Magyar válogatott

Bemutatjuk a határon túli magyar foocista tehetségeket: 2. rész

Bemutatjuk a határon túli magyar foocista tehetségeket: 2. rész
Tumma Gergely: 191 cm magas és 78 kg a középső védő, és imádják a szlovákok.

Bemutatjuk a határon túli magyar focista tehetségeket

Bemutatjuk a határon túli magyar focista tehetségeket Magyarország legrégebbi focis honlapja, testvéroldalunk, az nb1.hu új rovattal jelentkezett.

Gera Zoli a legnagyobb király!

Gera Zoli a legnagyobb király! Vezetők: nem a riválist, a megoldást kell látni benne! Mert egyszer sajnos befejezi az aktív labdarúgást...

Csányi Sándor FIFA-tagságra pályázik

Csányi Sándor FIFA-tagságra pályázik Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke szerdán bejelentette, hogy pályázik a nemzetközi szövetség (FIFA) tanácsában megüresedő négy hely egyikére.

Nikolics üzenete a Legia új magyar játékosának

Nikolics üzenete a Legia új magyar játékosának Szombat délután a Legia Warszawa hivatalosan is bemutatta a Ferencvárostól érkező Nagy Dominiket, aki megörökölte a Chicagóba távozó Nikolics Nemanja öltözőszekrényét.

Kádár Tamást a 2016-os év legjobb csapatával hozták össze

Kádár Tamást a 2016-os év legjobb csapatával hozták össze Az angol másodosztályban szereplő Birmingham City és a Premier League bajnoki címvédő Leicester City is Kádár Tamással szeretné megerősíteni a védelmét.

A szurkolók szavazzák meg az év legszebb gólját!

A szurkolók szavazzák meg az év legszebb gólját! A január 12-i M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán díjazzák az Év gólját is, ahhoz azonban, hogy kiderüljön, melyik lesz az, a szurkolók segítségére van szükség, ugyanis azt ők választják meg.

Guzmics Richárd Kínában folytatja pályafutását

Guzmics Richárd Kínában folytatja pályafutását Guzmics Richárd a Wisla Kraków játékosa Kínában folytatja a pályafutását. A magyar válogatott védőjének nyáron lejárt volna a szerződése, ezért a lengyel csapatnak a téli átigazolási időszakban kellett értékesítenie.

Szalai a Barca korábbi háromszoros BL-győztesével pózolt

Szalai a Barca korábbi háromszoros BL-győztesével pózolt A magyar válogatott támadó Brazíliában piheni ki a 2016-os esztendő fáradalmait. Az éjszakai életben is aktívan részt vesz, amit a hivatalos Facebook-oldalára feltöltött képek igazolnak.

Szalai egy ketrecharcos legendával bulizott Brazíliában

Szalai egy ketrecharcos legendával bulizott Brazíliában Brazíliában „pihen” a magyar válogatott támadója.

Törökországba vezethet Szalai útja

Törökországba vezethet Szalai útja A török sajtóban már téma Szalai Ádám átigazolása.

Kép: Szalai Brazíliában nyaral

Kép: Szalai Brazíliában nyaral Felkapott turistaparadicsomban pihen a magyar válogatott csatára.

Dubaj luxusszállodájában volt Dzsudzsák születésnapja

Dubaj luxusszállodájában volt Dzsudzsák születésnapja Hatalmas meglepetésben volt része a magyar válogatott csapatkapitányának.

A rovat további friss hírei