Magyar válogatott

Győzelemmel búcsúzott a magyar strandfoci-válogatott

Győzelemmel búcsúzott a magyar strandfoci-válogatott
Strandlabdarúgó-válogatottunk a 7. helyet szerezte meg a bakui Európa Játékokon, miután utolsó csoportmérkőzésén 3-2-re legyőzte a házigazda azerieket - írja az mlsz.hu.

Ismét kipukkadt a végére a strandfoci-válogatott

Ismét kipukkadt a végére a strandfoci-válogatott A záró harmadhoz közeledve még vezetett, de végül 4-2-re kikapott a magyar strandlabdarúgó-válogatott Ukrajna ellen, a bakui Európa Játékokon, az 5-8. helyért zajló szombati helyosztón - írja az mlsz.hu.

Európa Játékok: az olaszok ellen is a hajrát rontotta el a strandfoci-válogatott

Európa Játékok: az olaszok ellen is a hajrát rontotta el a strandfoci-válogatott Hiába játszott jobban a magyar válogatott, az olaszok 5-4-re nyertek a két strandlabdarúgó-válogatott összecsapásán a bakui Európa Játékokon.

Európa Játékok: a strandfocisok vezettek, de végül kikaptak a spanyoloktól

Európa Játékok: a strandfocisok vezettek, de végül kikaptak a spanyoloktól Második mérkőzését is elveszítette a magyar válogatott a bakui Európa Játékok strandlabdarúgó-tornáján. Az utolsó harmad előtt még vezettünk a spanyolok ellen, végül ellenfelünk fordított, és 5-2-re megnyerte a találkozót.

Megszorongatta a világ legjobbjait a strandfoci-válogatott

Megszorongatta a világ legjobbjait a strandfoci-válogatott A magyar válogatott 5-3-ra kikapott a világranglista-vezető orosz csapattól a bakui Európa Játékok strandlabdarúgó tornájának nyitófordulójában.

Valamelyik magyarverő csapat világbajnok, Mervó várhatóan ezüstcipős lesz!

Valamelyik magyarverő csapat világbajnok, Mervó várhatóan ezüstcipős lesz! Két olyan csapat játssza - közép-európai idő szerint szombaton reggel - az új-zélandi U20-as labdarúgó-világbajnokság döntőjét, melyek megszenvedtek, s talán csak némi szerencsével nyertek a magyar csapat ellen.

Őket kaphatjuk a vb-selejtező-sorsoláson!

Őket kaphatjuk a vb-selejtező-sorsoláson! Kedd este kialakult az európai labdarúgó-válogatottak besorolása a július 25-én rendezendő vb-selejtező-sorsolásra, amelyet a jövő havi FIFA-világranglista alapján végeznek majd el - írja az ESPN. Magyarországot a harmadik kalapból fogják kihúzni. Az 1-es és a 2-es szekcióból is összekerülhetünk két-két világbajnokkal.

Az MLSZ az Eb-selejtezők végéig nem engedné el Dárdait

Az MLSZ az Eb-selejtezők végéig nem engedné el Dárdait A Magyar Labdarúgó Szövetség célja, hogy a válogatott Dárdai Pál szövetségi kapitány irányításával fejezze be az Európa-bajnoki selejtezősorozatot.

A németek szerint már rég döntöttek Dárdai-ügyben

A németek szerint már rég döntöttek Dárdai-ügyben A BZ című berlini lap úgy tudja, hetek óta eldöntött, hogy a Hertha BSC magyar vezetőedzőjének a finnek elleni volt az utolsó meccse a nemzeti csapat kispadján, de a berliniek egyelőre nem akarják nyilvánosságra hozni.

Dzsudzsák klubszinten is Dárdai játékosa lehet!

Dzsudzsák klubszinten is Dárdai játékosa lehet! „Szó van róla”, hogy Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott csapatkapitánya, a Dinamo Moszkva játékosa nyáron a berlini Herthába igazol, ahol a magyar válogatott szövetségi kapitányaként is dolgozó Dárdai Pál a vezetőedző.

A Hertha reagál Dárdai-ügyben

A Hertha reagál Dárdai-ügyben A Hertha BSC legkorábban jövő vasárnap nyilatkozik hivatalosan a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztját is ellátó vezetőedzőjének, Dárdai Pálnak a jövőjéről - írta a Kicker című német szaklap.

Sallói: Dárdai azt mondta, ha legyőzzük a finneket, marad!

Sallói: Dárdai azt mondta, ha legyőzzük a finneket, marad! Duplán értékes lehet a finnek elleni siker a magyar labdarúgó-válogatott életében. A három pont mellett ez azt is jelentheti, hogy Dárdi Pál mard a szövetségi kapitány

Szövetségi kapitányt buktatott a magyar válogatott!

Szövetségi kapitányt buktatott a magyar válogatott! A Finn Labdarúgó Szövetség hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződést bontott Mixu Paatelainen szövetségi kapitánnyal – egy nappal a magyar válogatott elleni vesztes Eb-selejtezőt követően.

A rovat további friss hírei