Friss hírek

Íme a férfi tenisz sztahanovistája - statisztika!

Íme a férfi tenisz sztahanovistája - statisztika!
Dominic Thiem nem jutott be az elődöntőbe a 840 ezer dollár összdíjazású csengtui keménypályás férfi tenisztornán. A topfavorit osztrák mindössze öt gémet tudott nyerni a spanyol Albert Ramos ellen. A meglepetés nem is akkora meglepetés, ha tudjuk, micsoda sorozatterhelést vállalt be az új teniszcsillag.

Tizenkét perc alatt jutottak negyeddöntőbe Babosék!

Tizenkét perc alatt jutottak negyeddöntőbe Babosék! Babos Tímea oldalán Jaroszlava Svedovával 12 perc alatt bejutott a 2,6 millió dollár (709,8 millió forint) összdíjazású vuhani keménypályás női tenisztorna páros versenyének negyeddöntőjébe.

Félbeszakadt Nadal jótékonysági meccse, eltűnt kislányt keresett

Félbeszakadt Nadal jótékonysági meccse, eltűnt kislányt keresett Drámai körülmények között szakadt félbe a Rafael Nadal - John McEnroe jótékonysági teniszmérkőzés. A találkozó 1-1-es állásánál szerváláshoz készülődött a spanyol, azonban a figyelmét a nézőtérre szegezte.

Óriási csatában esett ki az új világelső - videó!

Óriási csatában esett ki az új világelső - videó! A világelső Angelique Kerber búcsúzott szerdán, Babos Tímea párosmeccsét pedig elhalasztották a 2,6 millió dollár (709,8 millió forint) összdíjazású vuhani keménypályás női tenisztornán.

Párosban tudott javítani Babos

Párosban tudott javítani Babos Babos Tímea párosban Jaroszlava Svedova oldalán bejutott a második fordulóba hétfőn a 2,6 millió dollár összdíjazású vuhani női tenisztornán.

Egy mérkőzésig tartott Babosnak a kínai túra

Egy mérkőzésig tartott Babosnak a kínai túra Babos Tímea a nyitó fordulóban kiesett egyéniben a vuhani nõi tenisztornán.

Tsurenko tornagyőztes, Wozniacki menetel

Tsurenko tornagyőztes, Wozniacki menetel Gőzerővel zajlanak az ázsiai női tenisztornák: Kínában győztest avattak, Dél-Koreában és Japánban kialakult a finálé párosítása.

Hatalmas változások érhetik a Davis- és a Fed-kupát

Hatalmas változások érhetik a Davis- és a Fed-kupát A Nemzetközi Teniszszövetség (ITF) többek között azt tervezi, hogy a jövőben pályázat útján előre kijelölik majd a Davis-kupa és a Fed-kupa döntőinek helyszíneit.

Rekordmagasságban Babos Tímea

Rekordmagasságban Babos Tímea Babos Tímea a karriercsúcsot jelentő 25. helyen áll a női teniszezők legfrissebb világranglistáján.

Visszavágott az olimpiáért del Potro

Visszavágott az olimpiáért del Potro Juan Martín del Potro legyőzte Andy Murray-t, és miután honfitársa, Guido Pella is jobbnak bizonyult Kyle Edmundnál, az argentinok az első nap után 2–0-ra vezetnek a címvédő britek ellen a Davis-kupa glasgow-i elődöntőjében.

Egy hónapon belül eldőlhet Sarapova sorsa

Egy hónapon belül eldőlhet Sarapova sorsa Október első hetében várható döntés az ötszörös GS-győztes teniszezőnő doppingügyében.

186 hét után nem Serena a világelső, Babos karriercsúcson

186 hét után nem Serena a világelső, Babos karriercsúcson Eddig nem tapasztalt magasságban, a 26. helyen áll a legfrissebb női világranglistán Babos Tímea, melynek első helyére lépett a US Open friss bajnoka, Angelique Kerber, megszakítva Serena Williams maratoni hosszúságú sorozatát.

A rovat további friss hírei