Magyar válogatott

Hét góllal melegített az U20-as válogatott Új-Zélandon

Hét góllal melegített az U20-as válogatott Új-Zélandon
A világbajnoki rajt előtt álló U20-as válogatott hétfőn felkészülési mérkőzést játszott a szintén vb-résztvevő Fidzsi-szigetek együttesével, amelyen hétgólos sikert aratott.

Németh Krisztián visszatér a válogatottba!

Németh Krisztián visszatér a válogatottba! Dárdai Pál szövetségi kapitány kihirdette a Litvánia elleni, június 5-i felkészülési mérkőzés, és a finnek elleni, június 13-i Eb-selejtező keretét. Németh és Simon visszatér. Böde, Koman és Gulácsi csak tartalék. Elek eltiltott, Lovrencsics, Korcsmár, Hajnal sérült.

Már Új-Zélandon készül az U20-as válogatott

Már Új-Zélandon készül az U20-as válogatott A vártnál is hosszabb utazást követően elfoglalta szállását az új-zélandi New Plymouth-ban a világbajnokság előtt álló U20-as válogatott.

Dzsudzsák ezúttal a Lánchídon került bajba

Dzsudzsák ezúttal a Lánchídon került bajba Az első hírek arról szóltak, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs megint karambolozott, de hamar kiderült, hogy most nem erről van szó.

"Ésszerűsítik" az új Puskás Stadion tervét

"Ésszerűsítik" az új Puskás Stadion tervét Az átalakítás a Népszabadság információ szerint nem érinti a "stadion a stadionban" koncepciót, amelynek értelmében úgy építenek egy 21. századi stadiont, hogy egy új épül a régi köré, meghagyva annak karakterisztikáját, de megszűnik a multifunkciós jellege.

Ők alkotják a magyar csapatot az U20-as vb-n!

Ők alkotják a magyar csapatot az U20-as vb-n! Véglegesítette keretét Bernd Storck a közelgő U20-as labdarúgó-világbajnokságra, amelyet Új-Zélandon rendeznek május 30 és június 20 között. Öten maradtak ki, de közülük ketten tartalékként elutaznak a 21 fős kerettel.

Ötszázforintos belépők a válogatott meccsére!

Ötszázforintos belépők a válogatott meccsére! Már 500 forintért is lehet belépőt kapni a magyar labdarúgó-válogatott soron következő, a litvánok elleni, június 5-én sorra kerülő felkészülési mérkőzésére.

Dárdai elérte egyik fontos célját - hivatalos

Dárdai elérte egyik fontos célját - hivatalos Dárdai Pál, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, a Hertha BSC vezetőedzője elvégezte a pro licences edzőképzési tanfolyamot, és csütörtökön megkapta az ezt igazoló diplomáját.

Edzőmeccsen verte az idősebbeket a vb-re készülő U20-as válogatott

Edzőmeccsen verte az idősebbeket a vb-re készülő U20-as válogatott Bernd Storck együttese 4-1-re győzött az U21-es válogatott ellen Telkiben.

Már 25 euróért láthatjuk a magyar válogatottat, ha kijut az Eb-re

Már 25 euróért láthatjuk a magyar válogatottat, ha kijut az Eb-re Huszonöt euróba (7600 forint) kerülnek a legolcsóbb jegyek a jövő évi franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságra.

U20-as vb: tovább szűkült a magyar keret

U20-as vb: tovább szűkült a magyar keret A hónap végén kezdődő U20-as világbajnokság előtt álló korosztályos válogatott tagjai vasárnaptól egész héten keresztül együtt készülnek Telkiben a vébére.

Nem mozdul Dárdai csapata a világranglistán

Nem mozdul Dárdai csapata a világranglistán A magyar válogatott továbbra is a 43. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján.

Megműtötték Lovrencsics Gergőt, nem játszhat a finnek ellen

Megműtötték Lovrencsics Gergőt, nem játszhat a finnek ellen A Lech Poznan labdarúgócsapatának magyar válogatott szélsőjének, Lovrencsics Gergőnek a jobb térdében baj volt a porccal, így számára véget ért a szezon.

A rovat további friss hírei