Friss hírek

Giro: bajban az olasz csapat a doppingesetei miatt

Giro: bajban az olasz csapat a doppingesetei miatt
Mindkét doppingteszten megbukott versenyző B próbája pozitív lett, ezért Nicola Ruffoni és Stefano Pirazzi csapata, a Bardiani CSF kezdeményezte a kerékpárosok szerződésének felbontását.

Baseball: az elitbe jutás a cél a Budapest Redsnél Európában

Baseball: az elitbe jutás a cél a Budapest Redsnél Európában Az élvonalba jutás a célja a Budapest Reds baseball-csapatának, amely jelenleg a hétből a második helyen áll az Euro Interliga B csoportjában.

Tizenhárom éves golfozó nyerte a Magyar Kupát

Tizenhárom éves golfozó nyerte a Magyar Kupát A mindössze 13 éves Kötél Bence nyerte a Magyar Golf Szövetség szezonnyitó versenyét, a 28. Magyar Kupát Balatonudvariban.

Frontális ütközés miatt elhunyt a 2011-es Giro d’Italia győztese

Frontális ütközés miatt elhunyt a 2011-es Giro d’Italia győztese Közúti balesetben szombat reggel elhunyt Michele Scarponi. A 2011-es Giro d’Italiát „megnyerő” olasz kerékpáros szeptemberben töltötte volna be a 38. életévét.

Csernoviczki Éva remek Eb-sikere

Csernoviczki Éva remek Eb-sikere A 48 kilogrammos Csernoviczki Éva bronzérmet nyert csütörtökön a varsói cselgáncs Európa-bajnokságon.

Ijesztően közel van a Tour de Hongrie rajtja

Ijesztően közel van a Tour de Hongrie rajtja Eisenkrammer Károly, a Tour de Hongrie főszervezője szerint „ijesztően” közel van már a magyar kerékpáros körverseny rajtja, amelyre június végén, Szombathelyen kerül sor.

Így kell a győzelem után a dobogón izomból besörözni– videó

Így kell a győzelem után a dobogón izomból besörözni– videó Ha valaki, akkor Philippe Gilbert mindenképpen megérdemli, hogy ünnepeljen.

Giro d’Italia: nem indulhat az egyik legnagyobb esélyes

Giro d’Italia: nem indulhat az egyik legnagyobb esélyes Az olasz Fabio Aru sérülés miatt nem indul az év első háromhetes országúti kerékpáros körversenyén, a Giro d’Italián.

Inkább az Észak pokla, mint a vasárnapi ebéd

Inkább az Észak pokla, mint a vasárnapi ebéd Az olimpiai bajnok bebizonyította, hogy erősebb az ördögnél is.

Elérte a Mount Everest alaptáborát a magyar expedíció

Elérte a Mount Everest alaptáborát a magyar expedíció Klein Dávid és Suhajda Szilárd elkezdi az akklimatizációs folyamatot, májusban csúcstámadás.

Superman az országúti kerékpáron varázsolt – elképesztő videó

Superman az országúti kerékpáron varázsolt – elképesztő videó Az, hogy nem tőri össze magát, tényleg maga a csoda. És a motoros a végén?

Síkánaánná épül ki az eplényi aréna

Síkánaánná épül ki az eplényi aréna Pályabővítés, új háromüléses felvonó és egy két hegy közötti nyári átcsúszópálya is szerepel az eplényi síaréna fejlesztési tervei között.

Újra megmászhatják télen a Mount Everestet

Újra megmászhatják télen a Mount Everestet Az átlaghőmérséklet mínusz 36 Celsius-fok, de akár mínusz 60-ig is süllyedhet, a csúcson október végétől február végéig átlagosan minden négyből három napon hurrikánerejű szél tombol.

A rovat további friss hírei