Friss hírek

Síkánaánná épül ki az eplényi aréna

Síkánaánná épül ki az eplényi aréna
Pályabővítés, új háromüléses felvonó és egy két hegy közötti nyári átcsúszópálya is szerepel az eplényi síaréna fejlesztési tervei között.

Újra megmászhatják télen a Mount Everestet

Újra megmászhatják télen a Mount Everestet Az átlaghőmérséklet mínusz 36 Celsius-fok, de akár mínusz 60-ig is süllyedhet, a csúcson október végétől február végéig átlagosan minden négyből három napon hurrikánerejű szél tombol.

Távrepülés: hihetetlen magyar csúcsdöntés Brazíliában

Távrepülés: hihetetlen magyar csúcsdöntés Brazíliában A korábbi, szintén fenomenális rekordot 342 kilométerrel Tasi Péter tartotta.

Új csúcs: 74 nap 3 óra 35 perc 46 másodperc a földkerülés a vízen

 Új csúcs: 74 nap 3 óra 35 perc 46 másodperc a földkerülés a vízen Armel Le Cléach új csúccsal győzött a Vendée Globe szóló földkerülő vitorlásversenyen, az eddig király szintén francia volt.

Két magyar oxigénpalack nélkül mászná meg a Mount Everestet

 Két magyar oxigénpalack nélkül mászná meg a Mount Everestet Sikerük esetén ők lesznek az első magyarok, aki így jutnak fel a 8848 méter magas Mount Everestre.

Schirilla György ismét megmártózott a jeges folyóban - fotók

Schirilla György ismét megmártózott a jeges folyóban - fotók Schirilla György és Volecz Imre a Zagyva folyóban a Heves jeges életmód-találkozón Hatvanban

Így fakutyáztak, korcsolyáztak, szánkóztak a befagyott Balatonon

Így fakutyáztak, korcsolyáztak, szánkóztak a befagyott Balatonon Az MTI fotósa két remek felvétellel varázsolja mindenki otthonába a télo Balaton remek hangulatát.

Oxigénpalack nélkül törnek a világ tetejére a magyar hegymászók!

Oxigénpalack nélkül törnek a világ tetejére a magyar hegymászók! Jövő március végén indul a Magyar Everest Expedíció, amelynek során Klein Dávid és Suhajda Szilárd hegymászók első magyarként oxigénpalack nélkül próbálják megmászni a Mount Everest 8848 méteres csúcsát.

Szikláról repült, fának csapódott, a fejkamera felvette - videó

Szikláról repült, fának csapódott, a fejkamera felvette - videó Eric Dossantos bázisugró szerencsésnek mondhatja magát, hogy néhány csönttöréssel megúszta a brutális, félelmetes látványt nyújtó balesetét.

Gary Huntnak a harmadik hely is elég volt a vb-címhez- videó

Gary Huntnak a harmadik hely is elég volt a vb-címhez- videó Szenzációs felvétel a sziklaugró világbajnoki sorozat utolsó előtti állomásáról, Japánból.

Air Race: a szombati program törölve

Air Race: a szombati program törölve Minden programot töröltek a szervezők a szeles és esős időjárás miatt a Red Bull Air Race műrepülő világbajnoki sorozat budapesti versenyhétvégéjének szombati napján, így a délutáni időmérő edzésre sem kerül már sor.

Repülőgép-balesetben elhunyt az Air Race-bajnok

Repülőgép-balesetben elhunyt az Air Race-bajnok Repülőgép-balesetet szenvedett és életét vesztette az amerikai Mike Mangold. A 2005-ös és a 2007-es Red Bull Air Race bajnoka 60 éves volt, egy utasával zuhant le Kaliforniában.

Befejezi Besenyei Péter

Befejezi Besenyei Péter A műrepülő világbajnoki sorozat ötletgazdája a Red Bull Air Race idei utolsó, Las Vegas-i állomásán jelentette be döntését.

A rovat további friss hírei