infantino nem akar döntetlent látni a vb-n A világbajnoki mezőny létszámának bővítése mellett a csoportkörös döntetlenek eltörlését is szívesen látná Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke.

Nagyon fura világbajnokságot vezetne be Gianni Infantino

Nagyon fura világbajnokságot vezetne be Gianni Infantino Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke azt mondta, lelkes fogadtatásra talált csütörtökön a tagszervezetek körében az a javaslata, hogy a világbajnokság mezőnyét 48 csapatosra bővítsék, és az első szakasz 16, egyenként háromcsapatos csoportból álljon.

A brazil válogatott is megemlékezik a légi szerencsétlenség áldozatai előtt

A brazil válogatott is megemlékezik a légi szerencsétlenség áldozatai előtt Jótékonysági mérkőzést játszik egymással a brazil és a kolumbiai labdarúgó-válogatott a Chapecoense csapatát sújtó légikatasztrófa miatt.

Döntöttek az angolok, megvan a végleges szövetségi kapitány

Döntöttek az angolok, megvan a végleges szövetségi kapitány Gareth Southgate maradt az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Az angolok döntöttek a kapitánykérdésben - sajtóhír

Az angolok döntöttek a kapitánykérdésben - sajtóhír Gareth Southgate marad az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a brit sportsajtó egybehangzó értesülései szerint. A most lejárt, ideiglenes megbizatását egészen 2020 nyaráig meghosszabbíthatják.

Igazi slágermeccsek lesznek a jövő nyári Konföderációs Kupán

Igazi slágermeccsek lesznek a jövő nyári Konföderációs Kupán Chile csapatával is azonos csoportba került a világbajnok német labdarúgó-válogatott a jövő nyári, oroszországi Konföderációs Kupa szombati kazanyi sorsolásán.

Elképesztő: piros pipacsokért büntetne a FIFA

Elképesztő: piros pipacsokért büntetne a FIFA A FIFA vizsgálatot indított a walesi és az északír futballszövetség ellen, mivel a két válogatott két héttel ezelőtti vb-selejtezőjén egyaránt politikai jelképek jelentek meg a lelátón.

Az amerikaiak legeredményesebb edzője váltja Klinsmannt

Az amerikaiak legeredményesebb edzője váltja Klinsmannt Bruce Arena váltja a hétfőn menesztett Jürgen Klinsmannt az amerikai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztján.

Szobrot állítanak Ibra tiszteletére

Szobrot állítanak Ibra tiszteletére Hatalmas szobrot kap a svéd válogatott legendája!

Vállalhatatlanra itták magukat Rooneyék

Vállalhatatlanra itták magukat Rooneyék Féktelen bulival ünnepelve az angol labdarúgó válogatott sztárja, és további tíz játékosa a skótok felett aratott győzelmet.

A rovat további friss hírei