AMERIKAI SPORTOK

LeBron James csapata nyerte az All Star-gálát

LeBron James csapata nyerte az All Star-gálát
Az All Star-gála főmérkőzésén idén először nem kelet-nyugat összecsapást rendeztek, hanem a két csapatkapitány (James és Curry) választotta ki, kikkel szeretne egy csapatban szerepelni.

9 mérkőzésen 9 vendéggyőzelem az NHL-ben

9 mérkőzésen 9 vendéggyőzelem az NHL-ben Kilenc mérkőzést rendeztek az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján, amelynek valamennyi találkozóján a vendégcsapatok nyertek.

Ronaldo gólt fejelt az amerikai fociban - videó

Ronaldo gólt fejelt az amerikai fociban - videó A portugál világklasszis a másik fociban is kipróbálta magát.

Super Bowl: Tom Brady értékelése

Super Bowl: Tom Brady értékelése Ma nem volt meg az, ami az eddigi hét döntője során igen.

Super Bowl: eddigi győztesek, összesített rangsor

 Super Bowl: eddigi győztesek, összesített rangsor Mint jeleztük: története során először nyert Super Bowlt a Philadelphia Eagles.

Története során először nyert Super Bowlt a Philadelphia Eagles

 Története során először nyert Super Bowlt a Philadelphia Eagles A Philadelphia Eagles nyerte a profi amerikaifutball-liga (NFL) nagydöntőjét, az 52. Super Bowlt.

Megvan Tom Bradyék döntőbeli ellenfele

Megvan Tom Bradyék döntőbeli ellenfele Az 52. Super Bowlt február 4-én rendezik Minnesotában

Címvédésre készülhetnek Tom Bradyék

Címvédésre készülhetnek Tom Bradyék A sorozatban hetedik AFC-döntőjükön szereplő hazaiak az első félidőben 14-3-as hátrányba kerültek

Jönnek a főcsoport-elődöntők az NFL-ben - program

Jönnek a főcsoport-elődöntők az NFL-ben - program A főcsoport-elődöntőkkel folytatódik a profi amerikaifutball-liga: míg az Amerikai Főcsoportban (AFC) óriási meglepetés lenne a vendégcsapatok sikere, addig a Nemzeti Főcsoportban (NFC) még tippelni is nehéz a továbbjutókra.

Magyar származású vezetőedző az NFL-ben

Magyar származású vezetőedző az NFL-ben A klub az alapszakaszt követően menesztette John Foxot, akivel három év alatt mindössze 14 győzelmet ért el a csapat, s mindannyiszor lemaradt a rájátszásról

Brutális: majdnem kettétört a hokijátékos lába - videó

Brutális: majdnem kettétört a hokijátékos lába - videó Az NHL-ben szereplő Vancouver Canucks kiválósága, Brock Boeser balszerencsés mozdulatot követően sérült meg csapata Calgary Flames elleni mérkőzése (1-6) során. Nem lehetett kellemes élmény...

Ha szerette Kobe Bryantet, ezt a videót látnia kell!

Ha szerette Kobe Bryantet, ezt a videót látnia kell! Méltó eseményt csinált a Los Angeles Lakers a kosárlegenda tiszteletére. A Staples Centerben díszes társaság előtt vonultatták vissza Kobe mágikus 8-as és 24-es mezét.

A rovat további friss hírei