VÍZILABDA

Az Európa-bajnok vízilabdázó visszavonul a válogatottól

Az Európa-bajnok vízilabdázó visszavonul a válogatottól
Fontos láncszemét veszíti el a magyar együttes.

Örömhír: babát vár az Európa-bajnok vízilabdázónő!

Örömhír: babát vár az Európa-bajnok vízilabdázónő! A magyar válogatott egyik legjobbja anyai örömök elé néz.

Magyar Kupa: kiütéses győzelem a döntőben

Magyar Kupa: kiütéses győzelem a döntőben Az első két negyedben eldőlt minden, a végén kilenc lett közte.

Mi lehet a vízilabdás szabálybotrány mögött? - videó

Mi lehet a vízilabdás szabálybotrány mögött? - videó Az olimpiai döntő magyar bírója a budapesti vízilabdás szabálybotrányról

Vízilabda BL: csoportelsőként jutott tovább az OSC

Vízilabda BL: csoportelsőként jutott tovább az OSC A magyar klub a sorsoláson egy csoportba került az Egerrel.

Eurokupa: Olaszországban bizonyíthat a Fradi

Eurokupa: Olaszországban bizonyíthat a Fradi A férfi vízilabda Bajnokok Ligájában az A-Híd-OSC-Újbuda a bosnyák Banja Lukában játszik majd az első selejtezőkörben, a Ferencváros Veronába utazik az Eurokupában, Miskolc rendező lesz.

Pólósaink kapujának közelébe sem jutottak az Universiade-rajton

Pólósaink kapujának közelébe sem jutottak az Universiade-rajton A női után a magyar férficsapat is könnyed győzelemmel kezdte a Tajvanon zajló Universiade vízilabdatornát.

Sírtak a melbourne-i magyar pólóhős gyerekei Budapesten - videó

Sírtak a melbourne-i magyar pólóhős gyerekei Budapesten - videó A melbourne-i vérfürdő vízilabdás hősének, Zádor Ervinnek a gyerekei is elindulnak a budapesti masters-vb-n. A DIGI Sport híradójának arról is meséltek, hogy miért hozták haza az Egyesült Államokból apjuk hamvait.

Így éli meg Märcz a pólóezüst után a Millenium vb-aranyát - videó

Így éli meg Märcz a pólóezüst után a Millenium vb-aranyát - videó A kétezres évek olimpiáinak verhetetlen vízilabdás aranycsapata nyerte meg a masters-világbajnokságot: a Kemény Dénes vezette Millennium 16-3-ra győzte le szentpétervári ellenfelét a döntőben.

Örömvízilabdával aranyérmes a Millennium

Örömvízilabdával aranyérmes a Millennium Esélyt sem adott ellenfelének a Kemény Dénes által irányított, olimpiai bajnokokat felsorakoztató Millennium, amely látványos és gólerős vízilabdát bemutatva 16–3-ra legyőzte az orosz Szentpétervárt a margitszigeti masters vízilabda-világbajnokság döntőjében.

A vízilabdacsapat célja a masters-vb-arany

A vízilabdacsapat célja a masters-vb-arany Millenniumi válogatott néven újra összeállnak és a hétfőtől vasárnapig tartó, hazai masters vizes vb-n megcélozzák az aranyérmet a sorozatban három olimpiai bajnokságot nyert magyar férfi vízilabdacsapat klasszisai.

Kásás Tamásék elvarázsolnák a közönséget a masters-vb-n - videó

Kásás Tamásék elvarázsolnák a közönséget a masters-vb-n - videó A Kemény Dénes irányította Millennium csapata véresen komolyan veszi a jövő hétfőn kezdődő margitszigeti masters-vb-t, ezt Molnár Tamás nyelvbotlása is alátámasztja.

A rovat további friss hírei