EGYÉB SPORTOK

Olimpiai bajnokunk újra aranyért menne Londonba

Olimpiai bajnokunk újra aranyért menne Londonba
Pars Krisztián, London olimpiai bajnoka, kétszeres Európa-bajnok és kétszeres világbajnoki-ezüstérmes kalapácsvető 20. versenyidényére készül fel, miután tavaly áprilisban lovaglóizom-műtéteten esett át.

Barcelona olimpiai bajnoka lett a kajakosok utánpótláskapitánya

Barcelona olimpiai bajnoka lett a kajakosok utánpótláskapitánya Dónusz Évát választotta az utánpótláskorúak szövetségi kapitányává a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöksége.

Mindkét térdét megműtötték Miklós Editnek

Mindkét térdét megműtötték Miklós Editnek Vasárnap éjjel mindkét térdét megoperálták Miklós Editnek, aki a női alpesi sízők altenmarkt-zauchensee-i lesikló világkupafutamát megelőző hivatalos edzésen bukott hatalmasat, és szalagszakadást, csonttörést, valamint porcsérülést szenvedett.

Eldőlt, hogy versenyezhet-e idén Miklós Edit

Eldőlt, hogy versenyezhet-e idén Miklós Edit A balesete előtt éppen a sérülésekről alkotott véleményét mondta el az RTL Klubnak.

Kétballábasnak titulálta magát a háromszoros olimpiai bajnoka

 Kétballábasnak titulálta magát a háromszoros olimpiai bajnoka Szabó Gabriella úgy érezte, ki kell próbálnia egy másik sportágat

Hatodik a magyar női tőrcsapat az algíri vk-n

 Hatodik a magyar női tőrcsapat az algíri vk-n A Jeszenszky Szilvia, Lupkovics Dóra, Kreiss Fanni (képünkön), Mesteri Viktória volt tagja a csapatnak.

Miklós Edit: keresztszalag-szakadás, letört csont. Képgaléria

Miklós Edit: keresztszalag-szakadás, letört csont. Képgaléria A Magyar Sí Szövetség három felvételt is az MTI rendelkezésére bocsájtott.

Vissza kellett tenni Miklós Edit kifordult térdét

 Vissza kellett tenni Miklós Edit kifordult térdét További vizsgálatok várnak a súlyos sérülést szenvedett sportolónőre.

A Balatonon kijelölt jégpályák egy része újra megnyitott

 A Balatonon kijelölt jégpályák egy része újra megnyitott Siófokon kétnapos üzemszünet után vasárnap délelőtt újra megnyitott a Balaton jegén kijelölt hivatalos jégpálya, a vonyarcvashegyi is újra látogatható.

Miklós Editet mentőhelikopter vitte kórházba

 Miklós Editet mentőhelikopter vitte kórházba Hatalmasat bukott a női alpesi sízők világkupa-sorozatába tartozó Altenmarkt-Zauchensee-i lesiklóverseny edzésén.

Miklós Edit és Lindsey Vonn is először áll ma rajthoz 2017-ben

 Miklós Edit és Lindsey Vonn is először áll ma rajthoz 2017-ben Vasárnapra halasztották a női lesiklást a világkupán Miklós Editék versenyét és edzését is törölték szombaton Zauchensee-ben.

Kiújult térdsérülése, kérdéses a sívilágbajnok idénye

Kiújult térdsérülése, kérdéses a sívilágbajnok idénye A norvég szupersztár most tért vissza, de úgy tűnik, karrierjében újabb pihenés következik.

Négy jelentkező az öttusázók kapitányi posztjára

Négy jelentkező az öttusázók kapitányi posztjára A pénteki határidőig négyen adták be a kellő dokumentumokat.

A rovat további friss hírei