Labdarúgó NB I

Robbie Williams döntött az NB I. hétvégi programjáról

Robbie Williams döntött az NB I. hétvégi programjáról
A labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának hat mérkőzését négy különböző játéknapon rendezik meg, elsőként csütörtökön a Ferencváros a Haladással találkozik.

Több százmilliós tartozás: reagált az NB I-es klub

Több százmilliós tartozás: reagált az NB I-es klub A hivatalos honlapjukon válaszoltak a 800 millió forintos tartozásról szóló hírre.

Bejelentés: döntött a Fradi Thomas Doll sorsáról

Bejelentés: döntött a Fradi Thomas Doll sorsáról Pénzbüntetésről, a szurkolókkal történő egyeztetések haladásáról, új igazolásokról is beszélt a vezérigazgató, akit megkérdeztek, az edző ellen játszik-e a csapat.

NB I: nagyon komoly büntetést kapott a fővárosi együttes

NB I: nagyon komoly büntetést kapott a fővárosi együttes A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága ezúttal sem teketóriázott.

Hoppá: az NB I-ből igazol a Slovan Bratislava

Hoppá: az NB I-ből igazol a Slovan Bratislava A klubok már dűlőre jutottak egymással, a szlovákoknak immáron a játékossal kell megállapodniuk.

Belülről is megmutatjuk a Fradi új, modern csapatbuszát - videó

Belülről is megmutatjuk a Fradi új, modern csapatbuszát - videó A Barcának, a bayernnek, a Dortmundnak is ilyen busza van, mutatjuk a bemutatón készült teljes felvételt.

Görög Zita bevallotta: válogatott focistába szerelmes - fotó

Görög Zita bevallotta: válogatott focistába szerelmes - fotó Ugyanaz a kedvenc kávézójuk, a focista ügyesen leszólította, így elkezdhette meghódítani a színésznő-műsorvezetőt.

Visszatérőben a Fradi ultrái!

Visszatérőben a Fradi ultrái! A tábor helyén a szkenner nélküli beléptetést tesztelték, folyamatosak a tárgyalások.

BL-győztes tulajdonosa veheti meg az NB I-es csapatot

BL-győztes tulajdonosa veheti meg az NB I-es csapatot Az Olympiakosz is a görög hajómágnás érdekeltségébe tartozik.

Készülőben még egy NB I-es stadion, drónról mutatjuk - fotók

Készülőben még egy NB I-es stadion, drónról mutatjuk - fotók Nem csak Diósgyőrben zajlanak az építkezések, ez a stadion ránézésre már majdnem kész.

Készülőben egy újabb NB I-es stadion, drónról mutatjuk - videó

Készülőben egy újabb NB I-es stadion, drónról mutatjuk - videó A 13.1 milliárd forintból készülő beruházás szerkezetkész állapotba került, az építkezés elérte a legmagasabb pontot.

Ilyen röhejes öngólt rég látott Magyarország - videó!

Ilyen röhejes öngólt rég látott Magyarország - videó! A DVTK-Puskás Akadémia (2-2) mérkőzésen a szezon egyik legnagyobb öngólját hozta össze a vendégek kapusa, Hegedűs Lajos. A hiba könnyen lehet, hogy a felcsútiak győzelmébe került...

Sokk: a Fradi-drukkerek tüntetnek, Doll távozását akarják!

Sokk: a Fradi-drukkerek tüntetnek, Doll távozását akarják! A német mester reagált a "vádakra", jobb játékot ígér, ám a példa nem sok jót sejtet. Mi következik?

A rovat további friss hírei