Magyar válogatott

Nyoma sincs izgatottságnak a mieinken a magyar-román előtt

Nyoma sincs izgatottságnak a mieinken a magyar-román előtt
A-válogatottunk pénteken az Eb-selejtező csoportunkat vezető román együttest fogadja a Groupama Arénában, hétfőn pedig a második északírekkel méri össze tudását Belfastban. Rendkívül fontos selejtezők előtt áll tehát Bernd Storck megbízott szövetségi kapitány együttese, ennek ellenére a stáb és a játékosok is kimondottan nyugodt hangulatban kezdték meg a közvetlen felkészülést a találkozóra.

Magyar-román: vaskos meglepetések Storck végleges keretében

Magyar-román: vaskos meglepetések Storck végleges keretében Bernd Storck szövetségi kapitány 25 fősre szűkítette a magyar labdarúgó-válogatott keretét a románok és az északírek elleni Európa-bajnoki selejtezőkre. Közülük hárman - Bódi Ádám, Nagy Ádám és Botka Endre - még nem rendelkeznek válogatottsággal.

Neves mellőzöttek a román válogatottnál

Neves mellőzöttek a román válogatottnál Három játékos kikerült Anghel Iordanescu román szövetségi kapitány korábban kihirdetett keretéből, amelyben azoknak a külföldön játszó labdarúgóknak a nevét közölte a szakember, akik készülhetnek a magyarok és a görögök elleni Európa-bajnoki selejtezőre.

Böjte atya üzent a szurkolóknak a magyar-román előtt

Böjte atya üzent a szurkolóknak a magyar-román előtt Az elutasítás, a gyűlölet és a harag ellen emelte fel szavát Böjte Csaba ferences rendi szerzetes a magyar-román labdarúgó Európa-bajnoki selejtező előtti üzenetében.

U20-as vb-szereplők is Bernd Storck románok elleni keretében

 U20-as vb-szereplők is Bernd Storck románok elleni keretében Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott megbízott szövetségi kapitánya kijelölte bő, 33 fős keretét a románok elleni, szeptember 4-i hazai, és az északírek elleni, szeptember 7-i idegenbeli Eb-selejtezőkre.

Blatter, Platini és Pérez is részvétet nyilvánított

Blatter, Platini és Pérez is részvétet nyilvánított A Nemzetközi (FIFA) és az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA), továbbá a Real Madrid elnöke is levélben nyilvánította ki részvétét Puskás Ferencnének, a legendás Aranycsapat kapitánya özvegyének halála miatt.

Lovrencsics Gergő újra megsérült

Lovrencsics Gergő újra megsérült A Lech Poznan szélsőjét, Lovrencsics Gergőt már a 12. percben le kellett cserélni a Zaglebie Lubin elleni bajnoki mérkőzésen.

U21: szervezett játék és döntetlen az olaszok ellen

U21: szervezett játék és döntetlen az olaszok ellen A magyar válogatott valamivel közelebb állt a győzelemhez az olaszok elleni U21-es felkészülési mérkőzésen, de végül 0-0-ás döntetlennel ért véget a két csapat találkozója Telkiben.

Elhunyt Puskás Ferenc özvegye

Elhunyt Puskás Ferenc özvegye Évtizedekig segítette, az emigrációba is követte férjét, majd a halála után gondozta a Száguldó Őrnagy hagyatékát.

A románok már a hetedik, mi a 35. helyen állunk a legfrissebb FIFA-világranglistán

A románok már a hetedik, mi a 35. helyen állunk a legfrissebb FIFA-világranglistán A FIFA augusztusi világranglistáján Magyarország egy helyet rontott, az Eb-selejtezőcsoportunkban szereplő csapatok közül csak a TOP 10-es Románia előz meg minket, Messiék továbbra is az élen, ám a németek egy hellyel lejjebb csúsztak.

Biztos a telt ház, már nincs jegy a magyar-románra

Biztos a telt ház, már nincs jegy a magyar-románra Ilyen még nem volt magyar válogatott meccs előtt, a szeptember 4-i mérkőzésre 20 óra alatt valamennyi belépő elkelt. 1423-an nézhetik a meccset szurkolói kártya nélkül.

Közleményt adott ki Csányi a hétfői káosz okán

Közleményt adott ki Csányi a hétfői káosz okán Hétfőn kezdte el árusítani a Magyar Labdarúgó Szövetség a románok elleni sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőre a jegyeket, a kasszáknál és az online felületen is okozott gondot a hatalmas érdeklődés.

Megbénították a szurkolók az MLSZ szervereit

Megbénították a szurkolók az MLSZ szervereit Hatalmas érdeklődés mellett indult el a jegyértékesítés hétfőn délelőtt a Magyarország-Románia Európa-bajnoki selejtezőre - tájékoztatott a Magyar Labdarúgó Szövetség. Az igénylés a vártnak a többszöröse volt, emiatt akadozott az internetes értékesítés.

A rovat további friss hírei