Magyar válogatott

Kalmár: "Sokat kell még fejlődnünk, hogy elérjük a profi szintet" - nyilatkozatok

Kalmár: "Sokat kell még fejlődnünk, hogy elérjük a profi szintet" - nyilatkozatok
Az U19-es labdarúgó-válogatottunk 2-1-re nyert Izrael korosztályos csapata ellen, amelynek köszönhetően készülhetünk a vb-re. A meccs történéseiről a főszereplők nyilatkoztak honlapunknak.

U19-es Eb: legyőzte Izraelt és vb-résztvevő a magyar válogatott!

U19-es Eb: legyőzte Izraelt és vb-résztvevő a magyar válogatott! 2-1-es győzelmet aratott Izrael ellen a magyar U19-es labdarúgó válogatott, amelynek köszönhetően készülhet a 2015-ös U20-as világbajnokságra!

Mészöly szerint játékosai nem primadonnák, de azért sokukat kiosztotta

Mészöly szerint játékosai nem primadonnák, de azért sokukat kiosztotta Mészöly Géza szövetségi edző az U19-es fociválogatott portugálok elleni 6-1-es veresége után roppant feldúltan azt mondta, hogy a magyarok megengedhetetlen egyéni hibák miatt kaptak ki, és természetesen ő is vállalja a felelősséget a kudarc miatt.

Neves cégtől kapott kritikát az MLSZ akadémiai rendszere

Neves cégtől kapott kritikát az MLSZ akadémiai rendszere A pozitív jelek mellett a formalizálás szükségességét emeli ki jelentésében a belga Double Pass cég, amely tizenöt magyarországi futballakadémia működéséről készített felmérést a Magyar Labdarúgó Szövetség felkérésére.

Kalmár: "Az utolsó passzoknál jobban kéne koncentrálnunk"

Kalmár: "Az utolsó passzoknál jobban kéne koncentrálnunk" A magyar U19-es labdarúgó válogatott 3-1-es vereséget szenvedett Ausztria korosztályos csapatától az Eb A csoportjának budapesti nyitómérkőzésén, amelyről Kalmár Zsolt és Nagy Dominik nyilatkozott honlapunknak.

U19-es Eb: kétgólos magyar vereség az osztrákok ellen

U19-es Eb: kétgólos magyar vereség az osztrákok ellen A magyar válogatott 3-1-es vereséget szenvedett a Szusza Ferenc Stadionban az osztrák csapattól a magyar rendezésű U19-es labdarúgó Európa-bajnokság szombati első játéknapján.

A vb-szereplés kiharcolása a cél az U19-es Európa-bajnokságon

A vb-szereplés kiharcolása a cél az U19-es Európa-bajnokságon Az első hatba kerülés, azaz a jövő évi U20-as világbajnokságra való kijutás a minimális kitűzött cél az U19-es magyar labdarúgó-válogatottal szemben, amely szombattól hazai környezetben szerepel az Európa-bajnokság nyolccsapatos döntőjében.

Nyolc közül a legjobb hatba: csodálatosan merész cél az U19-es Eb-re

Nyolc közül a legjobb hatba: csodálatosan merész cél az U19-es Eb-re A legjobb hatba kerülés a magyar válogatott célja a szombaton kezdődő U19-es Európa-bajnokságon Mészöly Géza szövetségi edző szerint.

U19: vereség után döntetlen az üzbégek ellen, de Mészöly Gézának tetszett a játék

U19: vereség után döntetlen az üzbégek ellen, de Mészöly Gézának tetszett a játék A jövő szombaton kezdődő U19-es Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott pénteken, utolsó felkészülési mérkőzésén 2-2-es döntetlent ért el az üzbégek ellen.

Hatvan éve volt a legszívfájdítóbb magyar futballmeccs

Hatvan éve volt a legszívfájdítóbb magyar futballmeccs Hatvan éve, 1954. július 4-én szenvedett 3-2-es vereséget a svájci labdarúgó-világbajnokság Bernben rendezett döntőjében a toronymagasan esélyes magyar Aranycsapat a Német Szövetségi Köztársaság válogatottjától.

Végső búcsút vettek Grosics Gyulától

Végső búcsút vettek Grosics Gyulától Hétfőn vettek végső búcsút az Aranycsapat legendás kapusától, aki június 13-án, nyolcvannyolc évesen hunyt el.

100 milliárd forintba kerülhet az új Puskás

100 milliárd forintba kerülhet az új Puskás Vígh László kormánybiztos szerint 90-100 milliárd forintból épülhet fel az új Puskás Ferenc Stadion, amelynek munkálatai 2015-ben kezdődhetnek és három évvel később fejeződhetnek be.

U19-es Eb: kiderült, kikkel játszik a magyar válogatott

U19-es Eb: kiderült, kikkel játszik a magyar válogatott A házigazda magyar válogatott az A csoportban az osztrák, a portugál és az izraeli csapattal találkozik majd az U19-es labdarúgó Európa-bajnokságon.

A rovat további friss hírei