Friss hírek

Schirilla György ismét megmártózott a jeges folyóban - fotók

Schirilla György ismét megmártózott a jeges folyóban - fotók
Schirilla György és Volecz Imre a Zagyva folyóban a Heves jeges életmód-találkozón Hatvanban

Így fakutyáztak, korcsolyáztak, szánkóztak a befagyott Balatonon

Így fakutyáztak, korcsolyáztak, szánkóztak a befagyott Balatonon Az MTI fotósa két remek felvétellel varázsolja mindenki otthonába a télo Balaton remek hangulatát.

Oxigénpalack nélkül törnek a világ tetejére a magyar hegymászók!

Oxigénpalack nélkül törnek a világ tetejére a magyar hegymászók! Jövő március végén indul a Magyar Everest Expedíció, amelynek során Klein Dávid és Suhajda Szilárd hegymászók első magyarként oxigénpalack nélkül próbálják megmászni a Mount Everest 8848 méteres csúcsát.

Szikláról repült, fának csapódott, a fejkamera felvette - videó

Szikláról repült, fának csapódott, a fejkamera felvette - videó Eric Dossantos bázisugró szerencsésnek mondhatja magát, hogy néhány csönttöréssel megúszta a brutális, félelmetes látványt nyújtó balesetét.

Gary Huntnak a harmadik hely is elég volt a vb-címhez- videó

Gary Huntnak a harmadik hely is elég volt a vb-címhez- videó Szenzációs felvétel a sziklaugró világbajnoki sorozat utolsó előtti állomásáról, Japánból.

Air Race: a szombati program törölve

Air Race: a szombati program törölve Minden programot töröltek a szervezők a szeles és esős időjárás miatt a Red Bull Air Race műrepülő világbajnoki sorozat budapesti versenyhétvégéjének szombati napján, így a délutáni időmérő edzésre sem kerül már sor.

Repülőgép-balesetben elhunyt az Air Race-bajnok

Repülőgép-balesetben elhunyt az Air Race-bajnok Repülőgép-balesetet szenvedett és életét vesztette az amerikai Mike Mangold. A 2005-ös és a 2007-es Red Bull Air Race bajnoka 60 éves volt, egy utasával zuhant le Kaliforniában.

Befejezi Besenyei Péter

Befejezi Besenyei Péter A műrepülő világbajnoki sorozat ötletgazdája a Red Bull Air Race idei utolsó, Las Vegas-i állomásán jelentette be döntését.

Csernoviczki hetedik lett a világbajnokságon

Csernoviczki hetedik lett a világbajnokságon A 48 kilogrammos Csernoviczki Éva hetedik lett az olimpiai kvalifikációs asztanai cselgáncs-világbajnokság nyitónapján.

Ugrott az orosz Air Race-futam

Ugrott az orosz Air Race-futam Szocsi helyett a horvátországi Rovinj lesz a házigazdája a világ legjobb műrepülőit felvonultató Red Bull Air Race idei harmadik állomásának május 30-án és 31-én.

Ez a videó annyira zseniális, hogy mindenkinek látnia kell!

Ez a videó annyira zseniális, hogy mindenkinek látnia kell! A hatalmas sikerrel futó People are Amazing lassan sorozatnak is tekinthető, a 78 millió nézőt vonzó első kiadás után a 2014-es évről készült videó sem okoz csalódást. Az emberek elképesztő dolgokra képesek. Videó

Jövőre ismét Budapestre jön az Air Race!

Jövőre ismét Budapestre jön az Air Race! Hét ország nyolc városában, köztük Budapesten versenyeznek majd a világ legjobb műrepülő-pilótái a Red Bull Air Race elnevezésű sorozatban jövőre.

Több tízezres tömeg tombolt Budapest legnagyobb extrémsport-fesztiválján

Több tízezres tömeg tombolt Budapest legnagyobb extrémsport-fesztiválján Nyolc ország háromszáz sportolója, az amerikai rapper, Lloyd Banks, a legnagyobb hazai hip-hop arcok, több tízezer tomboló fiatal – ez volt az OSG15.

A rovat további friss hírei