JÉGKORONG

Jégkorong: nem tudott csodát tenni a Ferencváros

Jégkorong: nem tudott csodát tenni a Ferencváros
A címvédő és alapszakasz-győztes DVTK Jegesmedvék, valamint a Debrecen is bejutott a legjobb négy közé a jégkorong MOL Ligában.

A Fradi elvérzett a továbbjutás kapujában

A Fradi elvérzett a továbbjutás kapujában Siker esetén az elődöntőbe jutott volna a zöld-fehér alakulat, ezzel szemben Miskolcon jön a hetedik meccs.

Hoki: Egy győzelemre a továbbjutástól a Ferencváros

Hoki: Egy győzelemre a továbbjutástól a Ferencváros A következő összecsapást pénteken rendezik Budapesten, a MAC már továbbment.

Újabb fordulat a DHK-Brassó párharcban

Újabb fordulat a DHK-Brassó párharcban Nem játsszák újra a Debrecen és a Corona Brasov negyeddöntős párharcának első mérkőzését a jégkorong MOL Ligában a magyar szövetség (MJSZ) elnökségének szerdai döntése szerint.

Miskolci reakció a Ferencváros legyőzéséről

Miskolci reakció a Ferencváros legyőzéséről Idegenben egyenlített a DVTK, két-két győzelemmel állnak a csapatok

Vereséget szenvedett a Fradi

Vereséget szenvedett a Fradi A címvédő DVTK Jegesmedvék csapata 4-1-re győzött hétfőn a Ferencváros vendégeként, így egyenlített a jégkorong MOL Liga negyeddöntős párharcának negyedik meccsén.

Sikeres magyar van a legjobb európai hokiligában

Sikeres magyar van a legjobb európai hokiligában Gebei Péter első magyar játékvezetőként az orosz bázisú profi jégkorongliga (KHL) rájátszásában is vezethet mérkőzéseket.

Jégkorong MOL Liga: Brassóba látogatott a Debrecen

Jégkorong MOL Liga: Brassóba látogatott a Debrecen A MOL Liga rájátszásában a Brassó – Debrecen párharc negyedik felvonására került sor Erdélyben.

Érik a meglepetés, a zöld-fehérek ismét legyűrték a Jegesmedvéket

Érik a meglepetés, a zöld-fehérek ismét legyűrték a Jegesmedvéket A Ferencváros nagy meglepetésre 3-1-re legyőzte a címvédő és alapszakaszgyőztes DVTK Jegesmedvék együttesét a jégkorong MOL Liga negyeddöntőjének második mérkőzésén, csütörtökön, ezzel már 2-0-ra vezet

Fradi-reakciók Kercsóról és az új hokicsarnokról

Fradi-reakciók Kercsóról és az új hokicsarnokról Legendával erősített a Ferencváros jégkorong-szakosztálya

90 éves a magyar hoki! Jönnek a finnek és a svédek

90 éves a magyar hoki! Jönnek a finnek és a svédek Új arculattal és szenzációs programokkal ünnepli egész évben 90. születésnapját a Magyar Jégkorong Szövetség.

Kercsó Árpád a Fradinál, új hokicsarnok is lesz - videó

 Kercsó Árpád a Fradinál, új hokicsarnok is lesz - videó Sajtótájákoztatót tartott a zöld-fehérek hokiszakosztálya.

A rovat további friss hírei