Magyar válogatott

Megszólalt Dárdai felesége - Blikk

Megszólalt Dárdai felesége - Blikk
Dárdai Pali felesége épp olyan, mint a nyomozóé. Férje rendszeresen hivatkozik rá, de szinte sohasem látjuk. Szemmelróth Mónika most megtörte a csendet Blikknek nyílt meg. Mesélt Pálról, gyerekekről, futballról, kapitányságról.

Íme a Dárdai-hatás: hat helyet javítottunk a világranglistán!

Íme a Dárdai-hatás: hat helyet javítottunk a világranglistán! A magyar válogatott hat helyet javítva 44. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján, melyet továbbra is a világbajnok német válogatott vezet Argentína és Kolumbia előtt.

A Herta fityiszt mutat az MLSZ-nek, nem engedi el Dárdait - köszönjük, Pali!

A Herta fityiszt mutat az MLSZ-nek, nem engedi el Dárdait - köszönjük, Pali! Michael Preetz, a Hertha BSC klubmenedzsere a Nemzeti Sportnak is megerősítette: nem engedik el Dárdai Pált, aki így nem folytatja a munkát a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként.

Dárdai maradhat

Dárdai maradhat A Magyar Labdarúgó Szövetség vezetősége szeretné, ha Dárdai Pál megbízott szövetségi kapitány újabb két Európa-bajnoki selejtezőn irányítaná a válogatottat – írja csütörtöki számában a Bors.

Íme egy jelölt Dárdai posztjára

Íme egy jelölt Dárdai posztjára Henk ten Cate nagy megtiszteltetésnek venné, ha felkérnék a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztjára, ugyanakkor szerinte nem aktuális a kérdés.

Dárdaival kijuthatnánk az Eb-re, véli a magyar edzőlegenda

Dárdaival kijuthatnánk az Eb-re, véli a magyar edzőlegenda Garami József, az MTK vezetőedzője szeretné, ha Dárdai Pál maradna a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztján.

Galéria: így kaptunk ki az oroszoktól

Galéria: így kaptunk ki az oroszoktól A magyar labdarúgó válogatott kedd este felkészülési mérkőzésen 2-1-es vereséget szenvedett Oroszországtól. A találkozóról készült legjobb fotókból válogattunk. Fotógaléria

Dárdai még nem döntött, van remény!!

Dárdai még nem döntött, van remény!! Bár berlini források szerint egyértelműnek tűnik, hogy Dárdai Pál visszatér a Hertha BSC-hez, a megbízott szövetségi kapitány még mindig nem jelentette be határozatát.

Megvan a Dárdai-csapat első veresége

Megvan a Dárdai-csapat első veresége A magyar labdarúgó-válogatott 2-1-es vereséget szenvedett kedden az orosz csapattól idei utolsó, barátságos mérkőzésén.

A Hertánál elmondták, hogy alakul Dárdai jövője - szomorúak leszünk

A Hertánál elmondták, hogy alakul Dárdai jövője - szomorúak leszünk Michael Preetz, a Hertha BSC menedzsere egyértelműen kijelentette, hogy Dárdai Pál nem marad a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Merész kísérletezésbe kezd ma este Dárdai Pál

Merész kísérletezésbe kezd ma este Dárdai Pál Egy félidőt 4-2-3-1-es, egyet pedig 4-4-2-es felállásban fog játszani a magyar labdarúgó-válogatott kedden az oroszok elleni budapesti barátságos mérkőzésen.

36 évnyi szenvedésnek vethet ma véget Dárdai Pál és csapata

36 évnyi szenvedésnek vethet ma véget Dárdai Pál és csapata Története során hatodszor találkozik Oroszország csapatával a magyar labdarúgó-válogatott a Groupama Arénában kedden 20.30 órakor kezdődő barátságos mérkőzésen.

Dárdai Pál apja minden magyar szurkolót elszomorított a kijelentésével

Dárdai Pál apja minden magyar szurkolót elszomorított a kijelentésével Idősebb Dárdai Pál Kulcsár Árpád segítője lesz az OTP Bank Ligában szereplő Pécsi MFC csapatánál. Az idősebb Dárdai szerint fiának távoznia kellene a nemzeti csapattól és Berlinben kellene folytatnia a munkát.

A rovat további friss hírei