Angol foci

Ennél zseniálisabb animációt nem látott Anglia - videó!

Ennél zseniálisabb animációt nem látott Anglia - videó!
A Premier League most véget ért szezonja sok emlékezetes pillanatot tartalmazott. Ezeket igyekezett frappánsan összefoglalni animációjával a Guardian - felismerhetők a legjellegzetesebb arcok, mozzanatok.

Ha a Manchester United indul a BL-ben, Griezmann hozzájuk igazol

Ha a Manchester United indul a BL-ben, Griezmann hozzájuk igazol A francia csatár egy tévéműsorban beszélt a jövőjéről.

Tizenhat éves játékost küldött pályára Mourinho

Tizenhat éves játékost küldött pályára Mourinho A legendás Duncan Edwards óta nem volt ilyen fiatal debütánsa a Manchester Unitednek.

Ismét megbukott a Manchester United korábbi trénere

Ismét megbukott a Manchester United korábbi trénere A "Vörös Ördögökkel" kezdődött a balszerencséje, azóta sem találja a helyét.

Conte nem töltene el még egy évet egyedül

Conte nem töltene el még egy évet egyedül Habár elmondhatja magáról, hogy első angliai évében rögtön Premier League-győztes lett, nem érzi úgy, hogy ez élete legjobb éve lenne.

Óriási őrültségre készül Zlatan Ibrahimovic - videó!

Óriási őrültségre készül Zlatan Ibrahimovic - videó! "Kész vagyok a fináléra" - mindössze ennyit írt friss Instagram-videója mellé Zlatan Ibrahimovic. A svéd klasszis regenerációja láthatólag jól halad - na de annyira, hogy pályára léphet az EL-döntőben?

A BL-indulás a tét a Premier League utolsó fordulójában

A BL-indulás a tét a Premier League utolsó fordulójában A Chelsea és a Tottenham már biztos tagja a jövő évi BL-mezőnyének, a maradék két helyért a City, Liverpool, Arsenal hármas harcol.

Hihetetlen: ezekre a sztárokra bárki lecsaphat ingyen

Hihetetlen: ezekre a sztárokra bárki lecsaphat ingyen Az idény végén több klasszis szerződése lejár.

1 milliárd fontért vennék meg az Arsenal többségi tulajdonrészét

1 milliárd fontért vennék meg az Arsenal többségi tulajdonrészét A Sky Sports értesülése szerint Alisher Usmanov egymilliárd fontos ajánlatot tett azért, hogy többségi tulajdonrészt szerezze a Premier League-ben szereplő Arsenalnál.

Klopp a Romából erősítené támadósorát

Klopp a Romából erősítené támadósorát Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere a Roma jobbszélsőjét Mohamed Salah-t szemelte ki a jobboldalra.

Bajnokcsapatból igazol a Manchester United

Bajnokcsapatból igazol a Manchester United A francia Canal Plus információi szerint biztosra vehető, hogy Bernardo Silva a Manchester United csapatában kezdi a következő idényt.

A rovat további friss hírei