Moto GP

Súlyos sérülést szenvedett Valentino Rossi

Súlyos sérülést szenvedett Valentino Rossi
Súlyos balesetet szenvedett edzés közben Valentino Rossi, a gyorsaságimotoros-világbajnokság kilencszeres győztese.

Kórházba került Valentino Rossi

Kórházba került Valentino Rossi A 38 éves klasszis megúszta törés nélkül, de mellkasi és hasi sérüléseket szenvedett bukása során.

Elhunyt a 35 éves MotoGP-világbajnok

Elhunyt a 35 éves MotoGP-világbajnok Nicky Haydent biciklizés közben gázolták el.

Elképesztő: a fél mezőnyt "kinyírta" a kanyar - videó!

Elképesztő: a fél mezőnyt "kinyírta" a kanyar - videó! Hihetetlen eset történt a Moto3-asok francia nagydíjának vasárnapi futamán. A Le Mans-i pálya egyik, folyadékkal teli kanyarjában sorra csúsztak ki a motorosok - majd' mindeni kidőlt. A versenyt újraindították.

Halálos balesetet szenvedett az ötszörös világbajnok

Halálos balesetet szenvedett az ötszörös világbajnok Anthony Delhalle halálát nyakcsigolya-törés okozta.

Talmácsi Gábor kommentátor lesz

Talmácsi Gábor kommentátor lesz A 2007-ben világbajnoki címet szerző magyar pilóta felhagyott a versenyzéssel, a sportágától azonban továbbra sem szakad el

Bemutatták Valentino Rossi új paripáját – képek

Bemutatták Valentino Rossi új paripáját – képek Az olasz Valentino Rossi arra készül, hogy 2017-ben megszerzi pályafutása tizedik gyorsaságimotoros világbajnoki címét.

Így lett világbajnok 9 éve Talmácsi Gábor - videó

Így lett világbajnok 9 éve Talmácsi Gábor - videó Napra pontosan kilenc évvel ezelőtt szerezte meg a 125 cc-s géposztály világbajnoki címét Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros világbajnokság történetének legjobb magyar versenyzője! Íme az öröm pillanatai! Videó

Hét szezon után győzött ismét az olasz a MotoGP-ben

Hét szezon után győzött ismét az olasz a MotoGP-ben Eldőlt a Moto 2-es kategória világbajnoki címe, valamint a második hely sorsa is a királykategóriában.

Bukott a világbajnok Ausztráliában, ujjtörés a Moto3-ban

Bukott a világbajnok Ausztráliában, ujjtörés a Moto3-ban Cal Crutchlow már másodszor győzött idén a Moto GP-ben, ezúttal egy bukásokkal tarkított hétvégén.

Riválisai bukásainak köszönhetően Márquez visszaült a trónra

Riválisai bukásainak köszönhetően Márquez visszaült a trónra Már harmadik világbajnoki címét szerezte a spanyol versenyző a Moto GP-ben. pedig még mindig nincs 23 éves…

Kulcscsontját törte a spanyol motoros az edzésen

Kulcscsontját törte a spanyol motoros az edzésen A péntek reggeli második teszten járt pórul Dani Pedrosa a Moto GP japán hétvégéjén.

Márquez vitte a hazai futamot

Márquez vitte a hazai futamot Az összetettben éllovas Marc Márquez győzött MotoGP-ben a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Aragóniai Nagydíján.

A rovat további friss hírei