JÉGKORONG

Jégkorong: halványulnak a feljutási esélyeink

Jégkorong: halványulnak a feljutási esélyeink
Az egy győzelemmel és két vereséggel álló magyarok csütörtökön, közép-európai idő szerint 16 órakor a lengyelekkel találkoznak.

Reakciók a hokiválogatott csodás sikerét követően

Reakciók a hokiválogatott csodás sikerét követően Remekül kezdtek a kijevi divízió I-es hoki-vb-n Ukrajna ellen a magyar jégkorongosok - a kitartás volt a kulcsa az 5-3-as győzelemnek.

Magyar csodagól a hokivébé első napján – videó

Magyar csodagól a hokivébé első napján – videó Mint jeleztük a házigazda ukránokat vertük 5-3-ra.

Hokivébé: Klicsko előtt intéztük a házigazdát

Hokivébé: Klicsko előtt intéztük a házigazdát A házigazda ukránok felett aratott 5-3-as győzelemmel kezdte szereplését a magyar jégkorong-válogatott a kijevi divízió I/A-s világbajnokságon szombaton.

A feljutás bravúr, a kiesés kudarc, ma kezdünk a hokivébén

A feljutás bravúr, a kiesés kudarc, ma kezdünk a hokivébén Öt kemény mérkőzés vár a magyar jégkorong-válogatottra a szombaton rajtoló kijevi divízió I/A-világbajnokságon, amelyen a jó szereplés - titkon a feljutás - a cél.

Hokivébé: nagy a rendőri jelenlét az ukrán-magyar előtt

Hokivébé: nagy a rendőri jelenlét az ukrán-magyar előtt A rendezők az utolsó simításokat végzik a kijevi Palac Szportuban (Sportpalota), ahol szombaton az ukrán-magyar mérkőzéssel kezdetét veszi a jégkorong divízió I/A-világbajnokság.

Kiparádézták a nyugati elsőt az NHL-rájátszásban

Kiparádézták a nyugati elsőt az NHL-rájátszásban A címvédő Pittsburgh Penguins magabiztos győzelemmel zárta le a Columbus Blue Jackets elleni párharcát.

Az edző szerint minden meccset megnyerhet a vb-n a hokiválogatott

Az edző szerint minden meccset megnyerhet a vb-n a hokiválogatott Chernomaz fejében már összeálltak a világbajnokságon pályára lépő sorok.

Jégkorong: íme a magyar keret, ők harcolhatják ki a feljutást

Jégkorong: íme a magyar keret, ők harcolhatják ki a feljutást Rich Chernomaz szövetségi kapitány szerint nehéz és kiegyenlített sorozat vár a válogatottra.

Hosszabbított a válogatott hokis Fehérváron

Hosszabbított a válogatott hokis Fehérváron Kóger Dániel újabb kétéves megállapodást kötött a Fehérvár AV19 jégkorongcsapatával.

Ilyen védést még biztos nem látott hokikapustól - videó

Ilyen védést még biztos nem látott hokikapustól - videó Az NHL-ben a Tampa Bay Lightning 4-2-re verte a Montreal Canadienst. A rájátszásért küzdő klub kapusa, Andrej Vaszilevszkij elképesztő védésekkel segítette csapatát - egy kézis kapus is megirigyelné reflexeit.

Különleges helyszínen léptek jégre a válogatott hokisok - fotók

Különleges helyszínen léptek jégre a válogatott hokisok - fotók A Fővárosi Nagycsirkuszban próbálták ki a jégfelületet.

David Musial lesz a DAB jégkorongcsapatának edzője

David Musial lesz a DAB jégkorongcsapatának edzője A klub honlapján jelentette be a 41 éves, cseh-német kettős állampolgárságú edző szerződtetését.

A rovat további friss hírei