Európa Liga

Hat fontos hiányzója lesz a Vidinek a Partizan ellen

Hat fontos hiányzója lesz a Vidinek a Partizan ellen
A visszavágó jövő hét csütörtökön 20 órakor kezdődik Felcsúton. A párharc győztese az EL csoportkörébe jut.

Elképesztő: ha továbbjut a Vidi, ennyi pénzzel gazdagodik

Elképesztő: ha továbbjut a Vidi, ennyi pénzzel gazdagodik A presztízs mellett anyagi szempontból is jól járnának a továbbjutással a székesfehérváriak.

Ebben a stadionban játszaná a Videoton az EL csportmeccseit

Ebben a stadionban játszaná a Videoton az EL csportmeccseit A fehérváriaknak előre le kellett adniuk a helyszínt az UEFA-nak.

Európa Liga: ezért lehet zárt kapus a Partizan-Videoton

Európa Liga: ezért lehet zárt kapus a Partizan-Videoton A belgrádi klub majd fellebbezhet a döntés ellen, elméletileg meg is teszik majd ezt a lépést.

Parizan-Videoton: lehet, hogy változás lesz az EL-meccsekkel

Parizan-Videoton: lehet, hogy változás lesz az EL-meccsekkel Közbeszólhat a belgrádiak városi riválisának, a Crvena zvezdának a mérkőzése.

Európa Liga: sorsoltak a Videotonnak

Európa Liga: sorsoltak a Videotonnak Kisorsolták az Európa Liga playoffkörének párosítását. A Videoton a Zenit, Partizan, Marseille, PAOK, Legia Warszawa vagy a Viktoria Plzen hatosából kaphatott ellenfelet.

Hoppá! Magyar válogatott ellen is játszhat a Videoton az EL-ben

Hoppá! Magyar válogatott ellen is játszhat a Videoton az EL-ben Hamarosan kezdődik a sorsolás, már csak hat csapat közül kaphat ellenfelet a fehérvári alakulat.

Nagyon csalódott volt a Bordeaux edzője a Vidi toábbjutása miatt

Nagyon csalódott volt a Bordeaux edzője a Vidi toábbjutása miatt A franciák mestere nem titkolta a szomorúságát, ennek megfelelően értékelte a tegnap esti mérkőzést.

Íme, a Videoton lehetséges ellenfelei az Európa Ligában

Íme, a Videoton lehetséges ellenfelei az Európa Ligában Ma, 13 órakor tarták meg a sorsolást, a Bordeaux ellen továbbjutó Vidi újabb siker esetén csoportkörös lenne.

Így értékelte a Vidi edzője a hatalmas Európa Liga-bravúrt

Így értékelte a Vidi edzője a hatalmas Európa Liga-bravúrt Marko Nikolics harcosokról beszélt a meccs után, de hozzátette, játékban és taktikában is nagyon jók voltak.

EL: hatalmas Vidi-bravúr, a csoportkörbe juthatnak

EL: hatalmas Vidi-bravúr, a csoportkörbe juthatnak Teljesen megérdemelten verte ki a fehérvári gárda az esélyesebbnek tartott francia ellenfelét.

EL: megmenti-e a Videoton a magyar foci becsületét?

 EL: megmenti-e a Videoton a magyar foci becsületét? A Vidi edzője szerint csak egy tökéletes taktika vezethet eredményre a franciák elleni EL-selejtező visszavágóján.

A rovat további friss hírei