Friss hírek

Babos egyesben befejezte Miamiban

Babos egyesben befejezte Miamiban
Babos Tímea egy sima és egy szoros játszmában kikapott Nicole Vaidisovától az 5,381 millió dollár (1,51 milliárd forint) összdíjazású miami keménypályás tenisztorna női versenyének nyitófordulójában.

Babos főtáblás Miamiban

Babos főtáblás Miamiban Babos Tímea feljutott a 128-as főtáblára az 5,381 millió dollár (1,51 milliárd forint) összdíjazású miami keménypályás tenisztorna női versenyében, miután a selejtező utolsó, második fordulójában legyőzte a cseh Lucie Hradeckát.

Babos már a második körben Miamiban

Babos már a második körben Miamiban Babos Tímea bejutott a selejtező második fordulójába az 5,381 millió dollár (1,51 milliárd forint) összdíjazású miami keménypályás tenisztorna női versenyében, miután legyőzte a tunéziai Ons Jabeurt.

Djokovics nyerte a Federer elleni döntőt

Djokovics nyerte a Federer elleni döntőt Novak Djokovics megvédte címét az Indian Wells-i kemény pályás tenisztornán.

Djokovics-Federer döntő Indian Wellsben

Djokovics-Federer döntő Indian Wellsben Roger Federer két játszmában győzött Milos Raonic ellen, ezzel bejutott a döntőbe az 5.381 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i kemény pályás tenisztorna férfiversenyében.

Djokovic könnyedén jutott az Indian Wells-i döntőbe

Djokovic könnyedén jutott az Indian Wells-i döntőbe Novak Djokovic két játszmában győzött Andy Murray ellen, ezzel bejutott a döntőbe az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna férfi versenyében.

Raonic meccslabdáról nyert Nadal ellen

Raonic meccslabdáról nyert Nadal ellen A hatodik helyen kiemelt kanadai Milos Raonic jutott be utolsóként az 5,381 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i keménypályás tenisztorna férfi versenyének elődöntőjébe

Federer elődöntős Indian Wellsben

Federer elődöntős Indian Wellsben Roger Federer magabiztosan, két játszmában nyert cseh Tomas Berdych ellen.

15 év eltiltást kapott az amerikai teniszező

15 év eltiltást kapott az amerikai teniszező Néhány éven belül másodszor bukott le doppingvétség miatt Wayne Odesnik, akit a nemzetközi szövetség 15 évre el is tiltott.

A tizenhat között búcsúzott Fucsovics Kínában

A tizenhat között búcsúzott Fucsovics Kínában Nem jutott be a negyeddöntőbe Fucsovics Márton a 75 ezer dollár összdíjazású sencseni keménypályás férfi tenisztornán, mivel csütörtökön két szoros játszmában kikapott a francia Tristan Lamasine-tól.

Hozták a kötelezőt a sztárok Indian Wellsben

Hozták a kötelezőt a sztárok Indian Wellsben A férfi és a női versenyben is az esélyesek jutottak tovább az 5,381 millió dollár (1,51 milliárd forint) összdíjazású Indian Wells-i keménypályás tenisztornán.

Tizenöt éves eltiltást kapott a doppingoló amerikai teniszező

Tizenöt éves eltiltást kapott a doppingoló amerikai teniszező Második doppingvétsége miatt 15 éves eltiltást kapott Wayne Odesnik amerikai teniszező.

Fucsovics a második fordulóban

Fucsovics a második fordulóban Bejutott a második fordulóba Fucsovics Márton a 75 ezer dollár összdíjazású sencseni keménypályás férfi tenisztornán.

A rovat további friss hírei