Friss hírek

BRÉKING: Babosnak sikerült az áttörés a US Openen, esélyesként várja a folytatást - videóval

BRÉKING: Babosnak sikerült az áttörés a US Openen, esélyesként várja a folytatást - videóval
Babos Tímea pályafutása során először tagja a legjobb 64 mezőnyének női egyesben a US Openen, miután szoros meccsen, szetthátrányból fordítva múlta felül kedd este a selejtezőből főtáblára jutott Barbara Haast. Jó esély mutatkozik arra, hogy Babos első ízben harmadik fordulóig jusson egy Grand Slam-tornán, ahol egy igazi topjátékossal mérhetné össze erejét.

Fucsovics nagy név ellen kezd a US Openen

Fucsovics nagy név ellen kezd a US Openen Babos Tímea kiemeltként a selejtezőből érkező osztrák Barbara Haasszal, míg a kvalifikációt sikerrel vevő Fucsovics Márton a spanyol Nicolas Almagróval kezd az amerikai nyílt teniszbajnokság, a US Open főtábláján.

Elődöntőben estek ki Babosék

Elődöntőben estek ki Babosék Babos Tímea – oldalán a kazah Jaroszlava Svedovával – nem jutott be a New Havenben zajló WTA-torna párosainak döntőjébe.

Fucsovics nagy esélye: először juthat Grand Slam-főtáblára!

Fucsovics nagy esélye: először juthat Grand Slam-főtáblára! Fucsovics Márton bejutott a selejtező harmadik, utolsó fordulójába az amerikai nyílt teniszbajnokságon.

Babosék a döntőért csatáznak New Havenben

Babosék a döntőért csatáznak New Havenben Babos Tímea és Jaroszlava Svedova bejutott az elődöntőbe a New Havenben zajló, 761 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztorna páros versenyében.

US Open: Fucsovics túl az első akadályon

US Open: Fucsovics túl az első akadályon Fucsovics Márton továbbjutott a selejtező első fordulójából az amerikai nyílt teniszbajnokságon.

Wozniackiék húzták a rövidebbet Babosék ellen

Wozniackiék húzták a rövidebbet Babosék ellen Babos Tímea - oldalán Jaroszlava Svedovával - bejutott a New Havenben zajló, 761 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztorna páros versenyének negyeddöntőjébe.

Szlovák szépség lesz Babos következő ellenfele

Szlovák szépség lesz Babos következő ellenfele A nyolcadik helyen kiemelt szlovák Dominika Cibulková lesz Babos Tímea ellenfele a Cincinnatiben zajló kemény pályás tenisztorna nyolcaddöntőjében.

Svájc új kedvencével meccsel Babos Cincinnatiben

Svájc új kedvencével meccsel Babos Cincinnatiben Babos Tímea bejutott a második fordulóba kedden a cincinnati keménypályás tenisztorna női versenyében. Az év elején még top 10-es, svájci Belinda Bencic - a női tenisz egyik legnagyobb reménysége - következik számára.

Babos egyesben is kikapott a brazíliai döntőben

Babos egyesben is kikapott a brazíliai döntőben Ahogy csütörtökön párosban Jani Réka-Lucával, úgy pénteken egyesben is kikapott a fináléban Babos Tímea a brazíliai Florianopolisban zajló, 250 ezer dollár (69,8 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztornán.

A döntőben vesztett a Babos-Jani páros

A döntőben vesztett a Babos-Jani páros Babos Tímea és Jani Réka két szettben kikapott a brazíliai Florianópolisban zajló kemény pályás női tenisztorna párosversenyének döntőjében.

Már döntős Babos

Már döntős Babos Idei első döntőjében játszhat Babos Tímea, miután a florianapólisi elődöntőben két szettben verte a román Bogdant. A pénteki fináléban a szintén román Irina-Carmela Beguval játszhat.

Már a döntőben a magyar páros

Már a döntőben a magyar páros Babos Tímea és Jani Réka Luca döntőbe jutott a brazíliai Florianópolisban zajló kemény pályás női tenisztorna párosversenyében.

A rovat további friss hírei