Magyar Kupa és Ligakupa

Az év kihagyott ziccere után a földet verte az edző - videó!

Az év kihagyott ziccere után a földet verte az edző - videó!
Mint arról beszámoltunk, a Vasas a Magyar Kupa elődöntőjének odavágóján 2-0-ra verte a Mezőkövesdet. A meccs végén Molnár Gábor, a vendégek játékosa az év ziccerét hagyta ki. Tomiszlav Szivics sem bírta nézni.

A Fradi korábbi edzője nem szokott a Groupamába járni szabadidejében

A Fradi korábbi edzője nem szokott a Groupamába járni szabadidejében A szerdai Magyar Kupa-meccs előtt az NB III-as budafokiak vezetőedzője, a korábban a Fradinál is dolgozó Prukner László csapatától tisztes helytállást vár.

Kiderült mikor lép pályára az NB III-as csodacsapat a Groupamában

Kiderült mikor lép pályára az NB III-as csodacsapat a Groupamában A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága elkészítette a Magyar Kupa-elődöntők pontos menetrendjét.

Megbüntette az MLSZ a Ferencvárost és a Diósgyőrt is

Megbüntette az MLSZ a Ferencvárost és a Diósgyőrt is El sem hisszük, hogy mivel volt gondja a szövetségnek!

Az Újpest győzelme után is boldog volt a Vasas edzője

Az Újpest győzelme után is boldog volt a Vasas edzője Nem ismétlődhet meg a tavalyi álomdöntő a kupában, a Fradi továbbment, a lila-fehérek kiestek, de edzőjük büszke a játékosaira.

Megverte az Újpest a Magyar Kupában a Vasast, mégis kiesett

Megverte az Újpest a Magyar Kupában a Vasast, mégis kiesett Az FTC, a Mezőkövesd és az NB III-as Budafok is a négy között van.

Csoda: NB III-as csapat is a négy közé jutott a Magyar Kupában!

Csoda: NB III-as csapat is a négy közé jutott a Magyar Kupában! A Mezőkövesd meccsén volt, hogy állandó jelleggel potyogtak a gólok!

A Ferencváros az első elődöntős a Magyar Kupában

A Ferencváros az első elődöntős a Magyar Kupában Jól tartották magukat a miskolciak, de a továbbjutásra nem volt ma esélyük.

Magyar Kupa: hiába az előny, idegenben is győzne a Fradi

Magyar Kupa: hiába az előny, idegenben is győzne a Fradi Thomas Doll, a zöld-fehérek vezetőedzője mondta el a várakozásait.

A rovat további friss hírei