KÜZDŐSPORTOK

Bajban lesz McGregor, ha így üti Mayweathert - videó!

Bajban lesz McGregor, ha így üti Mayweathert - videó!
Augusztus 26-án Las Vegasban csap össze a bokszkirály, Floyd Mayweather az MMA ura, Conor McGregor ellen. A minden idők egyik legnagyobb ökölvívómeccsének mondott ütközet előtt utóbbi így készül. Bajban lesz?

Itt lesz látható az évezred bokszmeccse - videó!

Itt lesz látható az évezred bokszmeccse - videó! A Mayweather-McGregor gálameccset augusztus 26-án rendezik Las Vegasban.

Vlagyimir Klicsko szomorú bejelentést tett

Vlagyimir Klicsko szomorú bejelentést tett Bejelentette visszavonulását Vlagyimir Klicsko – írja a BBC. A 41 éves ukrán bokszoló közölte, hogy mindent elért, amiről álmodott, és most, a sport után új karrierbe szeretne kezdeni. Hozzátette: sosem gondolta volna, hogy ilyen hosszú és sikeres időszakot tudhat majd magáénak az ökölvívásban.

Világbajnok! Verhetetlenek kardvívásban a magyar férfiak!

Világbajnok! Verhetetlenek kardvívásban a magyar férfiak! A londoni és riói olimpián Szilágyi Áron vitte a prímet férfi kardvívás terén, ám a lipcsei világbajnokságon nem neki, hanem Szatmári Andrásnak jött ki a lépés. Fantasztikus teljesítményt nyújtott: aranyérmes!

Mayweather vs. McGregor: bizonyíték a műbalhéra - képek

Mayweather vs. McGregor: bizonyíték a műbalhéra - képek Lassan egy hete tart a sajtótájékoztatóknak becézett cirkusz, melynek során Floyd Mayweather és Conor McGregor próbálja bebizonyítani a világnak, soha senki nem gyűlölt még annyira senkit, mint ők egymást.

Elképesztő: csalás áldozata lett a világklasszis bokszoló?

Elképesztő: csalás áldozata lett a világklasszis bokszoló? Különös körülmények között veszített Pacquiao.

Erdei: Gyilkosnak kell lenni a szorítóban

Erdei: Gyilkosnak kell lenni a szorítóban Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség új elnöke sokat vár a magyar csapattól a június 16. és 24. közötti, ukrajnai Európa-bajnokságon.

Cirjenics győzött, négy magyar cselgáncsérem Jekatyerinburgban

Cirjenics győzött, négy magyar cselgáncsérem Jekatyerinburgban Négy érmet - egy aranyat, két ezüstöt és egy bronzot - nyertek a magyar cselgáncsozók a jekatyerinburgi Grand Slam-viadalon.

McGregor vs. Mayweather: jön a ketrecharc és a boksz álommeccse

McGregor vs. Mayweather: jön a ketrecharc és a boksz álommeccse Az ESPN értesülése szerint a ketrecharc királya, az ír Conor McGregor Nevadában beadta kérelmét a profi ökölvívólicenc megszerzésére.

Hihetetlen: úgy tűnik, összejön az év bokszmeccse

Hihetetlen: úgy tűnik, összejön az év bokszmeccse A meccs egyik főszereplője aláírta a szerződést.

A rovat további friss hírei