Magyar válogatott

Kihirdette a válogatott keretét Bernd Storck

Kihirdette a válogatott keretét Bernd Storck
Kihirdette a Svájc ellen vb-selejtezőre készülő válogatott keretét Bernd Strock, a magyar nemzeti csapat szövetségi kapitánya.

A magyar válogatott pariban volt az olimpiai bajnokkal

A magyar válogatott pariban volt az olimpiai bajnokkal A magyar női labdarúgó-válogatott helytállt az olimpiai bajnok német csapattal szemben, ám végül 1-0-s vereséget szenvedett a gyirmóti Alcufer Stadionban rendezett Európa-bajnoki selejtezőn.

Egy helyet rontott a ranglistán a Storck-csapat

Egy helyet rontott a ranglistán a Storck-csapat Augusztushoz képest egy helyet rontott előkelő helyezésén a magyar labdarúgó-válogatott, így jelenleg 20. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szeptemberi világranglistáján.

Nem maradt jegy a Svájc elleni vb-selejtezőre

Nem maradt jegy a Svájc elleni vb-selejtezőre Minden jegy elkelt a magyar labdarúgó-válogatott második világbajnoki selejtezőjére, amelyet október 7-én a svájci csapat ellen játszik a Groupama Arénában.

Csak a jövő héten mutatkozhat be Lang Ádám

Csak a jövő héten mutatkozhat be Lang Ádám Változott a helyzet Lang Ádámmal kapcsolatban.

Lassan elfogynak a svájciak elleni meccsre a jegyek

Lassan elfogynak a svájciak elleni meccsre a jegyek Már csak 1500 jegy maradt az október 7-i, svájci válogatott elleni vb-selejtezőre.

Már szerda estétől lehet jegyet venni a svájciak elleni meccsre

Már szerda estétől lehet jegyet venni a svájciak elleni meccsre A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) már szerda estétől elérhetővé tette a jegyvásárlást mindenki számára a Svájc elleni világbajnoki selejtezőre.

Storck máris tudja, miben kell javulni Svájc ellen

Storck máris tudja, miben kell javulni Svájc ellen Hazatért Feröerről a magyar labdarúgó-válogatott, melynek szövetségi kapitánya, Bernd Storck tisztában van vele, csapata nem teljesített jól, ezért még alaposabb felkészülést ígért a továbbiakban.

Megfázott a magyar válogatott Feröeren

Megfázott a magyar válogatott Feröeren Egy gólnélküli döntetlennel kezdte meg a 2018-as világbajnokság selejtezősorozatát a magyar válogatott, ezzel igen nehéz helyzetbe hozva magát.

U21: döntetlen Lengyelországban

U21: döntetlen Lengyelországban U21-es válogatottunk 1–1-es döntetlent játszott felkészülési mérkőzésen a lengyel válogatottal, Lublinban.

Érdemes fogadni a ma esti magyar sikerre?

Érdemes fogadni a ma esti magyar sikerre? A magyar válogatott a Feröer-szigeteken kezdi meg selejtezősorozatát a 2018-as vb-re, az oddsok alapján Bernd Storck csapata a meccs esélyese.

Már lehet jegyet venni a Svájc elleni vb-selejtezőre

Már lehet jegyet venni a Svájc elleni vb-selejtezőre Elindult a jegyértékesítés a magyar labdarúgó-válogatott Svájc elleni világbajnoki kvalifikációs mérkőzésére.

Bernd Storck szoros meccset vár, Elek gólokkal nyerne, Kleinheisler bizonyítana

Bernd Storck szoros meccset vár, Elek gólokkal nyerne, Kleinheisler bizonyítana A magyar válogatott szövetségi kapitánya és két játékosa hétfőn délután megtartotta feröeri sajtótájékoztatóját.

A rovat további friss hírei