Magyar válogatott

Bernd Storck a német futball nagykövete lehet

Bernd Storck a német futball nagykövete lehet
Jürgen Klinsmann nyomdokain a magyar válogatott kapitánya.

A Premier League-ben folytathatja a válogatott támadó

A Premier League-ben folytathatja a válogatott támadó Az angol élvonalban szereplő klub igencsak komolyan fontolgatja Nikolics Nemanja leigazolását!

Kiderült, melyik portugál stadionban vendégeskedik majd a magyar válogatott

Kiderült, melyik portugál stadionban vendégeskedik majd a magyar válogatott A portugál szövetség kijelölte a Portugália–Magyarország vb-selejtező helyszínét.

Comet-gömböt kapott, az "Év pillanata" a válogatotté

Comet-gömböt kapott, az "Év pillanata" a válogatotté Díjazták a magyar labdarúgó-válogatottat is a 2016-os Viva Comet-gálán.

Csányi előbb elkésett, majd értékelt

Csányi előbb elkésett, majd értékelt Nagyon jó évet zárt a magyar labdarúgás a hazai sportági szövetség (MLSZ) elnöke, Csányi Sándor szerint.

Kétszer fogadjuk az Európa-bajnok spanyolokat

Kétszer fogadjuk az Európa-bajnok spanyolokat Egymás után kétszer is megmérkőzhetünk a világ egyik legjobb csapatával.

Rontott ranglistás helyezésén a magyar válogatott

Rontott ranglistás helyezésén a magyar válogatott A magyar válogatott négy pozíciót rontott, így 26. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség novemberi világranglistáján.

Hétgólos meccsel zárta az évet a magyar női labdarúgó-válogatott

Hétgólos meccsel zárta az évet a magyar női labdarúgó-válogatott A magyar női labdarúgó-válogatott szerdán 4-3-ra győzött Szerbia ellen a Telkiben rendezett felkészülési mérkőzésen.

Elsőként Székesfehérváron a Puskás Ferenc 10 című vándorkiállítás

Elsőként Székesfehérváron a Puskás Ferenc 10 című vándorkiállítás A fehérvári Szent István Király Múzeum lesz az első állomása a "Puskás Ferenc 10" című országjáró vándorkiállításnak: a pénteki megnyitót követően több héten át lesznek láthatók az egykori labdarúgó relikviái.

Király elárulta szürke mackónadrágjának titkait

Király elárulta szürke mackónadrágjának titkait Ezért vette fel, és ezért hordja még mindig.

Törést szenvedett a válogatott alapembere

Törést szenvedett a válogatott alapembere Arccsonttörést szenvedett Fiola Attila, a Videoton labdarúgója, aki hosszabb időre harcképtelenné vált.

Gera után újabb válogatott játékos szenvedett arccsonttörést

Gera után újabb válogatott játékos szenvedett arccsonttörést A Videoton hivatalos honlapja szerint hosszabb kényszerszünet elé néz Fiola Attila, aki a Mezőkövesd elleni bajnokin szenvedett arccsonttörést. Egyelőre nem tudni, hogy kell-e műteni a magyar válogatott hátvédet.

Bogdán Ádám sérülése súlyos, hónapokra kidőlt

Bogdán Ádám sérülése súlyos, hónapokra kidőlt Elszakadt Bogdán Ádám keresztszalagja. A 20-szoros magyar válogatott kapus hónapokig harcképtelen lesz.

A rovat további friss hírei