Magyar válogatott

Új csatornát indított az MLSZ

Új csatornát indított az MLSZ
Archív tévécsatornát indított a YouTube-on a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), ahova régi magyar válogatott és klub csapat mérkőzéseket töltenek majd fel.

U-20: Élni kell a lehetőséggel!

U-20: Élni kell a lehetőséggel! Szalai László, szövetségi edző bízik abban, hogy az U-20-as válogatottnak sikerült továbbjutni a csoportból, és egy szép eredménnyel tudnak hazatérni Új-Zélandról.

Dárdai: A finnek után beszélhetünk a jövőről!

Dárdai: A finnek után beszélhetünk a jövőről! Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és a Hertha BSC megbízott vezetőedzője hétfőn videókonferenciát tartott a magyar sajtó számára, ahol beszélt a jelenlegi helyzetről, és a kettős feladat nehézségeiről.

U-20: Bombaerős csoportban a magyarok!

U-20: Bombaerős csoportban a magyarok! Kedd kora reggel, az új-zélandi Auckland városában megtartották a május 30-án kezdődő, U-20-as labdarúgó-világbajnokság csoportjainak sorsolását. Magyarország nagyon erős csoportba került.

Dárdai: Kék a vérem és magyar a szívem!

Dárdai: Kék a vérem és magyar a szívem! Dárdai Pált, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát csütörtökön ideiglenesen megbízták a Hertha BSC együttesének irányításával.

Sorsoltak az U-21-es EB-selejtezőkre!

Sorsoltak az U-21-es EB-selejtezőkre! A svájci Nyonban készítették el a 2017-es lengyelországi U-21-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőinek csoportbeosztását.

Csányinak fontos szerepe lehet az UEFA-nál

Csányinak fontos szerepe lehet az UEFA-nál 12-en szállnak versenybe a hét megürülő helyért, amelyekre a 2015 és 2019 közötti időszakra választanak tagokat.

Dárdai megéri azt a 100 milliót

Dárdai megéri azt a 100 milliót A Magyar Labdarúgó Szövetség csaknem 100 millió forintot fizetett azért, hogy Dárdai Pál idén november 30-ig a válogatott szövetségi kapitánya lehessen. Bár az összeg első hallásra soknak tűnik, bőségesen megtérülhet – olvasható a Blikk hétfői számában.

100 millió forintba került Dárdai

100 millió forintba került Dárdai A BZ-Berlin.de úgy tudja, mérkőzésenként 50 ezer euróért engedte el a magyar válogatotthoz Dárdai Pált a Hertha Berlin. Összesen hatszor látogat majd haza, ez 300 ezer eurójába kerül a szövetségnek.

Ezt mondta Orbán Viktor Buzánszky Jenőről

Ezt mondta Orbán Viktor Buzánszky Jenőről "Elment az utolsó mohikán. Isten veled, Jenő bácsi!" - írta Facebook oldalán Orbán Viktor miniszterelnök a 89 éves korában vasárnap elhunyt Buzánszky Jenő előtt tisztelegve.

Dárdai szerint nem C. Ronaldo a világ legjobbja

Dárdai szerint nem C. Ronaldo a világ legjobbja Dárdai Pál, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, illetve Dzsudzsák Balázs csapatkapitány is Manuel Neuert jelölte meg első helyen a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), valamint a France Football magazin által közösen odaítélt FIFA-Aranylabda szavazásán.

Nem változott válogatottunk helyzete

Nem változott válogatottunk helyzete A magyar válogatott továbbra is a 45. helyet foglalja el a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján, melyet a világbajnok német csapat vezet Argentína és Kolumbia előtt.

"Csak imádkozni lehet Buzánszky Jenőért"

"Csak imádkozni lehet Buzánszky Jenőért" "Csak imádkozni lehet Buzánszky Jenő felépüléséért” – mondta az Aranycsapat legendás labdarúgójának fia, ifjabb Buzánszky Jenő a Nemzeti Sportnak.

A rovat további friss hírei