Friss hírek

Békéscsabán minden gyerek Baji Balázs akar lenni - videó

Békéscsabán minden gyerek Baji Balázs akar lenni - videó
Baji Balázs vb-bronzérmének rögtön megvan az eredménye, a világklasszis gátfutó szülőhelyén, Békéscsabán pillanatok alatt példakép vált belőle.

Ezt mondta Usain Bolt a búcsúbeszédében

Ezt mondta Usain Bolt a búcsúbeszédében Bepótolta elmaradt búcsúját Usain Bolt, aki szombaton a 4x100-as döntőben megsérült és nem tudta befejezni a versenyt, így a zárónapon, vasárnap állt a londoni Olimpiai Stadion közönsége elé.

Usain Bolt drámai utolsó futását látnia kell - videó!

Usain Bolt drámai utolsó futását látnia kell - videó! Hihetetlen módon ért véget minden idők egyik, ha nem a legjobb atlétájának karrierje. Usain Bolt a 4x100-as váltó döntőjében befejező emberként megsérült, így Jamaica nem nyert érmet - győztek a hazai britek.

Atlétikai vb: magyar a döntőben, ahol olimpiai aranyat nyertünk

Atlétikai vb: magyar a döntőben, ahol olimpiai aranyat nyertünk Pars, aki a 2012-es olimpián ebben a stadionban nyert aranyérmet, ebben az évben folyamatosan sérülésekkel küzdött, idei legjobbjaként 76,84 métert dobott.

Atlétikai vb - van már magyar döntős kalapácsvetésben

Atlétikai vb - van már magyar döntős kalapácsvetésben Pars Krisztián a második csoportban szerepelt, ő nem jutott a fináléba. A férfi kalapácsvetés döntőjét pénteken rendezik.

Atlétikai vb: újabb szenzáció, bronz után ezüstöt szereztünk

Atlétikai vb: újabb szenzáció, bronz után ezüstöt szereztünk Tovább folytatódik a magyar csoda a világ egyik legfontosabb sporteseményén.

Így lett harmadik a 110 méteres gátfutásban Baji Balázs

Így lett harmadik a 110 méteres gátfutásban Baji Balázs Csak Omar McLeod és Szergej Subenkov volt jobb a magyarnál a világbajnokságon.

Szenzáció: Baji Balázs bronzérmes 110 gáton az atlétikai vb-n

Szenzáció: Baji Balázs bronzérmes 110 gáton az atlétikai vb-n Futószámban még soha nem állhatott vb-dobogón magyar versenyző.

Visszavonul a legenda, Alberto Contador

 Visszavonul a legenda, Alberto Contador Contador azon kevés kerékpáros között van, akik mindegyik három hetes versenyen győzni tudtak.

Atlétikai vb: 30 év után magyar spirinter a döntőben - ezt várja

Atlétikai vb: 30 év után magyar spirinter a döntőben - ezt várja Baji Balázs 13.23-as idővel megnyerte futamát és bejutott a 110 méteres gátfutás hétfői döntőjébe a londoni atlétikai világbajnokságon.

Atlétikai vb: Jamaica a női 100 métert is elbukta - videó

Atlétikai vb: Jamaica a női 100 métert is elbukta - videó Tori Bowie győzött női 100 méteres síkfutásban vasárnap este a londoni atlétikai világbajnokságon.

Parádé: a magyar Usain Bolt döntős az atlétikai vb-n!

Parádé: a magyar Usain Bolt döntős az atlétikai vb-n! A magyar gátfutó megnyerte a futamát, így immáron a fináléban bizonyíthat.

Atlétikai vb: így verték Boltot az utolsó 100-as versenyén – videó

Atlétikai vb: így verték Boltot az utolsó 100-as versenyén – videó Mint jeleztük, Justin Gatlin, Chris Coleman, Usain Bolt lett a végső sorrend.

A rovat további friss hírei