Magyar válogatott

Németh Krisztiánnak angliai szerződést érhet a remek szezon

Németh Krisztiánnak angliai szerződést érhet a remek szezon
A Sporting Kansas City támadója remek évet zárt, így nem csoda, hogy több klub látókörébe bekerült. A magyar válogatott játékos iránt az angol másodosztályú Hull City érdeklődik.

A Lazio szemet vetett a Guzmics-Lang párosra

 A Lazio szemet vetett a Guzmics-Lang párosra Az olasz iltempo.it információi szerint a Lazio felfigyelt a magyar válogatott két belső védőjére, Guzmics Richárdra és Lang Ádámra.

Németh Krisztián Sebastian Giovincóval párbajozik az év góljáért

Németh Krisztián Sebastian Giovincóval párbajozik az év góljáért A magyar válogatott támadója, Németh Krisztián rohamléptekkel halad afelé, hogy az övé legyen 2015 legszebb MLS-gólja, ugyanis negyedik "párbaját" is sikerrel vette a Sporting Kansas City csatára.

Megemlékeztek és filmet forgattak Bozsik Józsefről

Megemlékeztek és filmet forgattak Bozsik Józsefről Kispesten szokás, hogy a klub legnagyobb legendáinak a születésnapjaikhoz legközelebb eső hazai mérkőzésen megemlékeznek a felejthetetlen klasszisokról.

Kilencven éve született az Aranycsapat legendája

Kilencven éve született az Aranycsapat legendája 1925. november 28-án született Bozsik József olimpiai bajnok labdarúgó, az Aranycsapat középpályása, az első magyar labdarúgó, aki elérte a 100-szoros válogatottságot.

Az UEFA elutasította a magyar fellebbezést, marad a zárt kapus meccs

Az UEFA elutasította a magyar fellebbezést, marad a zárt kapus meccs Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) illetékes testülete pénteken elutasította A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fellebbezését, így a válogatottnak egy hazai mérkőzését zárt kapuk mögött kell lejátszania a szeptemberi, románok elleni Eb-selejtezőn történt rendbontások miatt.

Milliókat ér az Eb-szereplés, pénzosztás a magyar válogatottnál

Milliókat ér az Eb-szereplés, pénzosztás a magyar válogatottnál A magyar válogatott 44 év után kiharcolta az Európa-bajnoki szereplést, így összesen 1,2 milliárd forintos prémiumot oszthatnak ki a nemzeti csapat tagjai között. A legjobban a Bursaspor szélsője, Dzsudzsák Balázs kereshet.

Több összetartás is lesz a válogatottnál az Eb előtt

Több összetartás is lesz a válogatottnál az Eb előtt Bernd Storck szövetségi kapitány több összetartást tart majd a magyar labdarúgó-válogatottnál számításba vett játékosoknak a franciaországi Európa-bajnokságot megelőző fél évben.

Eltemették Fülöp Mártont

Eltemették Fülöp Mártont Végakaratának megfelelően szűk családi körben végső nyugalomra helyezték Fülöp Mártont, a magyar labdarúgó-válogatott 32 éves korában elhunyt volt kapusát. Erről a család kedden tájékoztatta az MTI-t. A család egyúttal köszönetet mondott mindenkinek, aki bármilyen formában részvétet nyilvánított vagy megemlékezett róla az elmúlt időszakban.

Priskin Tamás soha nem akart szlovák válogatott lenni

Priskin Tamás soha nem akart szlovák válogatott lenni A norvégok elleni pótselejtezőn csodagólt szerző támadó reméli, hogy a felvidéki drukkerek megbocsátják neki, hogy a Slovanhoz igazolt.

Szalai Ádám rendesen megitatta a magyar szurkolókat

Szalai Ádám rendesen megitatta a magyar szurkolókat A Hoffenhiem csatára a norvégok elleni győztes pótselejtező után meglátogatott egy budapesti kocsmát, ahol csaknem 200 pálinkát állt a szurkolóknak.

"Katartikus volt" - Hajdú B. élménybeszámolója az Eb-kijutás után

"Katartikus volt" - Hajdú B. élménybeszámolója az Eb-kijutás után Hajdú B. István elmondása szerint a magyar-norvég Eb-pótselejtezős párharc első mérkőzése megteremtette az alapot, hogy a második legyen pályafutása legfontosabb meccse - mondta a sztárriporter a telesport.hu-nak.

Storck segítői is folytatják, együtt marad a stáb

Storck segítői is folytatják, együtt marad a stáb A Norvégia ellen sikeresen megvívott pótselejtezők után, a hét elején Csányi Sándor, az MLSZ elnöke bejelentette, hogy az Európa-bajnokság végéig Bernd Storck irányítja tovább a magyar labdarúgó-válogatott munkáját.

A rovat további friss hírei