Moto GP

Halálos balesetet szenvedett az ötszörös világbajnok

Halálos balesetet szenvedett az ötszörös világbajnok
Anthony Delhalle halálát nyakcsigolya-törés okozta.

Talmácsi Gábor kommentátor lesz

Talmácsi Gábor kommentátor lesz A 2007-ben világbajnoki címet szerző magyar pilóta felhagyott a versenyzéssel, a sportágától azonban továbbra sem szakad el

Bemutatták Valentino Rossi új paripáját – képek

Bemutatták Valentino Rossi új paripáját – képek Az olasz Valentino Rossi arra készül, hogy 2017-ben megszerzi pályafutása tizedik gyorsaságimotoros világbajnoki címét.

Így lett világbajnok 9 éve Talmácsi Gábor - videó

Így lett világbajnok 9 éve Talmácsi Gábor - videó Napra pontosan kilenc évvel ezelőtt szerezte meg a 125 cc-s géposztály világbajnoki címét Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros világbajnokság történetének legjobb magyar versenyzője! Íme az öröm pillanatai! Videó

Hét szezon után győzött ismét az olasz a MotoGP-ben

Hét szezon után győzött ismét az olasz a MotoGP-ben Eldőlt a Moto 2-es kategória világbajnoki címe, valamint a második hely sorsa is a királykategóriában.

Bukott a világbajnok Ausztráliában, ujjtörés a Moto3-ban

Bukott a világbajnok Ausztráliában, ujjtörés a Moto3-ban Cal Crutchlow már másodszor győzött idén a Moto GP-ben, ezúttal egy bukásokkal tarkított hétvégén.

Riválisai bukásainak köszönhetően Márquez visszaült a trónra

Riválisai bukásainak köszönhetően Márquez visszaült a trónra Már harmadik világbajnoki címét szerezte a spanyol versenyző a Moto GP-ben. pedig még mindig nincs 23 éves…

Kulcscsontját törte a spanyol motoros az edzésen

Kulcscsontját törte a spanyol motoros az edzésen A péntek reggeli második teszten járt pórul Dani Pedrosa a Moto GP japán hétvégéjén.

Márquez vitte a hazai futamot

Márquez vitte a hazai futamot Az összetettben éllovas Marc Márquez győzött MotoGP-ben a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Aragóniai Nagydíján.

Öt évig biztos megrendezik az Aragóniai GP-t

Öt évig biztos megrendezik az Aragóniai GP-t Legalább két versenynek adhat otthont 2021-ig Spanyolország a gyorsaságimotoros-világbajnokságban.

Nicky Hayden visszatér a Moto GP-be

Nicky Hayden visszatér a Moto GP-be A 35 éves amerikai Nicky Hayden egy futam, a vasárnapi Aragóniai Nagydíj erejéig visszatér a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájába, a MotoGP-be.

Pedrosa a nyolcadik helyről rajtolva győzött Rossi otthonában

Pedrosa a nyolcadik helyről rajtolva győzött Rossi otthonában A spanyol Dani Pedrosa lett zsinórban a nyolcadik különböző győztes a Moto GP-ben.

Kilenc év után nyert futamot a Suzuki a MotoGP-ben

Kilenc év után nyert futamot a Suzuki a MotoGP-ben Maverick Vinales győzött MotoGP-ben a gyorsaságimotoros-világbajnokság Brit Nagydíján.

A rovat további friss hírei