Friss hírek

Babos sikerei a világranglistán is megmutatkoznak

Babos sikerei a világranglistán is megmutatkoznak
A múlt héten Marrákesben párosban tornagyőztes, egyesben pedig döntős Babos Tímea mindkét rangsorban előrelépett a női teniszezők világranglistáján.

Megvan Federer 85. tornagyőzelme

Megvan Federer 85. tornagyőzelme Az első helyen kiemelt Roger Federer nyerte meg a 439 ezer euró (132,5 millió forint) összdíjazású, isztambuli salakpályás férfi tenisztornát.

Az első szettért szervált, de kikapott a döntőben Babos

Az első szettért szervált, de kikapott a döntőben Babos Babos Tímea nagy csatában, két szettben kikapott az ukrán Jelina Szvitolinától a 250 ezer dollár (67,5 millió forint) összdíjazású, marrákesi salakpályás női tenisztorna döntőjében.

Babosék nyerték a párost Márrakesben

Babosék nyerték a párost Márrakesben Babos Tímea a francia Kristina Mladenoviccal az oldalán megnyerte a 250 ezer dollár (70 millió forint) összdíjazású, marrákesi salakpályás női tenisztornát, így tizedik trófeáját hódította el párosban.

Újabb bravúr, Babos Tímea a páros után egyesben is döntőbe jutott

Újabb bravúr, Babos Tímea a páros után egyesben is döntőbe jutott Babos Tímea egyesben is döntőbe jutott a marrákesi salakpályás tenisztornán, miután az elődöntőben viszonylag kényelmesen legyőzte páros partnerét.

Babos párosban már döntős a WTA-tornán

Babos párosban már döntős a WTA-tornán Babos Tímea a francia Kristina Mladenoviccal az oldalán bejutott a döntőbe a 250 ezer dollár (70 millió forint) összdíjazású, marrákesi salakpályás női tenisztornán.

A harmadik kiemeltet verve elődöntős Babos Tímea

A harmadik kiemeltet verve elődöntős Babos Tímea Babos Tímea bejutott a legjobb négy közé a 250 ezer dollár (70 millió forint) összdíjazású, marrákesi salakpályás női tenisztornán.

Elődöntőbe jutott Babos

Elődöntőbe jutott Babos Babos Tímea, oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal bejutott a legjobb négy közé a 250 ezer dollár (70 millió forint) összdíjazású, marrákesi salakpályás női tenisztorna párosversenyében.

Babos nagy küzdelemben jutott a negyeddöntőbe Marrákesben

Babos nagy küzdelemben jutott a negyeddöntőbe Marrákesben Babos Tímea 2 óra 55 perces mérkőzésen nyert a 250 ezer dollár (70 millió forint) összdíjazású, marrákesi salakpályás női tenisztorna szerdai nyolcaddöntőjében.

Minden idők legnagyobb összdíjazása a teniszben

Minden idők legnagyobb összdíjazása a teniszben Hét százalékkal nő az angol nyílt teniszbajnokság összdíjazása, így az idén már 26,75 millió angol fontot (több mint 11 milliárd forintot) osztanak szét a wimbledoni All England Clubban.

Babos simán verte az ötödik kiemeltet Marrákesben

Babos simán verte az ötödik kiemeltet Marrákesben Babos Tímea meglepetésre könnyedén nyert az ötödik helyen kiemelt Mona Barthel ellen a 250 ezer dollár (70 millió forint) összdíjazású, marrákesi salakpályás tenisztornán, ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe.

Fucsovics nagyon kikapott Isztambulban

Fucsovics nagyon kikapott Isztambulban Fucsovics Márton kikapott a 439 ezer euró (132 millió forint) összdíjazású isztambuli salakpályás tenisztorna selejtezőjének harmadik fordulójában, így nem jutott főtáblára.

Babosék hengereltek Marrákesben

Babosék hengereltek Marrákesben Babos Tímea oldalán Kristina Mladenoviccsal könnyed győzelemmel jutott be a második fordulóba a 250 ezer dollár összdíjazású marrákesi salakpályás női tenisztorna párosversenyében.

A rovat további friss hírei