KAJAK-KENU

Kozák Danutánál megint nem volt jobb

Kozák Danutánál megint nem volt jobb
Csay Renáta az Év női sportolójának járó díjat, Kozák Danuta pedig a legjobb olimpiai női kajakosnak járó elismerést kapta a World Paddle Awards-on.

2 évre eltiltották a doppingoló magyar kajakost

 2 évre eltiltották a doppingoló magyar kajakost A versenyző 2016. június 9-én adott le pozitív mintát, vizeletében tiltott teljesítményfokozó szert találtak.

A pincérkedés miatt hagyott fel a sporttal a világbajnok kajakos

A pincérkedés miatt hagyott fel a sporttal a világbajnok kajakos Eltiltása miatt fogott bele új foglalkozásába, ami mellett nem jut ideje a sportra.

Kammerer és Storcz is ott lesz a téli bajnokságon

Kammerer és Storcz is ott lesz a téli bajnokságon Hatodik alkalommal rendezi meg szombaton az Aquaworld Resort Budapestben téli kajak ergométeres bajnokságát és medencés sárkányhajó kupáját a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ).

Súlyos betegsége után Kínában lábadozik Janics Natasa

Súlyos betegsége után Kínában lábadozik Janics Natasa A háromszoros olimpiai bajnok Douchev-Janics Natasa már az edzősködésbe is belekóstolt.

Barcelona olimpiai bajnoka lett a kajakosok utánpótláskapitánya

Barcelona olimpiai bajnoka lett a kajakosok utánpótláskapitánya Dónusz Évát választotta az utánpótláskorúak szövetségi kapitányává a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöksége.

Kétballábasnak titulálta magát a háromszoros olimpiai bajnoka

 Kétballábasnak titulálta magát a háromszoros olimpiai bajnoka Szabó Gabriella úgy érezte, ki kell próbálnia egy másik sportágat

Kozák Danuta babát vár

Kozák Danuta babát vár Nagy örömhírt osztott meg Facebook-oldalán az ötszörös olimpiai bajnok kajakozó.

Friss: visszavonul pekingi olimpiai bajnokunk!

Friss: visszavonul pekingi olimpiai bajnokunk! Befejezi versenyzői pályafutását Vajda Attila olimpiai bajnok kenus, aki kedden este Szegeden, a 47. Délmagyarország Év sportolója gálán jelentette be elhatározását - adta hírül az m4sport.hu.

Kinevezték a kajakosok új kapitányát

Kinevezték a kajakosok új kapitányát Az MKKSZ (Magyar Kajak-Kenu Szövetség) elnöksége hétfőn délután meghozta döntését, Hüttner Csabát, az utánpótlás válogatott korábbi vezetőedzőjét választotta meg felnőtt szövetségi kapitánynak.

Komoly nemzetközi tisztséget kapott Storcz Botond

Komoly nemzetközi tisztséget kapott Storcz Botond A magyar kajak-kenu válogatott leköszönő vezetőedzőjét beválasztották a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) Sprint Bizottságába.

Rióról lemaradtak, most felmentették a dopping miatt eltiltott kajakosokat

Rióról lemaradtak, most felmentették a dopping miatt eltiltott kajakosokat A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) fegyelmi bizottsága felmentette a kajakos Horváth Bencét és Szomolányi Mátét, akik ellen még a riói olimpia előtt indult eljárás, s bár kvalifikálták magukat, nem utazhattak az ötkarikás játékokra.

Kajak-kenu: az elnök után a kapitány személye is változik

Kajak-kenu: az elnök után a kapitány személye is változik A válogatottat nyolc évig irányító Storcz Botond nem nyújtott be pályázatot a Magyar Kajak-Kenu Szövetséghez (MKKSZ) a felnőtt válogatott szövetségi kapitányi posztjára.

A rovat további friss hírei