TÉLI SPORTOK

Eldőlt, hogy versenyezhet-e idén Miklós Edit

Eldőlt, hogy versenyezhet-e idén Miklós Edit
A balesete előtt éppen a sérülésekről alkotott véleményét mondta el az RTL Klubnak.

Miklós Edit: keresztszalag-szakadás, letört csont. Képgaléria

Miklós Edit: keresztszalag-szakadás, letört csont. Képgaléria A Magyar Sí Szövetség három felvételt is az MTI rendelkezésére bocsájtott.

Vissza kellett tenni Miklós Edit kifordult térdét

 Vissza kellett tenni Miklós Edit kifordult térdét További vizsgálatok várnak a súlyos sérülést szenvedett sportolónőre.

Miklós Editet mentőhelikopter vitte kórházba

 Miklós Editet mentőhelikopter vitte kórházba Hatalmasat bukott a női alpesi sízők világkupa-sorozatába tartozó Altenmarkt-Zauchensee-i lesiklóverseny edzésén.

Miklós Edit és Lindsey Vonn is először áll ma rajthoz 2017-ben

 Miklós Edit és Lindsey Vonn is először áll ma rajthoz 2017-ben Vasárnapra halasztották a női lesiklást a világkupán Miklós Editék versenyét és edzését is törölték szombaton Zauchensee-ben.

Kiújult térdsérülése, kérdéses a sívilágbajnok idénye

Kiújult térdsérülése, kérdéses a sívilágbajnok idénye A norvég szupersztár most tért vissza, de úgy tűnik, karrierjében újabb pihenés következik.

Alpesi-vk futamot törölhetnek az időjárás miatt

Alpesi-vk futamot törölhetnek az időjárás miatt A csütörtöki után a pénteki női lesiklóedzést is törölték a szervezők Altenmarkt-Zauchenseeben, így veszélybe került a szombati világkupafutam megrendezése, amelyen Miklós Edit is indulna.

Kartörése után visszatér Lindsey Vonn

Kartörése után visszatér Lindsey Vonn Két hónappal kartörése után már most hétvégén visszatér a versenypályára Lindsey Vonn amerikai alpesi síző.

A síugrás az igazság sportja: a legjobbé lett a Négysáncverseny

A síugrás az igazság sportja: a legjobbé lett a Négysáncverseny A következő verseny felér majd egy Atlético Madrid-Real Madrid rangadóval.

A valóság helyett az elképzelt valóság dönt a síugrásban

 A valóság helyett az elképzelt valóság dönt a síugrásban Órák óta le vagyok döbbenve: rájöttem, hogy Innsbruck Finnország fővárosa!

Egymás ellen ugrik a két favorit Innsbruckban

Egymás ellen ugrik a két favorit Innsbruckban Összejött az "álompár" a Négysáncverseny innsbrucki állomásának K.O. körének végén.

Balesetben elhunyt a sízők kapitánya

Balesetben elhunyt a sízők kapitánya Tragikus hirtelenséggel életének 71. évében elhunyt Kovács Barnabás, a Magyar Sí Szövetség északi szakágának szövetségi kapitánya.

Norvég győzelem az év első napján a Turnén - videó

Norvég győzelem az év első napján a Turnén - videó Kevesebb, mint egy pont a különbség Kamil Stoch és Stefan Kraft között a 65. Négysáncverseny felénél.

A rovat további friss hírei