Magyar válogatott

Előrébb lépett a válogatott

Előrébb lépett a válogatott
A magyar válogatott egy helyet előre lépve - a török együttessel holtversenyben - 19. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtöki világranglistáján.

Csak ősszel játszhat Kleinheisler

Csak ősszel játszhat Kleinheisler Kiújult Kleinheisler László ágyéki izomsérülése. A Werder Bremen magyar válogatott labdarúgója ezért nem vehet részt klubcsapata edzőtáborozásán.

Ezüstérmet nyertünk az első kispályás U21-es Eb-n!

Ezüstérmet nyertünk az első kispályás U21-es Eb-n! Második helyen végzett a magyar csapat a Prágában rendezett U21-es minifutball (kispályás) labdarúgó Európa-bajnokságon.

Megmutattuk, hogy kell szavazni - Nagy Ádám a legjobb!

Megmutattuk, hogy kell szavazni - Nagy Ádám a legjobb! A neves nemzetközi portál, a goal.com megszavaztatta olvasóival az Eb legjobb fiatal játékosát.

Így költi el az MLSZ az Eb-milliárdokat

Így költi el az MLSZ az Eb-milliárdokat A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a sikeres Európa-bajnoki szereplésnek köszönhető bevétel nagyjából egyharmadát fejlesztésekre, utánpótlásra költi majd - jelentette ki Gudra Tamás, az MLSZ gazdasági igazgatója a Sport TV Mai Helyzet című műsorában.

35 milliós játékosok közé sorolják Nagy Ádámot

35 milliós játékosok közé sorolják Nagy Ádámot A Sky piszok sokra tartja Nagy Ádámot. A Ferencváros középpályását az angol orgánum az Eb legígéretesebb fiatal játékosai közé sorolta, olyan játékosok mellett, mint a világbajnok Julian Draxler.

Pintér zokon vette, hogy nem vitték az Eb-re és nem is gratuláltak neki

Pintér zokon vette, hogy nem vitték az Eb-re és nem is gratuláltak neki Pintér Attila, a magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya, a Mezőkövesd jelenlegi trénere jogosnak tartja, ha gratulálnak neki a válogatott sikeres Európa-bajnoki szerepléséhez.

Elek: Megállt az élet a meccseink alatt

Elek: Megállt az élet a meccseink alatt Hazatért a magyar válogatott Franciaországból. Ezúttal Elek Ákos nyilatkozott büszkén klubjának, a DVTK-nak.

Bréking: Juhász többé nem lép pályára a válogatottban

Bréking: Juhász többé nem lép pályára a válogatottban Élete talán legnehezebb döntését hozta meg Juhász Roland: a bravúros Eb-szereplés után befejezi a válogatott karrierjét. A Videoton védője először Bernd Storck szövetségi kapitányt tájékoztatta az elhatározásáról, majd értesítette Vági Márton MLSZ-főtitkárt is. Juhász Roland 94 mérkőzésen lépett pályára a magyar nemzeti csapatban és 6 gólt szerzett címeres mezben.

Angliából is érdeklődnek Nagy Ádám felől

Angliából is érdeklődnek Nagy Ádám felől A Benfica, a Marseille és lassan fél Európa mellé a Southampton is beszállt a magyar válogatott középpályásért zajló versenyfutásba.

Remélem, ez csak a kezdet! - Juhász Roland

Remélem, ez csak a kezdet! - Juhász Roland A válogatott ex-csapatkapitánya az m4-nek nyilatkozott. Reméli, hogy ez az Eb csak a kezdet, és lesz folytatása...

A Galatasarayba mehet Szalai

A Galatasarayba mehet Szalai A Galatasaray jelentkezett be Szalai Ádámért. A magyar válogatott támadót a legnagyobb török csapat 3-4 millió euróért igazolhatja le.

A Championshipbe igazolhat Bogdán

A Championshipbe igazolhat Bogdán Bár nem szerepelt a magyar válogatott parádés szereplésében Bogdán Ádám, ő is profitálhat belőle. A kapus ugyanis nem zárt parádés évet a Liverpoolban, de pont emiatt kaphat több lehetőséget ősszel.

A rovat további friss hírei