ÚSZÁS

Nagyon aranyos Kapás Bogi Facebookos borítóképe - kép

Nagyon aranyos Kapás Bogi Facebookos borítóképe - kép
Kedbes, bűbájos fényképet osztott meg a közösségi oldalán Kapás Boglárka.

Így sikerült Szepesi Niki visszatérése

Így sikerült Szepesi Niki visszatérése A botrányhős úszónő a masters-vb-n csobbant újra medencébe, és elég jó eredményt ért el kezdésként.

Döbbenet: komoly pofont kapott Hosszú Katinka

Döbbenet: komoly pofont kapott Hosszú Katinka Nem gyakran él át olyan pillanatokat a magyar klasszis, amilyenben szombaton része volt.

Varázslatos: Hosszú Katinka újabb világrekordot repesztett

Varázslatos: Hosszú Katinka újabb világrekordot repesztett Az Iron Lady teljesítményére lassan elfogynak a jelzők.

Szepesi Nikolett visszatért és egy nagy titkot is elárult - videó

Szepesi Nikolett visszatért és egy nagy titkot is elárult - videó Visszavonulása óta először indul úszóversenyen Szepesi Nikolett, aki pályafutása után nagy vihart kavart könyvet írt "Én, a szexmániás" címmel.

Hosszú Katinka keményen nekiment a FINA-nak

 Hosszú Katinka keményen nekiment a FINA-nak Hosszú Katinka keserűen nyilvánult meg a rövidpályás világkupa-sorozat moszkvai, számára négy érmet hozó nyitánya után.

Hosszú Katinka újabb aranyat szállított

 Hosszú Katinka újabb aranyat szállított Hosszú Katinka a szerdai két első és egy második hely után aranyéremmel zárta szereplését Moszkvában, a rövid pályás úszó világkupa-sorozat idei nyitóállomásán.

Mi lesz a Gyurta testvérekkel a vizes vb után? - videó

Mi lesz a Gyurta testvérekkel a vizes vb után? - videó Felemás világbajnokságon vannak túl a Gyurta testvérek. Míg Gergely hatodik lett Balatonfüreden a 25 kilométeres távon, addig bátyja, Dániel egyetlen egyéni számban sem jutott döntőbe.

Ha megszerette Kozma Dominikot, ezt látnia kell - videó!

Ha megszerette Kozma Dominikot, ezt látnia kell - videó! Kozma Dominik a magyar újságírók, egyúttal a szurkolók kedvence volt a vizes világbajnokságon. Ha ő közeledett a mikrofonok felé, biztos volt, hogy valamilyen váratlan poénnal rukkol elő. Íme, a best of Kozma!

Bámulatos felvételt osztott meg a csodaszép úszónő - videó!

Bámulatos felvételt osztott meg a csodaszép úszónő - videó! Yuliya Efimova a budapesti világbajnokság egyik legnagyobb sztárja volt. A csinos orosz hölgy az eseményt követően még maradt Magyarországon, majd repülőre szállt - innen közölt Instagramján bámulatos videót.

Hihetetlen: Hosszú Katinka meg sem pihent, már versenyzik

Hihetetlen: Hosszú Katinka meg sem pihent, már versenyzik A budapesti vizes világbajnokságon két arany-, valamint egy-egy ezüst- és bronzérmet szerző Hosszú Katinka nem pihen, sőt, még csak most jön a java versenyzés terén.

Döbbenet: újabb botrány rázhatja meg a magyar úszósportot

Döbbenet: újabb botrány rázhatja meg a magyar úszósportot Hiába az eredményes szereplés a hazai világbajnokságon, nem nyugszanak a kedélyek.

Eldőlt, mikor térhet vissza a randalírozó Ryan Lochte

Eldőlt, mikor térhet vissza a randalírozó Ryan Lochte Az olimpián randalírozó klasszis eltiltása alatt, már a visszavonulásra és az öngyilkosságra is gondolt.

A rovat további friss hírei