KAJAK-KENU

Anyai örömök elé néz Rio kajakos bajnoka

Anyai örömök elé néz Rio kajakos bajnoka
Csipes Tamara olimpiai bajnok kajakos Gyermeket vár

Afrikába utazhat az újjáépülő kajak-kenu csapat.

Afrikába utazhat az újjáépülő kajak-kenu csapat. Dél-Afrikában lehet a kajak-kenusok téli-tavaszi edzőtábora.

Elhunyt Janza Richárd, ifjúsági világbajnok kajakos

Elhunyt Janza Richárd, ifjúsági világbajnok kajakos A 21 éves sportoló halálhírét a Magyar Kajak-Kenu Szövetség közölte.

Az Év sportolónője lett Csay Renáta a World Paddle Awards-on

Az Év sportolónője lett Csay Renáta a World Paddle Awards-on Csay Renáta lett az Év legjobb női versenyzője a World Paddle Awards-on. Tizennyolcszoros maratoni világbajnokunkat az alapítvány kuratóriuma is a legjobbak közé sorolta, a közönségszavazás pedig az ő sikerét hozta Montebelóban.

Kozák Danutánál megint nem volt jobb

Kozák Danutánál megint nem volt jobb Csay Renáta az Év női sportolójának járó díjat, Kozák Danuta pedig a legjobb olimpiai női kajakosnak járó elismerést kapta a World Paddle Awards-on.

2 évre eltiltották a doppingoló magyar kajakost

 2 évre eltiltották a doppingoló magyar kajakost A versenyző 2016. június 9-én adott le pozitív mintát, vizeletében tiltott teljesítményfokozó szert találtak.

A pincérkedés miatt hagyott fel a sporttal a világbajnok kajakos

A pincérkedés miatt hagyott fel a sporttal a világbajnok kajakos Eltiltása miatt fogott bele új foglalkozásába, ami mellett nem jut ideje a sportra.

Kammerer és Storcz is ott lesz a téli bajnokságon

Kammerer és Storcz is ott lesz a téli bajnokságon Hatodik alkalommal rendezi meg szombaton az Aquaworld Resort Budapestben téli kajak ergométeres bajnokságát és medencés sárkányhajó kupáját a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ).

Súlyos betegsége után Kínában lábadozik Janics Natasa

Súlyos betegsége után Kínában lábadozik Janics Natasa A háromszoros olimpiai bajnok Douchev-Janics Natasa már az edzősködésbe is belekóstolt.

Barcelona olimpiai bajnoka lett a kajakosok utánpótláskapitánya

Barcelona olimpiai bajnoka lett a kajakosok utánpótláskapitánya Dónusz Évát választotta az utánpótláskorúak szövetségi kapitányává a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöksége.

Kétballábasnak titulálta magát a háromszoros olimpiai bajnoka

 Kétballábasnak titulálta magát a háromszoros olimpiai bajnoka Szabó Gabriella úgy érezte, ki kell próbálnia egy másik sportágat

Kozák Danuta babát vár

Kozák Danuta babát vár Nagy örömhírt osztott meg Facebook-oldalán az ötszörös olimpiai bajnok kajakozó.

Friss: visszavonul pekingi olimpiai bajnokunk!

Friss: visszavonul pekingi olimpiai bajnokunk! Befejezi versenyzői pályafutását Vajda Attila olimpiai bajnok kenus, aki kedden este Szegeden, a 47. Délmagyarország Év sportolója gálán jelentette be elhatározását - adta hírül az m4sport.hu.

A rovat további friss hírei