Forma 1

F1: meglepő helyre térhet vissza a mezőny

F1: meglepő helyre térhet vissza a mezőny
Régi-új helyszínnel bővülhet a száguldó cirkusz versenyeinek listája.

Megható: óriási megtiszteltetés érte Michael Schumacher fiát

Megható: óriási megtiszteltetés érte Michael Schumacher fiát Ezt az élményt valószínűleg sohasem fogja elfelejteni a világklasszis gyermeke.

F1: Rosberg szerint ez a csapat lesz a világbajnok

F1: Rosberg szerint ez a csapat lesz a világbajnok A világbajnoki címmel is rendelkező klasszis állást foglalt a Ferrari és a Mercedes csatájában.

F1: Fernando Alonso váratlan nyilatkozatot tett

F1: Fernando Alonso váratlan nyilatkozatot tett A spanyol pilóta meglepően értékelte a szezon eddigi részét.

Elképesztő: Vettel hamarosan búcsút int a Ferrarinak?

Elképesztő: Vettel hamarosan búcsút int a Ferrarinak? Az olasz gárda német klasszisa lapinformációk szerint új csapatba vágyik, így rövidesen csapatot válthat.

F1: a sportág egyik legendája komoly kritikát fogalmazott meg

F1: a sportág egyik legendája komoly kritikát fogalmazott meg A száguldó cirkuszban jelenleg ügyvezető igazgatóként tevékenykedő Ross Brawnnak valami nagyon nem tetszik.

1950-től minden Ferrari-festés az ideiautón van – képek, videó

1950-től minden Ferrari-festés az ideiautón van – képek, videó 70 éve már, hogy az első Ferrari névvel ellátott autó kigördült a garázsból, ami után három évvel már ott voltak az induló versenysorozat, a Forma-1 rajtrácsán is.

F1: sokak kedvence újabb lépést tett a visszatérés felé

F1: sokak kedvence újabb lépést tett a visszatérés felé Dörzsölhetik a tenyerüket a száguldó cirkusz szerelmesei, hiszen újabb akadályt küzdött le sokak kedvence.

A Ferrari ezekkel a pilótákkal vágna neki a következő idénynek

A Ferrari ezekkel a pilótákkal vágna neki a következő idénynek Az olasz istállónál nem kerteltek, kiterítették a lapjaikat.

Óriási: ekkora balhét rég látott az F1 világa - videó!

Óriási: ekkora balhét rég látott az F1 világa - videó! A 2017-es F1 Magyar Nagydíj egyik legemlékezetesebb pillanata a verseny után történt. A futam közben szoros harcban álló Nico Hülkenberg és Kevin Magnussen vitáztak egyet.

Zseniális: Alonso Magyarországon is nagyon laza - videó!

Zseniális: Alonso Magyarországon is nagyon laza - videó! Fernando Alonso számára igen jól sikerült a 2017-es Magyar Nagydíj, hisz 6. lett a McLaren-Hondával. A 36. születésnapját ünneplő spanyol pilóta zseniális ajándékot kapott az F1-től - ki is használta az esélyt!

F1: ritkán látható dolog történt a Magyar Nagydíjon

F1: ritkán látható dolog történt a Magyar Nagydíjon Idén is remek futamot láthatott a nagyérdemű a Hungaroringen. A három "gigász" - Ferrari, Mercedes, Red Bull - mindegyikének emlékezetes marad valamiről a futam.

F1: ennek a hírnek nem fognak örülni a rajongók

F1: ennek a hírnek nem fognak örülni a rajongók A mezőny egyik kedvenc versenyzőjének jövőjéről szóló friss információ miatt bánkódhatnak a szimpatizánsok.

A rovat további friss hírei