Magyar válogatott

Álom luxuskivitelben: íme a magyar válogatott Eb-szállása!

Álom luxuskivitelben: íme a magyar válogatott Eb-szállása!
A délkelet-franciaországi Terre Blanche-ban lesz a magyar labdarúgó-válogatott bázisa a nyári Európa-bajnokságon. A Sean Connery korábbi birtokán felépült szálloda- és fürdőkomplexumot, golfparadicsomot a CNN nemrégiben a világ öt legelőkelőbb luxusszállója közé sorolta.

Csányi Sándor jegyet ígért az OTP-seknek

Csányi Sándor jegyet ígért az OTP-seknek Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke a sajtótájékoztatón arról is beszélt, hogy az a 223 szurkoló, aki az általa vezetett OTP biztonsági programja miatt maradt érvényes Eb-belépő nélkül, szinte biztosan jegyhez jut majd.

Csányiék is Infantinót támogatják

Csányiék is Infantinót támogatják A visegrádi országok immár hat labdarúgó-szövetsége, így a magyar is Gianni Infantinót, az európai szövetség (UEFA) svájci főtitkárát támogatja majd a nemzetközi szövetség (FIFA) február 26-i elnökválasztásán.

Csendőrök védik majd a magyar válogatottat az Eb-n

Csendőrök védik majd a magyar válogatottat az Eb-n A nap 24 órájában csendőrök vigyáznak a magyar labdarúgó-válogatottra a nyári, franciaországi Európa-bajnokságon.

Minden jegy elkelt a magyarok Eb-csoportmeccseire

Minden jegy elkelt a magyarok Eb-csoportmeccseire Az UEFA péntekig értesített minden érdeklődőt, hogy sikerrel igényelt-e jegyet a magyar válogatott Eb-meccseire. Az európai szövetség tájékoztatása szerint a magyar szurkolóknak kínált belépők elkeltek.

FIFA-ranglista: új csúcson a magyar válogatott

FIFA-ranglista: új csúcson a magyar válogatott A nemzetközi labdarúgó-szövetség, a FIFA kiadta legfrissebb, februári hivatalos világranglistáját, amelyen a magyar válogatott egy hellyel előrelépett eddigi pozíciójához képest, jelenleg a 19. helyet foglalja el.

Németh Krisztián üzenetben tisztázta helyzetét

Németh Krisztián üzenetben tisztázta helyzetét A Katarba igazoló magyar válogatott támadó, Németh Krisztián Facebook-oldalán tett közzé egy hosszú üzenetet, amelyben arra ad magyarázatot, hogy miért szerződött a Sporting Kansas Citytől az al-Garafához. A szöveget változtatás nélkül közöljük.

A világbajnokkal is összecsap a Storck-csapat

A világbajnokkal is összecsap a Storck-csapat Az Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott június 4-én, tehát kevesebb mint egy héttel a kontinensviadal előtt csap össze Joachim Löw csapatával.

Lehet örülni, több jegyet kapnak a magyar szurkolók az Eb-re

Lehet örülni, több jegyet kapnak a magyar szurkolók az Eb-re Lezárult a jegyigénylés a nyári labdarúgó Európa-bajnokságra, amelyen a magyar szurkolók végül a korábbinál nagyobb létszámban drukkolhatnak Bernd Storck szövetségi kapitány együttesének.

Másfél évre ír alá Németh, Storck szerint nincs gond

Másfél évre ír alá Németh, Storck szerint nincs gond A katari al-Garafa hivatalos honlapján is megerősítette, hogy a magyar válogatott támadója, Németh Krisztián a klubhoz igazol.

Németh Krisztián Katarba igazol!

Németh Krisztián Katarba igazol! A Sporting Kansas City magyar válogatott támadója a katari bajnokságban szereplő al-Garafa SC-hez igazolt.

Kalmárt kölcsönadták a Bundesliga 2-be

Kalmárt kölcsönadták a Bundesliga 2-be Az RB Leipzig magyar válogatott játékosa, Kalmár Zsolt a FSV Frankfurthoz került kölcsönbe.

A futsalosok újra nyertek Libanon ellen

A futsalosok újra nyertek Libanon ellen A februári, belgrádi Eb-re készülő magyar futsalválogatott 4-2-re legyőzte Libanon csapatát a Dunaújvárosban rendezett szombati barátságos mérkőzésen.

A rovat további friss hírei