Magyar válogatott

Dárdaival 1 milliárd forintot spórolt Csányi

Dárdaival 1 milliárd forintot spórolt Csányi
A Sport plusz című hetilap szerint a Berlinben élő szakember havonta ötmillió forintot kaphat itthoni munkájáért.

Lejjebb csúszott válogatottunk a világranglistán

Lejjebb csúszott válogatottunk a világranglistán A magyar válogatott egy helyet rontva 45. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott, ez évi utolsó világranglistáján, melyet továbbra is a világbajnok német válogatott vezet Argentína és Kolumbia előtt.

Bundázás miatt hallgatnák ki a magyar válogatott focistát

Bundázás miatt hallgatnák ki a magyar válogatott focistát Pintér Ádám egy olyan spanyolországi bajnoki miatt lett gyanúsított, amin pályára sem lépett.

Szörnyű hírek Buzánszky Jenőről!

Szörnyű hírek Buzánszky Jenőről! Kritikus állapotban továbbra is az intenzív osztályon ápolják Buzánszky Jenőt, az Aranycsapat legendás labdarúgóját, aki pénteken került kórházba.

Dárdai: "nem vagyok idióta, de sokszor beszélek magammal" - videó!

Dárdai: "nem vagyok idióta, de sokszor beszélek magammal" - videó! Dárdai Pál szövetségi kapitány sajtótájékoztatót tartott a szeptemberben megkezdett munkája folytatásáról, a nemzeti csapat előtt álló kihívásokról, feladatokról.

Belebukott a devizahitelbe Mészöly Kálmán

Belebukott a devizahitelbe Mészöly Kálmán El kellett költöznie luxuslakásából Mészöly Kálmán korábbi válogatott labdarúgónak és szövetségi kapitánynak.

DÁRDAI PÁL MARAD A KAPITÁNY!!

DÁRDAI PÁL MARAD A KAPITÁNY!! A Magyar Labdarúgó Szövetség vezetői egyezségre jutottak a Hertha BSC-vel, így elhárult minden akadály az elől, hogy Dárdai Pál folytathassa munkáját a válogatott élén.

Vicces lenne: török edző érkezhet Dárdai helyére

Vicces lenne: török edző érkezhet Dárdai helyére Sajtóértesülések, vagyis esetünkben inkább pletykák szerint egy teljesen ismeretlen török szakember válthatja Dárdai Pált a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztján.

Csányi: nincs döntés a Dárdai-ügyben

Csányi: nincs döntés a Dárdai-ügyben Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, egy korábbi interjúban arról beszélt, hogy december 1-ig szeretne megoldást találni a szövetségi kapitány kérdésre, de a végső döntésre még várni kell.

Ma dönt Dárdai

Ma dönt Dárdai A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke, Csányi Sándor az oroszok elleni felkészülési meccs után azt mondta, maximum december 1-ig eldől Dárdai Pál jövője a válogatottnál. Az MLSZ közleménye ma délután várható.

Megszólalt Dárdai felesége - Blikk

Megszólalt Dárdai felesége - Blikk Dárdai Pali felesége épp olyan, mint a nyomozóé. Férje rendszeresen hivatkozik rá, de szinte sohasem látjuk. Szemmelróth Mónika most megtörte a csendet Blikknek nyílt meg. Mesélt Pálról, gyerekekről, futballról, kapitányságról.

Íme a Dárdai-hatás: hat helyet javítottunk a világranglistán!

Íme a Dárdai-hatás: hat helyet javítottunk a világranglistán! A magyar válogatott hat helyet javítva 44. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján, melyet továbbra is a világbajnok német válogatott vezet Argentína és Kolumbia előtt.

A Herta fityiszt mutat az MLSZ-nek, nem engedi el Dárdait - köszönjük, Pali!

A Herta fityiszt mutat az MLSZ-nek, nem engedi el Dárdait - köszönjük, Pali! Michael Preetz, a Hertha BSC klubmenedzsere a Nemzeti Sportnak is megerősítette: nem engedik el Dárdai Pált, aki így nem folytatja a munkát a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként.

A rovat további friss hírei