Magyar válogatott

Dárdai megéri azt a 100 milliót

Dárdai megéri azt a 100 milliót
A Magyar Labdarúgó Szövetség csaknem 100 millió forintot fizetett azért, hogy Dárdai Pál idén november 30-ig a válogatott szövetségi kapitánya lehessen. Bár az összeg első hallásra soknak tűnik, bőségesen megtérülhet – olvasható a Blikk hétfői számában.

100 millió forintba került Dárdai

100 millió forintba került Dárdai A BZ-Berlin.de úgy tudja, mérkőzésenként 50 ezer euróért engedte el a magyar válogatotthoz Dárdai Pált a Hertha Berlin. Összesen hatszor látogat majd haza, ez 300 ezer eurójába kerül a szövetségnek.

Ezt mondta Orbán Viktor Buzánszky Jenőről

Ezt mondta Orbán Viktor Buzánszky Jenőről "Elment az utolsó mohikán. Isten veled, Jenő bácsi!" - írta Facebook oldalán Orbán Viktor miniszterelnök a 89 éves korában vasárnap elhunyt Buzánszky Jenő előtt tisztelegve.

Dárdai szerint nem C. Ronaldo a világ legjobbja

Dárdai szerint nem C. Ronaldo a világ legjobbja Dárdai Pál, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, illetve Dzsudzsák Balázs csapatkapitány is Manuel Neuert jelölte meg első helyen a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), valamint a France Football magazin által közösen odaítélt FIFA-Aranylabda szavazásán.

Nem változott válogatottunk helyzete

Nem változott válogatottunk helyzete A magyar válogatott továbbra is a 45. helyet foglalja el a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján, melyet a világbajnok német csapat vezet Argentína és Kolumbia előtt.

"Csak imádkozni lehet Buzánszky Jenőért"

"Csak imádkozni lehet Buzánszky Jenőért" "Csak imádkozni lehet Buzánszky Jenő felépüléséért” – mondta az Aranycsapat legendás labdarúgójának fia, ifjabb Buzánszky Jenő a Nemzeti Sportnak.

Szalai Hong Kong egyik legmagasabb épületén selfie-zett

Szalai Hong Kong egyik legmagasabb épületén selfie-zett A magyar labdarúgó válogatott és a német Hoffenheim labdarúgója Ázsiában tölti szabadságát, erről Instagram oldalán is beszámolt.

Fehér Miklósra emlékeztek Győrben

Fehér Miklósra emlékeztek Győrben Hatodszor emlékeztek meg Győrben jótékonysági focitornával a 2004-ben elhunyt Fehér Miklósról.

Nagyszerű hírek Buzánszky Jenőről!

Nagyszerű hírek Buzánszky Jenőről! Stabilizálódott az állapota Buzánszky Jenőnek, az Aranycsapat legendás labdarúgójának, akit december 12-e óta az esztergomi kórházban ápolnak. Ezzel együtt várhatóan az ünnepeket is a klinikán tölti.

Dárdaival 1 milliárd forintot spórolt Csányi

Dárdaival 1 milliárd forintot spórolt Csányi A Sport plusz című hetilap szerint a Berlinben élő szakember havonta ötmillió forintot kaphat itthoni munkájáért.

Lejjebb csúszott válogatottunk a világranglistán

Lejjebb csúszott válogatottunk a világranglistán A magyar válogatott egy helyet rontva 45. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott, ez évi utolsó világranglistáján, melyet továbbra is a világbajnok német válogatott vezet Argentína és Kolumbia előtt.

Bundázás miatt hallgatnák ki a magyar válogatott focistát

Bundázás miatt hallgatnák ki a magyar válogatott focistát Pintér Ádám egy olyan spanyolországi bajnoki miatt lett gyanúsított, amin pályára sem lépett.

Szörnyű hírek Buzánszky Jenőről!

Szörnyű hírek Buzánszky Jenőről! Kritikus állapotban továbbra is az intenzív osztályon ápolják Buzánszky Jenőt, az Aranycsapat legendás labdarúgóját, aki pénteken került kórházba.

A rovat további friss hírei