Magyar válogatott

"Voltak játékosok, akik hátba szúrtak" - Pintér Attila

"Voltak játékosok, akik hátba szúrtak" - Pintér Attila
Először szólalt meg Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott éléről öt mérkőzés után menesztett szakember, aki a Presztízs Sportnak elmondta, irányítása alatt több játékosa is hátba támadta őt.

Már árulják a jegyeket a fociválogatott idei utolsó két meccsére

Már árulják a jegyeket a fociválogatott idei utolsó két meccsére Megkezdődött a jegyárusítás a magyar labdarúgó-válogatott idei utolsó két mérkőzésre, a november 14-i finnek elleni Európa-bajnoki selejtezőre és a négy nappal később esedékes oroszok elleni barátságos találkozóra.

Apró magyar focisiker: továbbjutottak az U17-esek

Apró magyar focisiker: továbbjutottak az U17-esek A magyar labdarúgó-válogatott sikerrel vette az U17-es Európa-bajnoki selejtező első körét, noha a hazai rendezésű négycsapatos minitorna utolsó, vasárnapi fordulójában kikapott 2-1-re a horvátoktól.

FIFA-ranglista: Magyarország az 50. helyen áll

FIFA-ranglista: Magyarország az 50. helyen áll A magyar válogatott négy helyet javítva az 50. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is a világbajnok német válogatott vezet Argentína és Kolumbia előtt.

Dárdaiék tanítják a magyar edzőket Berlinben

Dárdaiék tanítják a magyar edzőket Berlinben Szerdától vasárnapig a Hertha BSC-nél vendégeskednek a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) utánpótlás-képzésének szakemberei.

Válogatott csapattársaival selfie-zett a Barcelona magyar tinije

Válogatott csapattársaival selfie-zett a Barcelona magyar tinije A magyar U17-es labdarúgó válogatott Telkiben edzőtáborozik. Az Európa-bajnoki selejtezősorozat holnap kezdődik. Három mérkőzés vár Tajti Mátyásra és csapattársaira.

Ki válthatja Dárdait? Korábbi Real-edző, spanyol és német szövetségi kapitány is képben - sajtóhír

Ki válthatja Dárdait? Korábbi Real-edző, spanyol és német szövetségi kapitány is képben - sajtóhír Dárdai Pál ideális megoldás lehet a magyar kispadra, de kérdéses, hogy vállalja-e majd a végleges megbízatást. Amennyiben nem marad kapitány, Csányi Sándor MLSZ-elnök mindenképpen külföldi szakember után néz.

Jövő csütörtöktől jön a Puskás-sör!

Jövő csütörtöktől jön a Puskás-sör! Az október 23-i nemzeti ünnepet követően kerül a boltokba a legendás Puskás Ferencről elnevezett Puskás-sör.

A magyarokat is büntetheti az UEFA a bukaresti meccs miatt

A magyarokat is büntetheti az UEFA a bukaresti meccs miatt A házigazda román, illetve a magyar szövetséget is megbüntetheti az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA).

Dárdai: halál nyugodtan készülhetünk a finnek ellen, nyerni fogunk!

Dárdai: halál nyugodtan készülhetünk a finnek ellen, nyerni fogunk! Dárdai Pál szövetségi kapitány továbbra is garantálja, hogy a magyar válogatott legyőzi a finneket a november 14-én rendezendő Eb-selejtezőn.

Hivatalos: lesz magyar-orosz meccs!

Hivatalos: lesz magyar-orosz meccs! A Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalosan bejelentette, hogy november 18-án az orosz csapatot fogadja barátságos mérkőzésen a Dárdai Pál vezette válogatott.

Az oroszok ellen játszhat felkészülési meccset a Dárdai-csapat

Az oroszok ellen játszhat felkészülési meccset a Dárdai-csapat Egybehangzó orosz sajtóértesülések szerint november 18-án Magyarországon lép pályára barátságos mérkőzésen az orosz labdarúgó-válogatott.

Dárdai: mosd meg a fogad, köpj, és felejtsd el az egészet, készülj a következőre

Dárdai: mosd meg a fogad, köpj, és felejtsd el az egészet, készülj a következőre A feröeriek elleni 1-0-ás győzelmet követően a szövetségi kapitány elismerte, hogy nem ment a játék a válogatottnak.

A rovat további friss hírei