KAJAK-KENU

Kétballábasnak titulálta magát a háromszoros olimpiai bajnoka

 Kétballábasnak titulálta magát a háromszoros olimpiai bajnoka
Szabó Gabriella úgy érezte, ki kell próbálnia egy másik sportágat

Kozák Danuta babát vár

Kozák Danuta babát vár Nagy örömhírt osztott meg Facebook-oldalán az ötszörös olimpiai bajnok kajakozó.

Friss: visszavonul pekingi olimpiai bajnokunk!

Friss: visszavonul pekingi olimpiai bajnokunk! Befejezi versenyzői pályafutását Vajda Attila olimpiai bajnok kenus, aki kedden este Szegeden, a 47. Délmagyarország Év sportolója gálán jelentette be elhatározását - adta hírül az m4sport.hu.

Kinevezték a kajakosok új kapitányát

Kinevezték a kajakosok új kapitányát Az MKKSZ (Magyar Kajak-Kenu Szövetség) elnöksége hétfőn délután meghozta döntését, Hüttner Csabát, az utánpótlás válogatott korábbi vezetőedzőjét választotta meg felnőtt szövetségi kapitánynak.

Komoly nemzetközi tisztséget kapott Storcz Botond

Komoly nemzetközi tisztséget kapott Storcz Botond A magyar kajak-kenu válogatott leköszönő vezetőedzőjét beválasztották a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) Sprint Bizottságába.

Rióról lemaradtak, most felmentették a dopping miatt eltiltott kajakosokat

Rióról lemaradtak, most felmentették a dopping miatt eltiltott kajakosokat A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) fegyelmi bizottsága felmentette a kajakos Horváth Bencét és Szomolányi Mátét, akik ellen még a riói olimpia előtt indult eljárás, s bár kvalifikálták magukat, nem utazhattak az ötkarikás játékokra.

Kajak-kenu: az elnök után a kapitány személye is változik

Kajak-kenu: az elnök után a kapitány személye is változik A válogatottat nyolc évig irányító Storcz Botond nem nyújtott be pályázatot a Magyar Kajak-Kenu Szövetséghez (MKKSZ) a felnőtt válogatott szövetségi kapitányi posztjára.

Már nem Baráth Etele a kajak-kenu szövetség elnöke

Már nem Baráth Etele a kajak-kenu szövetség elnöke Nem folytatja a munkáját a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnökeként Dr. Baráth Etele.

Felbomlott a világbajnok magyar egység

Felbomlott a világbajnok magyar egység Külön utakon folytatja pályafutását a kenupárosban világbajnok Vasbányai Henrik és Mike Róbert. Mike úgy döntött, hogy Korisánszky Dáviddal szeretné kipróbálni a párost.

Felbomlik a világbajnok magyar kajakpáros

Felbomlik a világbajnok magyar kajakpáros A jövőben külön versenyez a Tótka Sándor, Molnár Péter világbajnok, olimpiai negyedik helyezett kajakpáros.

Edzőt váltott világbajnok kajakosunk

Edzőt váltott világbajnok kajakosunk A Nagy-Britanniából tíz év után hazatérő Simon Miklós lesz az edzője Vad Ninettának, a Vasas SC négyszeres világbajnok kajakozójának.

A londoni ezüstérmes kajakosok új edzőkkel készülnek

A londoni ezüstérmes kajakosok új edzőkkel készülnek Közös csapatban képzelik el a jövőt a Londonban ezüst-, a bakui Európa Játékokon pedig aranyérmes férfi kajaknégyes tagjai, amíg el nem dől, hogy a férfi négyesek 500 vagy 1000 méteren fognak versenyezni Tokióban a 2020-as olimpián.

Évekre is eltilthatják a doppingolással vádolt kajakost

Évekre is eltilthatják a doppingolással vádolt kajakost Befejeződött a rendőrségi vizsgálat a kajakos Dombvári Bence doppingügyében, az idegenkezűség nem bizonyítható, így hosszú eltiltásra számíthat.

A rovat további friss hírei