Magyar válogatott

Az MLSZ-be vezetett az új román focivezér első útja

Az MLSZ-be vezetett az új román focivezér első útja
Budapesten találkozott egymással pénteken Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke, valamit Razvan Burleanu, a Román Labdarúgó Szövetség nemrég megválasztott, mindössze 29 éves első embere.

Van lejjebb? Már Gibraltár ellen sem ér egy fillért sem a magyar foci

Van lejjebb? Már Gibraltár ellen sem ér egy fillért sem a magyar foci A magyar U18-es válogatott barátságos mérkőzésen 0-2-es állásról mentette 2-2-es döntetlenre a gibraltári U19-es együttes elleni barátságos mérkőzését. A "parádés eredményt" most is sikerült megmagyarázni.

Egy helyet rontott a magyar válogatott a világranglistán

Egy helyet rontott a magyar válogatott a világranglistán A magyar válogatott egy helyet rontva 44. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján, melyet változatlanul az Európa- és világbajnok spanyolok vezetnek.

Eldőlt: újfajta módon juthat ki az Eb-re a magyar válogatott

Eldőlt: újfajta módon juthat ki az Eb-re a magyar válogatott Elfogadta a Nemzetek Ligája bevezetésének alapgondolatát az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA).

Az UEFA forradalmian új bajnokságot indítana a válogatottaknak

Az UEFA forradalmian új bajnokságot indítana a válogatottaknak Nemzetek Ligája néven új versenysorozatot tervez bevezetni a válogatottak számára az UEFA, amely csütörtökön, Asztanában tartja éves közgyűlését.

Felébresztették a kómából Törőcsik Andrást

Felébresztették a kómából Törőcsik Andrást Felébresztették az altatásból Törőcsik Andrást, az Újpest 58 éves, 45-szörös válogatott labdarúgóját, akin agyműtétet hajtottak végre.

A finnek elleni vereséggel is javítottunk a világranglistán

A finnek elleni vereséggel is javítottunk a világranglistán A magyar válogatott egy helyet javítva a 43. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján, amelyet változatlanul az Európa- és világbajnok spanyolok vezetnek.

Tornát nyert Horvátországban a női labdarúgó-válogatott

Tornát nyert Horvátországban a női labdarúgó-válogatott Sipos Lilla vezérletével 4-1-re győzött a magyar női labdarúgó válogatott Lengyelország ellen a horvátországi Umagban rendezett tornán, amely sikerrel meg is nyerte a négy csapatos viadalt.

Legyőzte az amerikaiakat a magyar női labdarúgó válogatott!

Legyőzte az amerikaiakat a magyar női labdarúgó válogatott! A magyar női labdarúgó-válogatott 4-0-ra legyőzte az Egyesült Államok ligaválogatottját a horvátországi Umagban zajló nemzetközi tornán.

Pintér: "Két és fél évvel előttünk járnak a finnek"

Pintér: "Két és fél évvel előttünk járnak a finnek" Pintér Attila, a magyar válogatott szövetségi kapitánya csalódottan értékelte a Finnország elleni szerdai, 2-1-es vereséggel zárult barátságos mérkőzést a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapján.

Magyar-finn 1-2: Rudolf volt a fény az éjszakában

Magyar-finn 1-2: Rudolf volt a fény az éjszakában A magyar válogatott 2-1-es vereséget szenvedett Finnországtól barátságos mérkőzésen Pintér Attila szövetségi kapitányi regnálásának első találkozóján.

Magyar-finn: Pintér keretet szűkített - íme a névsor

Magyar-finn: Pintér keretet szűkített - íme a névsor Huszonkét mezőnyjátékos és három kapus utazik Győrbe, a ma esti, finnek elleni felkészülési mérkőzés helyszínére.

Pintér a végsőkig húzza a szurkolók idegeit a magyar-finn előtt

Pintér a végsőkig húzza a szurkolók idegeit a magyar-finn előtt Pintér Attila szövetségi kapitány csak közvetlenül a szerdai mérkőzés előtt hirdeti ki a finnek elleni kezdőcsapatát.

A rovat további friss hírei