Friss hírek

Olimpiai bajnokunk újra aranyért menne Londonba

Olimpiai bajnokunk újra aranyért menne Londonba
Pars Krisztián, London olimpiai bajnoka, kétszeres Európa-bajnok és kétszeres világbajnoki-ezüstérmes kalapácsvető 20. versenyidényére készül fel, miután tavaly áprilisban lovaglóizom-műtéteten esett át.

Hatodik a magyar női tőrcsapat az algíri vk-n

 Hatodik a magyar női tőrcsapat az algíri vk-n A Jeszenszky Szilvia, Lupkovics Dóra, Kreiss Fanni (képünkön), Mesteri Viktória volt tagja a csapatnak.

A Balatonon kijelölt jégpályák egy része újra megnyitott

 A Balatonon kijelölt jégpályák egy része újra megnyitott Siófokon kétnapos üzemszünet után vasárnap délelőtt újra megnyitott a Balaton jegén kijelölt hivatalos jégpálya, a vonyarcvashegyi is újra látogatható.

Négy jelentkező az öttusázók kapitányi posztjára

Négy jelentkező az öttusázók kapitányi posztjára A pénteki határidőig négyen adták be a kellő dokumentumokat.

Vuelta: indulás Franciaországból, 9 hegyi szakasz

Vuelta: indulás Franciaországból, 9 hegyi szakasz A szervezők idén is nagyon kemény útvonalat határoztak meg a Spanyol országúti kerékpáros körversenyre, amely augusztus 19-én Franciaországból indul és szeptember 10-én Madridban ér véget.

A Ferencváros is lepacsizott a mindent besöprő Vasas elnökével

 A Ferencváros is lepacsizott a mindent besöprő Vasas elnökével Az angyalföldi klub több aranyat szerzett Rióban, mint a világ háromnegyede, így az elnökük joggal fogadta a gratulációkat a tegnapi gálán.

Hosszú Katinka és Szilágyi Áron lettek az év sportolói

Hosszú Katinka és Szilágyi Áron lettek az év sportolói A férfiaknál Szilágyi Áront, a nőknél Hosszú Katinkát választották a 2016-os év sportolójának a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) által kiírt szavazáson.

M4 Sport-Év sportolója gála – percről percre

M4 Sport-Év sportolója gála – percről percre A Magyar Sportújságírók Szövetsége csütörtök este a Nemzeti Színházban rendezi az Év sportolója gálát. Az 59. alkalommal kiírt voksolás eredményeképp a 2016-os év legjobbjait jutalmazza majd a szövetség.

Kerékpár: döntött a kormány az új velodrom építéséről

Kerékpár: döntött a kormány az új velodrom építéséről A Kemény Ferenc Program részeként új velodrom épül az egykori óbudai gázgyár területén.

Újításokat szeretne sportágon belül Michael van Gerwen

Újításokat szeretne sportágon belül Michael van Gerwen A darts világbajnoka, Michael van Gerwen azt szeretné, ha a sportágban több lenne a doppingellenőrzés, és a játék felkerülne az olimpia műsorára.

Vincenzo Nibali címvédésre készül a 100. Girón

Vincenzo Nibali címvédésre készül a 100. Girón Vincenzo Nibali kijelentette, hogy számára idén a Giro d'Italia megnyerése lesz a legfontosabb, mivel ez lesz a 100. olasz országúti kerékpáros körverseny.

Heidum Bernadett érmeket vár a magyaroktól

Heidum Bernadett érmeket vár a magyaroktól Akár az élen is végezhet az Európa-bajnokság éremtáblázatán a magyar válogatott Heidum Bernadett szerint, aki korábbi sérülése miatt kihagyja a kontinensviadalt.

Megvan, mikor vizsgálja a NOB Budapestet

Megvan, mikor vizsgálja a NOB Budapestet A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) kijelölte a pontos időpontokat, hogy illetékes testülete mikor látogat a 2024-es nyári játékokra pályázó városokba, s ez alapján Budapestet május 10-12-én vizsgálják majd.

A rovat további friss hírei