TÉLI SPORTOK

Segítség a gyorskorcsolyázóknak a világbajnokság előtt

Segítség a gyorskorcsolyázóknak a világbajnokság előtt
Nyolc autót kaptak a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók.

Síléceken Tonga nemzeti hőse

Síléceken Tonga nemzeti hőse Sportágat vált a Teakwondo sztárja.

Napvédő krém miatt tiltották el az olimpiai bajnokot

Napvédő krém miatt tiltották el az olimpiai bajnokot A magyarázat szerint a csapatorvostól kapta a krémet.

Fantasztikus sikerek Miklós Edit „utódaitól”

Fantasztikus sikerek Miklós Edit „utódaitól” Öt aranyat, három ezüstöt és egy bronzérmet szerzett a magyar alpesi serdülő válogatott a korosztály egyik legrangosabb nemzetközi versenyén, a Trofeu Borrufán, Andorrában.

Miklós Edit bejelentkezett egy sípályáról

Miklós Edit bejelentkezett egy sípályáról Ráadásul nem is akármelyikről, hanem arról, amelyiken elkezdte a pályafutását.

Rövidpályás gyorskorcsolya: újabb két magyar arany a vb-ről!

Rövidpályás gyorskorcsolya: újabb két magyar arany a vb-ről! A szombati két arany után vasárnap is remektl t Liu Shaoang a rövidpályás gyorskorcsolya világbajnokságon: a 18 éves magyar versenyző újabb két arany- és egy ezüstéremmel gazdagodott.

Több ezer ember volt a BalatonÁtcsúszáson

Több ezer ember volt a BalatonÁtcsúszáson A vártnál sokkal több, 6-8 ezer ember élt a BalatonÁtcsúszás lehetőségével, és kelt át a befagyott tavon szombaton - nyilatkozta Kardos Gábor ötletgazda az MTI-nek.

BalatatonÁtcsúszás: drónvideó a balesetekkel tarkított eseményről

BalatatonÁtcsúszás: drónvideó a balesetekkel tarkított eseményről Szombaton rendezték meg az első BalatonÁtcsúszást, melynek keretein belül átszelték a befagyott Balatont Fonyód és Badacsony között.

Liu Shaoang junior világbajnok, de nem csak ő szerzett érmet

Liu Shaoang junior világbajnok, de nem csak ő szerzett érmet Hétvégén Innsbruckban rendezik a junior világbajnokságot a rövidpályás gyorskorcsolyázók számára.

Magyar 8. hely a műkorcsolya Eb-n

Magyar 8. hely a műkorcsolya Eb-n A nyolcadik helyen végzett Tóth Ivett a műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságon Ostravában, ahol az orosz Jevgenyina Medvegyeva megvédte címét.

Balatonátcsúszást szerveznek szombaton

Balatonátcsúszást szerveznek szombaton Balatonátcsúszást, vagyis a Balaton jegén való átkelést szerveznek Badacsony és Fonyód között szombaton 11-12 óra közötti, badacsonyi indulással.

Így gyógyul Miklós Edit

Így gyógyul Miklós Edit Másfél héttel súlyos balesete után szülővárosában, Csíkszeredában gyógyul Miklós Edit alpesi síző.

Elhagyta a kórházat Miklós Edit, kiderült, mikor állhat lécre megint

Elhagyta a kórházat Miklós Edit, kiderült, mikor állhat lécre megint Alig több mint egy héttel súlyos balesete után kiengedték Miklós Edit alpesi sízőt a kórházból.

A rovat további friss hírei