KÉZILABDA

Továbbra is százszázalékos a Fradi női kézicsapata

Továbbra is százszázalékos a Fradi női kézicsapata
Továbbra is százszázalékos a Ferencváros a női kézilabda NB I-ben, miután szerdán tíz góllal győzött a Dunaújváros otthonában. Eredmények!

Az első kalapból sorsolják a magyar kéziseket a női juniorvébén

Az első kalapból sorsolják a magyar kéziseket a női juniorvébén A magyar női junior kézilabda-válogatott az első kalapból várja a júliusi, debreceni világbajnokság csütörtöki sorsolását.

A Győr BL-riválisánál folytatja Ambros Martín

A Győr BL-riválisánál folytatja Ambros Martín Martín 2012 óta irányítja a Győrt, és a többi között három Bajnokok Ligáját, négy magyar bajnoki címet és öt Magyar Kupa-sikert ünnepelhetett az együttessel.

Kézi: szenzációs gólt dobott az egykori szegedi kedvenc - videó

Kézi: szenzációs gólt dobott az egykori szegedi kedvenc - videó Nehéz szavakkal jellemezni Dean Bombac fantasztikus megoldását.

Világ- és Európa-bajnok, BL-győztes játékost igazolt a Szeged

Világ- és Európa-bajnok, BL-győztes játékost igazolt a Szeged A handball-planet.com úgy tudja, hogy a 32 éves spanyol balátlövő-irányító a szezon végén távozik a Vardar Szkopjétól, és a Tisza-partiakhoz csatlakozik.

Megvan a Győr BL-elődöntőjének időpontja

Megvan a Győr BL-elődöntőjének időpontja A sorsolásra kedd este került sor a magyar fővárosban, de az európai szövetség (EHF) a televízió-társaságokkal történt egyeztetések miatt csak szerda délelőtt tette közzé a torna pontos programját.

A női kézilabda-válogatott Telkiben van összetartáson

A női kézilabda-válogatott Telkiben van összetartáson Speciális játékhelyzeteket gyakorolt áprilisi összetartásán, hétfőn és kedden Telkiben a magyar női kézilabda-válogatott.

Aranyérmet kapott a Veszprém vezérszurkolója - videó

Aranyérmet kapott a Veszprém vezérszurkolója - videó A meccs után Schuch Timuzsin átírta a csapatbuszon az MK-sikerek számát, Ljubomir Vranjes pedig örömében sörözni készült.

Megműtötték Lékai Mátét, a beálló hosszabb időre dőlt ki

Megműtötték Lékai Mátét, a beálló hosszabb időre dőlt ki A bajnoki döntő első mérkőzését május 12-én, a visszavágót pedig 20-án rendezik

Kézilabda: komoly veszteséggel járt a Veszprém sikere

Kézilabda: komoly veszteséggel járt a Veszprém sikere A bakonyiak egyik ászát meg kellett műteni.

A rovat további friss hírei