Magyar válogatott

TEK-es is utazik a magyar válogatottal

TEK-es is utazik a magyar válogatottal
A magyar válogatott és a szurkolók biztonsága érdekében a Terrorelhárítási Központ egyik szakembere is elutazik a franciaországi Európa-bajnokságra.

Storck elégedett, szerinte kockázatot is vállalt a csapat

Storck elégedett, szerinte kockázatot is vállalt a csapat A cél nem az eredmény tartása volt. Bernd Storck az Elefántcsontpart elleni mérkőzést követően elmondta, főleg az első félidőben mutatott játékkal volt elégedett.

Két kapus is lehetőséget kap majd az Elefántok ellen

Két kapus is lehetőséget kap majd az Elefántok ellen A végleges Európa-bajnoki keret kihirdetése előtt utoljára bizonyíthatnak éles körülmények között a játékosok, Bernd Storck szövetségi kapitány elmondása szerint még két-három játékosnak van esélye arra, hogy meggyőzze.

Storck fejében lassan összeáll az Eb-keret

Storck fejében lassan összeáll az Eb-keret Még két-három poszt kérdéses a június 10-én kezdődő, franciaországi Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott keretében Bernd Storck szövetségi kapitány szerint.

Pénteken debütál az új magyar mez

Pénteken debütál az új magyar mez Bemutatták a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki mezét, mely pénteken az Elefántcsontpart elleni barátságos meccsen debütál majd a Groupama Arénában.

Gera, Guzmics és Szalai is csatlakozott az edzőtáborhoz

Gera, Guzmics és Szalai is csatlakozott az edzőtáborhoz A magyar válogatott pénteken az U21-es válogatott elleni lépett pályára, a 4–0-ra megnyert edzőmérkőzést követően szombaton a pihenésé volt a főszerep Bad Kleinkirchheimben.

Nikolics Nemanja lett a lengyel bajnokság legjobb játékosa

Nikolics Nemanja lett a lengyel bajnokság legjobb játékosa A magyar válogatott támadó triplázott, mert megválasztották a bajnokság legjobb támadójának és a legjobb légiósának is.

Priskin Tamás megidézte a norvégok ellen lőtt gólját

Priskin Tamás megidézte a norvégok ellen lőtt gólját A magyar válogatott támadó térdsérülése után először lépett pályára a szlovák bajnokságban, és rögtön szépségdíjas góllal tért vissza.

Lencse betalált, négyet vágott a Storck-csapat

Lencse betalált, négyet vágott a Storck-csapat A magyar A-válogatott az ausztriai Bad Kleinkirchheimben 4-0-ra legyőzte az U21-es válogatottat egymási közti mérkőzésen.

Dárdai Pál szerepet kap az Európa-bajnokságon

Dárdai Pál szerepet kap az Európa-bajnokságon A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Dárdai Pál az M4 Sport szakértőjeként fog közreműködni a franciaországi Európa-bajnokságon.

Yaya Touré nélkül jönnek Budapestre az Elefántok

Yaya Touré nélkül jönnek Budapestre az Elefántok A Dárdai Pál vezette Herthában szereplő Salomon Kalou és a Manchester City sztárja, Wilfried Bony is pályára léphet május 20-án a magyar válogatott elleni felkészülési mérkőzésen, a Groupama Arénában.

Már kaphatóak a jegyek a német-magyarra

Már kaphatóak a jegyek a német-magyarra Már megvásárolhatóak a belépők a június 4-i, gelsenkircheni Németország-Magyarország barátságos mérkőzésre, mely a magyar labdarúgó-válogatott utolsó felkészülési mérkőzése lesz az Európa-bajnokság előtt.

Stieber és Kleinheisler kihagyja az ausztriai edzőtábort az Eb előtt

Stieber és Kleinheisler kihagyja az ausztriai edzőtábort az Eb előtt A magyar labdarúgó-válogatott az ausztriai edzőtábort megelőzően hétfő kora délután sajtótájékoztatót tartott két játékos – Lang Ádám és Fiola Attila –, illetve a szövetségi kapitány, Bernd Storck részvételével.

A rovat további friss hírei