KÜZDŐSPORTOK

Bor Barna harmadik lett Düsseldorfban

Bor Barna harmadik lett Düsseldorfban
A +100 kilogrammos Bor Barna bronzérmet nyert a cselgáncs világkupa-sorozatba tartozó düsseldorfi Grand Prix-viadalon.

Jeges vödröt vágtak a bokszolóhoz, aki azonnal összeesett – videó

Jeges vödröt vágtak a bokszolóhoz, aki azonnal összeesett – videó Hiába győzött, a komoly nehézségekkel csak a meccs után kellett szembenéznie.

Hatalmas feladatot kapott Kovács Kokó István

Hatalmas feladatot kapott Kovács Kokó István A korábbi olimpiai és világbajnok ökölvívót beválasztották a WBO International Boardba.

Matrix: Neo kirgiz harcosként tért vissza a monitorokra - videó

Matrix: Neo kirgiz harcosként tért vissza a monitorokra - videó Rafael Fiziev a Matrix című hollywoodi film főhősét, Neót megszégyenítve hajolt el egy rúgás elől.

Tizenkét magyar érem a birkózók első nemzetközi versenyén

Tizenkét magyar érem a birkózók első nemzetközi versenyén Két arany-, négy ezüst- és hat bronzérmet nyertek a magyar birkózók az év első nagy nemzetközi versenyén, Párizsban.

Elhunyt a Ferencváros fiatal birkózója

Elhunyt a Ferencváros fiatal birkózója Tragikus hirtelenséggel elhunyt az FTC 17 éves birkózó tehetsége.

Hetvenöt éve született a legnagyobb bunyós, Muhammad Ali

 Hetvenöt éve született a legnagyobb bunyós, Muhammad Ali Ötven évvel ezelőtt tagadta meg a bevonulást az amerikai hadseregbe, mert nem akart Vietnámban harcolni.

Pacquiao tíz évvel fiatalabb ellenfél ellen teszi kockára övét

Pacquiao tíz évvel fiatalabb ellenfél ellen teszi kockára övét Manny Pacquiao április 23-án az ausztrál Jeff Horn ellen védheti meg a Boksz Világszervezet (WBO) váltósúlyú világbajnoki övét.

Villámgyorsan fogynak a jegyek a Klicsko-Joshua megameccsre

Villámgyorsan fogynak a jegyek a Klicsko-Joshua megameccsre Már 50 ezer jegy elkelt a Vladimir Klicsko-Anthony Joshua nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnoki címmérkőzésre, amelynek a londoni Wembley Stadion ad otthont április 29-én.

Dutyiba viszik a regnáló bokszvilágbajnokot

Dutyiba viszik a regnáló bokszvilágbajnokot Rövid időre börtönbe kell vonulnia a WBC és a WBO kisváltósúlyú világbajnokának, a veretlen, amerikai Terence Crawfordnak.

Végre! Kőkemény ellenfelet találtak Golovkinnak!

Végre! Kőkemény ellenfelet találtak Golovkinnak! Ennyire veszélyes ellenféllel még nem került szembe Gennagyij Golovkin: a veretlen kazah bokszcsillag jövő tavasszal a legutóbbi 19 meccsét KO-val nyerő, amerikai Daniel Jacobsszal (32-1, 29 KO) mérkőzik meg New Yorkban!

Kemény fojtással kapott ki a meztelenül mérlegelő harcosnő

Kemény fojtással kapott ki a meztelenül mérlegelő harcosnő Helyi idő szerint szombat este mérkőzött meg Sacramentóban, a UFC-ben Paige VanZant és Michelle Waterson.

Baranyi Richárd megvédte profi Eb-címét

Baranyi Richárd megvédte profi Eb-címét A magyar bunyós megvédte a Boksz Világszervezetnél (WBO) szeptemberben megszerzett félnehézsúlyú Európa-bajnoki övét a Felix Promotion szombat esti, budakalászi profi gáláján.

A rovat további friss hírei