Bajnokok Ligája

BL: Kleinheislerék reménytelenek, Korhuték reménykedők

BL: Kleinheislerék reménytelenek, Korhuték reménykedők
Felemásra sikeredett a tegnap a magyaroknak a Bajnokok Ligájában.

BL: a Liverpool megleckéztette Szalai Ádám csapatát - videó

BL: a Liverpool megleckéztette Szalai Ádám csapatát - videó Szalai Ádám két ok miatt is búslakodhat a Liverpool elleni mérkőzés után.

Folytatódik a BL, Szalai ádámék a Liverpool ellen

Folytatódik a BL, Szalai ádámék a Liverpool ellen Kleinheisler László, Korhut Mihály és Szalai Ádám csapata is küzd a héten a labdarúgó Bajnokok Ligájában selejtezőjének utolsó fordulójában a csoportkörbe jutásért.

Íme, a 12 játékos, akik közül kiválasztják a BL legjobbjait

Íme, a 12 játékos, akik közül kiválasztják a BL legjobbjait Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) közzétette annak a tizenkét játékosnak a nevét, akik közül kiválasztják a labdarúgó Bajnokok Ligája 2016-17-es évadának legjobb játékosát. 3-3 kapus, védő, középpályás és támadó közül lehet majd választani.

Sorsoltak a Bajnokok Ligájában – tét a csoportkörbe kerülés

Sorsoltak a Bajnokok Ligájában – tét a csoportkörbe kerülés Pénteken 12 órától tartották a svájci Nyonban a labdarúgó Bajnokok Ligája playoffkörének sorsolását. Csatlakozik a mezőnyhöz Szalai Ádám Hoffenheimje.

Bajnokok Ligája: sikeres és sikertelen magyar csapatok

Bajnokok Ligája: sikeres és sikertelen magyar csapatok Kleinheisler László és Nagy Dominik egymást boldogította, Korhut Mihály és Kádár Tamás is fontos szereplő volt.

Sorsoltak a Honvédnak a Bajnokok Ligájában

Sorsoltak a Honvédnak a Bajnokok Ligájában Nyon – Bolgár vagy litván ellenfele lehet a bajnoknak.

Lanzafame gólja még sokat jelenthet a BL-ben a Budapest Honvédnak

Lanzafame gólja még sokat jelenthet a BL-ben a Budapest Honvédnak A minimális vereség után komoly esélye van a továbbjutásra a magyar bajnoknak.

A rovat további friss hírei