Magyar válogatott

Bernd Storck lehet a német labdarúgás nagykövete

Bernd Storck lehet a német labdarúgás nagykövete
A magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány péntek délelőtt Telkiben vette át azt az oklevelet, ami a Német Futball Nagykövete díjra történt jelöléséért jár.

Rangos elismerést kaphat Bernd Storck

Rangos elismerést kaphat Bernd Storck A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, Bernd Storckot a német futball nagykövetének jelölték.

Nikolics ezúttal gólpasszal jelentkezett

Nikolics ezúttal gólpasszal jelentkezett A Chicago Fire magyar válogatott játékosa a második félidőben jutott játéklehetőséghez.

Dzsudzsák bombája is kellett az Al-Wahda győzelméhez - videó

Dzsudzsák bombája is kellett az Al-Wahda győzelméhez - videó Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott csapatkapitánya szabadrúgásból volt eredményes.

Itt a legújabb FIFA-világranglista, hátrébb csúsztunk

Itt a legújabb FIFA-világranglista, hátrébb csúsztunk A múlt hétvégén befejeződött Afrika Kupa nem volt nagy hatással az élcsoportra a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján.

95 éves lett az Aranycsapat legendás 12. játékosa

95 éves lett az Aranycsapat legendás 12. játékosa Február 5-én ünnepli 95. születésnapját a legendás sportriporter, Szepesi György, az Aranycsapat tizenkettedik tagja.

Nikolics győztes góllal debütált a Chicagóban - videó

Nikolics győztes góllal debütált a Chicagóban - videó Nikolics Nemanja klubja, a Chicago Fire 1-0 megnyerte idei első felkészülési mérkőzését a Florida Gulf Coast ellen. A győztes találatot a magyar válogatott támadó szerezte.

Állandó emlékkiállítása lesz a 91 éve született Grosics Gyulának

Állandó emlékkiállítása lesz a 91 éve született Grosics Gyulának Az emlékét ápolók a közvélemény segítségét kérik, hogy a legendás kapushoz méltó legyen a kiállítás.

A szlovák helyett a magyar válogatottat választotta a Köln tehetsége

A szlovák helyett a magyar válogatottat választotta a Köln tehetsége Viola Gergely elmondta, nem is volt kérdéses, hogy melyik nemzeti csapatban szerepeljen.

Bemutatkozott a magyar futball megújítója

Bemutatkozott a magyar futball megújítója A már meglévő alapokra építve fejlesztené a magyar labdarúgóedzők oktatását Jörg Daniel, az edzőképzés decemberben kinevezett igazgatója.

Sorsoltak, a belgákkal is egy csoportban az U21-es válogatott

Sorsoltak, a belgákkal is egy csoportban az U21-es válogatott Szeptemberben, Málta ellen kezdi az Európa-bajnoki selejtezősorozatot a magyar U21-es labdarúgó-válogatott - derült ki a csütörtöki, nyoni sorsoláson.

Dzsudzsák volt a bulibáró, röpködtek a húszezresek

Dzsudzsák volt a bulibáró, röpködtek a húszezresek A magyar válogatott csapatkapitánya mulatott egyet Debrecenben, de fotók nem készülhettek.

Nem lesz többet magyar válogatott a hatalmasakat lövő középpályás

Nem lesz többet magyar válogatott a hatalmasakat lövő középpályás 2015 októberében Bernd Storck a Feröer elleni Eb-selejtező szünetében lehozta, azóta nem is hívta. Nem is fogja.

A rovat további friss hírei