Magyar válogatott

Eb 2016: bonyodalmat okozott a románok felkészülésében az MLSZ

Eb 2016: bonyodalmat okozott a románok felkészülésében az MLSZ
Victor Piturca román szövetségi kapitány terveit felborította, hogy Pintér Attila távozott a magyar labdarúgó-válogatott éléről.

Válogatott: 15 milliós végkielégítést kaphatott Pintér

Válogatott: 15 milliós végkielégítést kaphatott Pintér Az MLSZ csütörtökön menesztette a válogatott szövetségi kapitányát, Pintér Attilát, akinek a borsonline.hu információ szerint busás pénz üti a markát.

Ma kiderül, rendezünk-e Eb-meccset 2020-ban

Ma kiderül, rendezünk-e Eb-meccset 2020-ban Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága pénteken dönt arról, mely városok lesznek a 2020-as Európa-bajnokság helyszínei. Magyarország az új Puskás Ferenc Stadionnal pályázott.

Óriásit zuhant a világranglistán a magyar válogatott, kezdünk a helyünkre kerülni

Óriásit zuhant a világranglistán a magyar válogatott, kezdünk a helyünkre kerülni A magyar válogatott húsz helyet rontva az 54. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön - Pintér Attila szövetségi kapitány távozásának napján - nyilvánosságra hozott világranglistáján, melyet továbbra is a világbajnok német válogatott vezet Argentína és Hollandia előtt.

Kirúgták Pintér Attilát, Dárdai az ideiglenes kapitány!

Kirúgták Pintér Attilát, Dárdai az ideiglenes kapitány! Az MLSZ elnökség úgy döntött: meneszti Pintér Attilát, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitányát.

Labdarúgás: nagyon megverte a bolgárokat a női labdarúgó-válogatott

Labdarúgás: nagyon megverte a bolgárokat a női labdarúgó-válogatott A magyar női labdarúgó-válogatott kiütéses, 7-0-ás győzelmet aratott a bolgár együttes vendégeként a világbajnoki selejtezősorozat szerdai záró fordulójában.

Válogatott: ma nem rúgják ki Pintért

Válogatott: ma nem rúgják ki Pintért Nem várható, hogy döntés születik Pintér Attila szövetségi kapitány jövőjéről a Magyar Labdarúgó Szövetség szerdai elnökségi ülésén.

Válogatott: megvédte Pintért az MLSZ

Válogatott: megvédte Pintért az MLSZ A Magyar Labdarúgó Szövetség álláspontja szerint nem Pintér Attila a hibás Gera Zoltán sérülése miatt.

Dzsudzsákék fizethetik a Bukarestbe kimenő magyar szurkolók jegyét

Dzsudzsákék fizethetik a Bukarestbe kimenő magyar szurkolók jegyét A fociválogatott idei teljesítménye miatt az októberi, románok elleni, bukaresti meccsre a szurkolók a játékosokkal fizettetnék ki a jegyüket.

Román-magyar: Piturca ül ellenünk is a román kispadon

Román-magyar: Piturca ül ellenünk is a román kispadon Victor Piturca marad a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya - ezt maga a szakvezető jelentette be.

Ismét gyászol a magyar foci: Csikar is elment

Ismét gyászol a magyar foci: Csikar is elment Nyolcvanöt éves korában, szerdán elhunyt Sándor Károly 75-szörös válogatott labdarúgó.

A lengyel listavezetőhöz szerződött a bukaresti antihős

A lengyel listavezetőhöz szerződött a bukaresti antihős A bajnokság listavezetője, a Wisla Kraków hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy plusz két éves szerződést kötött a Haladástól távozó magyar válogatott középhátvéddel, Guzmics Richárddal.

Egy héten belül elzavarhatják Pintért

Egy héten belül elzavarhatják Pintért Gellei Imre, a Magyar Labdarúgó Szövetség szakmai bizottságának elnöke szerint nem lehet megmagyarázni az északírek elleni, 2-1-es vereséggel véget ért Európa-bajnoki selejtezőt.

A rovat további friss hírei