Magyar válogatott

Közleményt adott ki Csányi a hétfői káosz okán

Közleményt adott ki Csányi a hétfői káosz okán
Hétfőn kezdte el árusítani a Magyar Labdarúgó Szövetség a románok elleni sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőre a jegyeket, a kasszáknál és az online felületen is okozott gondot a hatalmas érdeklődés.

Megbénították a szurkolók az MLSZ szervereit

Megbénították a szurkolók az MLSZ szervereit Hatalmas érdeklődés mellett indult el a jegyértékesítés hétfőn délelőtt a Magyarország-Románia Európa-bajnoki selejtezőre - tájékoztatott a Magyar Labdarúgó Szövetség. Az igénylés a vártnak a többszöröse volt, emiatt akadozott az internetes értékesítés.

Magyarország-Románia: Óriási érdeklődés mellett indul a jegyértékesítés

Magyarország-Románia: Óriási érdeklődés mellett indul a jegyértékesítés Hétfőn 10 órakor kezdődik a jegyek árusítása a szeptemberi Magyarország-Románia Eb-selejtezőre, amelyet régen nem látott érdeklődés előz meg. Az MLSZ tisztában van azzal, hogy sok szurkoló csalódott lesz, mert ennyi igényt képtelenség kielégíteni, ugyanakkor arra törekszik, hogy mindenki egyenlő esélyekkel vehessen részt a jegyvásárlásban.

Dárdai: Esélyt sem adtak, hogy folytathassam

Dárdai: Esélyt sem adtak, hogy folytathassam Dárdai Pál részletes interjút adott közelmúltbéli távozásának előzményeiről, okairól, hátteréről, valamint értékelte a magyar labdarúgó-válogatott élén töltött tíz hónapot, és beszélt utódjáról, Bernd Storckról is.

Lengyelország: Guzmics Richárd és Nikolics Nemanja is bekerült a forduló válogatottjába

Lengyelország: Guzmics Richárd és Nikolics Nemanja is bekerült a forduló válogatottjába A magyar válogatott támadót - aki gólt lőtt és gólpasszt adott - megválasztották a forduló legjobb játékosának.

Vb 2018: Cristiano Ronaldóék bő két év múlva jönnek Magyarországra

Vb 2018: Cristiano Ronaldóék bő két év múlva jönnek Magyarországra A magyar válogatott 2016. szeptember 6-án Feröeren lép pályára először, majd október 7-én Svájcot fogadja a nemzeti tizenegy.

Bernd Storck szerint a magyar válogatott egyik riválisa ellen sem esélytelen

Bernd Storck szerint a magyar válogatott egyik riválisa ellen sem esélytelen A nemzeti csapat megbízott szövetségi kapitánya értékelte a szombat esti világbajnoki selejtezők csoportbeosztását.

Vb 2018: Elkerültük a legnagyobb csapatokat, de így sem lesz egyszerű

Vb 2018: Elkerültük a legnagyobb csapatokat, de így sem lesz egyszerű Cristiano Ronaldo és Xherdan Shaqiri fogja rohamozni a magyar válogatott kapuját a 2018-as oroszországi világbajnokság selejtezősorozatában.

Vb-selejtezők: sorsolás Szentpétervárott 17 órától!

Vb-selejtezők: sorsolás Szentpétervárott 17 órától! Szombaton 18.00 órától a szentpétervári Konstantin Palotában készítik el a 2018-as oroszországi világbajnokság selejtezőinek csoportbeosztását.

Storck a Dárdai-féle úton menne tovább

Storck a Dárdai-féle úton menne tovább A Dárdai Pál által megkezdett utat szeretné folytatni Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya.

Dárdai Pál: Biztos vagyok benne, hogy Magyarország kijut az Európa-bajnokságra

Dárdai Pál: Biztos vagyok benne, hogy Magyarország kijut az Európa-bajnokságra A távozó szövetségi kapitány helyett a német Bernd Storcknak kell kivezetni a magyar válogatottat a Franciaországban rendezendő kontinens viadalara.

Támadás Berlin ellen! A magyar trollhadsereg követeli vissza kapitányát!

Támadás Berlin ellen! A magyar trollhadsereg követeli vissza kapitányát! A váratlan bejelentés után a csalódott magyar drukkerek hozzászólások százaival lepték meg a német klub Facebook-oldalát.

A Hertha nem adja tovább kölcsön Dárdai Pált!

A Hertha nem adja tovább kölcsön Dárdai Pált! Az MLSZ elnöksége a hétvégén rendkívüli ülést tartott, Bernd Storck veszi át a magyar válogatottat.

A rovat további friss hírei