TENISZ

Nadal is megkezdte az Australian Opent

Nadal is megkezdte az Australian Opent
A 14-szeres Grand Slam-bajnok Rafael Nadal magabiztos győzelemmel jutott be a második fordulóba az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

Babos az első fordulóban búcsúzott Melbourne-ben

Babos az első fordulóban búcsúzott Melbourne-ben Babos Tímea vereséget szenvedett az első fordulóban az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

Retro-szerelésben lépett tovább Federer

Retro-szerelésben lépett tovább Federer A 17-szeres Grand Slam-bajnok Roger Federer legyőzte a szintén 35 éves Jürgen Melzert az ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában.

Australian Open: Kerber és Murray is túl az első körön

Australian Open: Kerber és Murray is túl az első körön A női és a férfi világelső is sikerrel vette a nyitófordulót a Melbourne-ben hétfőn megkezdődött ausztrál nyílt teniszbajnokságon, az idei első Grand Slam-tornán.

Australian Open: Gálfi korán búcsúzott

Australian Open: Gálfi korán búcsúzott Gálfi Dalma kikapott a második fordulóban a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokság selejtezőjében.

Babos Tímea páros tornát nyert Ausztráliában

Babos Tímea páros tornát nyert Ausztráliában Több mint egy éves szünet után nyert ismét WTA-versenyt párosban a magyar teniszező, aki egyesben akár Serena Williams ellen is megmérkőzhet.

Federer volt 2016 legpiacképesebb sportolója, Messi a tízben sincs

Federer volt 2016 legpiacképesebb sportolója, Messi a tízben sincs Szponzori támogatásokból és reklámokból Roger Federernek, a svájciak teniszsztárjának volt a legnagyobb bevétele az élsportolók között 2016-ban.

Babos párosban döntős, kiemelt lesz Melbourne-ben, győzelemmel kezdett Gálfi

Babos párosban döntős, kiemelt lesz Melbourne-ben, győzelemmel kezdett Gálfi Babos Tímea egyesben a 25. kiemeltként kezdi meg szereplését az ausztrál nyílt teniszbajnokság hétfőn elrajtoló főtáblás küzdelmeiben.

Babos párosa Hingisék ellen diadalmaskodott

Babos párosa Hingisék ellen diadalmaskodott Babos Tímea oldalán Anasztaszija Pavljucsenkovával bravúros teljesítménnyel bejutott párosban a sydneyi keménypályás tenisztorna női versenyének elődöntőjébe.

Még el sem kezdődött, Fucsovics számára már véget is ért az Australian Open

Még el sem kezdődött, Fucsovics számára már véget is ért az Australian Open Fucsovics Márton meglepetésre kikapott a hazai közönség előtt szereplő Bradley Mousleytől az ausztrál nyílt teniszbajnokság selejtezőjének első fordulójában.

Lejárt az eltiltása, Sarapova tavasszal visszatér

Lejárt az eltiltása, Sarapova tavasszal visszatér Áprilisban a stuttgarti tornán tér vissza doppingeltiltása után Marija Sarapova ötszörös Grand Slam-bajnok teniszező.

Nadal: pózolj vombattal!

Nadal: pózolj vombattal! Rafael Nadal egy Lola nevű vombattal cukiskodott az év első tenisz Grand Slam tornája, az Australian Open előtt.

Babos Tímea az első fordulóban búcsúzott

Babos Tímea az első fordulóban búcsúzott Babos Tímea búcsúzott a sydneyi keménypályás tenisztorna női versenyének első fordulójában.

A rovat további friss hírei