KAJAK-KENU

Mintha három aranyat nyertünk volna az olimpián - VIDEÓ

Mintha három aranyat nyertünk volna az olimpián - VIDEÓ Hét arany-, három ezüst- és három bronzérmet szereztek a magyarok a szegedi kajak-kenu világkupán.

Öt-öt magyar arany, ezüst és bronz Montemorban a kajak-kenu vk-n

Öt-öt magyar arany, ezüst és bronz Montemorban a kajak-kenu vk-n A szombati két első, három második és egy harmadik hely után a vasárnapi döntőkben is remekeltek a magyarok.

Példaértékűen emlékeznek meg az elhunyt magyar hősről - kép

Példaértékűen emlékeznek meg az elhunyt magyar hősről - kép A legendás Kolonics Györgyöt sosem feledik Magyarországon - így Csepelen sem.

Ilyen tervekkel várja a szezont olimpiai bajnok kajakosunk

Ilyen tervekkel várja a szezont olimpiai bajnok kajakosunk Szabó Gabriella számára nagy motivációt jelent, hogy hazai környezetben versenyezhet.

Anyai örömök elé néz Rio kajakos bajnoka

Anyai örömök elé néz Rio kajakos bajnoka Csipes Tamara olimpiai bajnok kajakos Gyermeket vár

Afrikába utazhat az újjáépülő kajak-kenu csapat.

Afrikába utazhat az újjáépülő kajak-kenu csapat. Dél-Afrikában lehet a kajak-kenusok téli-tavaszi edzőtábora.

Elhunyt Janza Richárd, ifjúsági világbajnok kajakos

Elhunyt Janza Richárd, ifjúsági világbajnok kajakos A 21 éves sportoló halálhírét a Magyar Kajak-Kenu Szövetség közölte.

Az Év sportolónője lett Csay Renáta a World Paddle Awards-on

Az Év sportolónője lett Csay Renáta a World Paddle Awards-on Csay Renáta lett az Év legjobb női versenyzője a World Paddle Awards-on. Tizennyolcszoros maratoni világbajnokunkat az alapítvány kuratóriuma is a legjobbak közé sorolta, a közönségszavazás pedig az ő sikerét hozta Montebelóban.

Kozák Danutánál megint nem volt jobb

Kozák Danutánál megint nem volt jobb Csay Renáta az Év női sportolójának járó díjat, Kozák Danuta pedig a legjobb olimpiai női kajakosnak járó elismerést kapta a World Paddle Awards-on.

2 évre eltiltották a doppingoló magyar kajakost

 2 évre eltiltották a doppingoló magyar kajakost A versenyző 2016. június 9-én adott le pozitív mintát, vizeletében tiltott teljesítményfokozó szert találtak.

A rovat további friss hírei