KÜZDŐSPORTOK

Papp László szobrot avattak a XII. kerületben - fotók

Papp László szobrot avattak a XII. kerületben - fotók
Felavatták az ökölvívólegenda Papp László egészalakos szobrát kedden a főváros XII. kerületében, a MOM Kulturális Központ mellett.

Küzdősport gála: itthon védhet vb-címet a magyar

 Küzdősport gála: itthon védhet vb-címet a magyar Laszák Zoltán védheti meg a tavaly elnyert világbajnoki címét egy visszavágó meccsen a francia Karim Ghajji ellen.

Birkózás: a budapesti vb-től végre új szabályok jönnek

Birkózás: a budapesti vb-től végre új szabályok jönnek Új szabályokat vezet be 2018-tól a Nemzetközi Birkózó Szövetség (UWW).

Újabb érmek Bakuban

Újabb érmek Bakuban Bor Barna ezüst-, Cirjenics Miklós és Joó Abigél bronzérmet szerzett.

Fotósok közé ütötték ki a ringből a világbajnokot - videó

Fotósok közé ütötték ki a ringből a világbajnokot - videó Hihetetlen körülmények között ért véget a David Haye - Tony Bellew bokszmérkőzés szombat este Londonban. A 36 éves, világbajnok Haye a 11. menetben nemes egyszerűséggel kiesett a ringből egy nagy sorozás után.

Bor Barna harmadik lett Düsseldorfban

Bor Barna harmadik lett Düsseldorfban A +100 kilogrammos Bor Barna bronzérmet nyert a cselgáncs világkupa-sorozatba tartozó düsseldorfi Grand Prix-viadalon.

Jeges vödröt vágtak a bokszolóhoz, aki azonnal összeesett – videó

Jeges vödröt vágtak a bokszolóhoz, aki azonnal összeesett – videó Hiába győzött, a komoly nehézségekkel csak a meccs után kellett szembenéznie.

Hatalmas feladatot kapott Kovács Kokó István

Hatalmas feladatot kapott Kovács Kokó István A korábbi olimpiai és világbajnok ökölvívót beválasztották a WBO International Boardba.

Matrix: Neo kirgiz harcosként tért vissza a monitorokra - videó

Matrix: Neo kirgiz harcosként tért vissza a monitorokra - videó Rafael Fiziev a Matrix című hollywoodi film főhősét, Neót megszégyenítve hajolt el egy rúgás elől.

Tizenkét magyar érem a birkózók első nemzetközi versenyén

Tizenkét magyar érem a birkózók első nemzetközi versenyén Két arany-, négy ezüst- és hat bronzérmet nyertek a magyar birkózók az év első nagy nemzetközi versenyén, Párizsban.

Elhunyt a Ferencváros fiatal birkózója

Elhunyt a Ferencváros fiatal birkózója Tragikus hirtelenséggel elhunyt az FTC 17 éves birkózó tehetsége.

Hetvenöt éve született a legnagyobb bunyós, Muhammad Ali

 Hetvenöt éve született a legnagyobb bunyós, Muhammad Ali Ötven évvel ezelőtt tagadta meg a bevonulást az amerikai hadseregbe, mert nem akart Vietnámban harcolni.

Pacquiao tíz évvel fiatalabb ellenfél ellen teszi kockára övét

Pacquiao tíz évvel fiatalabb ellenfél ellen teszi kockára övét Manny Pacquiao április 23-án az ausztrál Jeff Horn ellen védheti meg a Boksz Világszervezet (WBO) váltósúlyú világbajnoki övét.

A rovat további friss hírei