VÍZILABDA

Fradi verés Szolnokon

Fradi verés Szolnokon
Az elmúlt szezon másodikja, az Eger a legutóbb harmadik OSC otthonában játszott a férfi vízilabda ob I középszakaszában.

Pólósaink megkapták vb-ellenfeleiket

Pólósaink megkapták vb-ellenfeleiket A magyar férfi vízilabda-válogatott az ausztrál, a francia és az olasz csapattal szerepel majd azonos csoportban a nyári hazai vizes világbajnokságon.

Bravó, csajok! A Szuperdöntőbe jutott a magyar válogatott

Bravó, csajok! A Szuperdöntőbe jutott a magyar válogatott A franciák legyőzésével a Szuperdöntőben érezheti magát a magyar csapat.

Újra vízbe szállnak a pólósok

Újra vízbe szállnak a pólósok A középszakasz első fordulójának mérkőzéseivel szerdától folytatódik a 16 csapatos E.ON férfi vízilabda ob I.

Szuperdöntőbe juthat a magyar válogatott

Szuperdöntőbe juthat a magyar válogatott Amennyiben a magyar női vízilabda-válogatott kedden legyőzi a novemberben tizenhat góllal megszórt franciákat, akkor biztosítja helyét a női vízilabda világliga júniusi, sanghaji Szuperdöntőjében.

Eurokupa - Jók a Ferencváros esélyei a döntőben

Eurokupa - Jók a Ferencváros esélyei a döntőben Varga Zsolt szerint a román csapat kissé "fekete lónak" számít.

Reakciók a Ferencváros Eurokupa döntőjébe jutásáról

 Reakciók a Ferencváros Eurokupa döntőjébe jutásáról Az európai kupadöntőbe jutás után az FTC vízilabdásai értékelték a mérkőzést. Elmondták, végig hittek a győzelemben és az utolsó pillanatig küzdöttek.

Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - Kikapott az éllovastól az OSC

Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - Kikapott az éllovastól az OSC A görög csapat ezzel továbbra is veretlen, míg a magyar a negyedik helyen áll.

Férfi vízilabda Eurokupa - Húsz év után döntőben a Ferencváros

Férfi vízilabda Eurokupa - Húsz év után döntőben a Ferencváros Az FTC húsz év elteltével játszhat ismét európai kupadöntőt, előzőleg az Eurokupa elődjének számító LEN Kupában alulmaradt az Újpesttel szemben.

Elképesztő fordítás után lett meg az ezüstérem

Elképesztő fordítás után lett meg az ezüstérem Az első negyed után ötgólos hátrányba kerültünk, de a fiúk visszahozták a sírból a meccset.

Nagyon kitömtük a szlovákokat

Nagyon kitömtük a szlovákokat A második és a harmadik negyedben kinyíltak a gólcsapok.

Hozta a kötelezőt a Szolnok

Hozta a kötelezőt a Szolnok Esélyt sem adott ellenfelének a magyar csapat.

Radikális változások jöhetnek női vízilabdában

Radikális változások jöhetnek női vízilabdában A vízilabdasport nemzetközi vezetőségének az a célja, hogy a férfiakhoz hasonlóan a nőknél is 12 csapat szerepelhessen az olimpián.

A rovat további friss hírei