VÍZILABDA

A hideg víz sem jelentett akadályt Märcz Tamás első összetartásán

A hideg víz sem jelentett akadályt Märcz Tamás első összetartásán
A hideg víz sem jelentett akadályt a magyar férfi vízilabda-válogatott első összetartásán, amelyre az új szövetségi kapitány, Märcz Tamás irányításával került sor Szolnokon.

Megvan az új vízilabda-kapitány első kerete

Megvan az új vízilabda-kapitány első kerete Első kerete mellett stábjának tagjait is kihirdette Märcz Tamás, a férfi vízilabda válogatott szövetségi kapitánya.

Varga Dénes és a Szolnok volt a legszuperebb

Varga Dénes és a Szolnok volt a legszuperebb A két legjobb magyar játékos vezette Szuperkupa-győzelemre a Szolnokot és az UVSE-t.

Szolnokra kerül a vízilabda Magyar Kupa

Szolnokra kerül a vízilabda Magyar Kupa A Szolnok nyerte a vízilabda BENU férfi Magyar Kupát: a Tisza-parti együttes a sorozat vasárnapi döntőjében rendkívül magabiztosan, 10-4-re győzte le a címvédő Egert.

Az új pólókapitány tudja, hogy címeket várnak tőle

Az új pólókapitány tudja, hogy címeket várnak tőle Mindig a győzelem a célja és a folyamatos nyomás sem zavarja - mondta Märcz Tamás, akit csütörtökön választott meg a Magyar Vízilabda Szövetség a férfiválogatott szövetségi kapitányának.

BRÉKING: megválasztották az új magyar pólókapitányt!

BRÉKING: megválasztották az új magyar pólókapitányt! A Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége Märcz Tamást választotta meg a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányának.

Külföldről is érkezhet az új pólókapitány

Külföldről is érkezhet az új pólókapitány Két külföldi edző - a görög Teodorosz Haciteodoru és a szerb Igor Milanovic - is található azon 13 szakember között, akik pályáznak a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjára. Döntés csütörtökön várható.

Mindhárom női csapatunk folytathatja az Euroligában

Mindhárom női csapatunk folytathatja az Euroligában Egymás ellen mérkőzött a továbbjutás már korábban kivívó Dunaújváros és BVSC.

Kialakult a Magyar Kupa Final4 mezőnye

Kialakult a Magyar Kupa Final4 mezőnye Bár botlott a Szolnok és az Eger is, mindkét csapat bejutott a négyes döntőbe.

Új szabályok jöhetnek vízilabdában

Új szabályok jöhetnek vízilabdában A vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elsőszámú döntéshozó testülete (Executive) a kanadai Windsorban, a jövő heti rövidpályás úszó-világbajnokság helyszínén kiválasztotta az egyes sportágakat érintő változtatási javaslatokat, ezekről 2017 júliusában, a budapesti világbajnokság idején esedékes kongresszusokon kell szavazniuk majd a küldötteknek.

Az utolsó pillanatban dőlt el a BL magyar rangadója

Az utolsó pillanatban dőlt el a BL magyar rangadója A Szolnok az utolsó pillanatban szerzett góllal nyert az OSC Újbuda vendégeként a férfi vízilabda BL magyar rangadóján. Az Eger a címvédő Jug Dubrovnik otthonában négygólos vereséggel zárta az első fordulót.

Bekezdett a Világligában a női pólóválogatott!

Bekezdett a Világligában a női pólóválogatott! Nagyon sima győzelemmel kezdte meg szereplését a világliga európai selejtezőjének B csoportjában a magyar női vízilabda-válogatott, amely Lille-ben aratott tízgólos sikert a házigazda franciák legjobbjai ellen kedd este.

BL-döntőt rendeznek majd a Dagályban

BL-döntőt rendeznek majd a Dagályban A Dagály Uszodakomplexumban rendezik május végén a férfi vízilabda Bajnokok Ligája hatos döntőjét.

A rovat további friss hírei