RÖPLABDA

Váratlanul kikapott a Békéscsaba

 Váratlanul kikapott a Békéscsaba
A viharsarki együttesnek ez volt a második veresége a sorozatban, a szlovákok első győzelmüket aratták.

Elégedettek lehetnek női röpiseink az Eb-sorsolás után

Elégedettek lehetnek női röpiseink az Eb-sorsolás után A házigazda Azerbajdzsán csapata mellett Németország és Lengyelország nemzeti együttesével került egy csoportba a magyar női röplabda-válogatott a jövő évi Európa-bajnokságon.

Kikaptunk a románoktól, hőstett kell a kijutáshoz

Kikaptunk a románoktól, hőstett kell a kijutáshoz Női röpiválogatottunk szettet sem tudott nyerni Romániában az Eb- pótselejtező szombati első felvonásán. Ha a mieink 3.1-re vagy 3:0-ra nyernek a visszavágón, akkor egy aranyjátszmában még összejöhet a kijutás.

Győzelem, de pontvesztés Finnország ellen

Győzelem, de pontvesztés Finnország ellen A magyar női röplabda válogatott csak döntő játszmában tudott győzni az északiak ellen.

Második helyen zárt a női röplabda-válogatott az Eb-selejtezők első körében

Második helyen zárt a női röplabda-válogatott az Eb-selejtezők első körében A házigazda magyar női röplabda-válogatott szoros mérkőzésen, négy szettben kikapott a favorit lengyel csapattól vasárnap, így a második helyen zárta a kétfelvonásos Európa-bajnoki selejtezőtorna első, érdi körét.

Elitsorozatban szerepelhet a női röpiválogatott

Elitsorozatban szerepelhet a női röpiválogatott Biztossá vált, hogy jövőre a Nemzetközi Röplabda Szövetség legjelentősebb versenysorozatában, a World Grand Prix-ben indul a magyar női röplabda-válogatott.

1982 után ismét ott egy világsorozatban a női röplabda válogatott

1982 után ismét ott egy világsorozatban a női röplabda válogatott 2017-ben a World Grand Prix sorozatban is elindulhatnak női röplabdásaink, továbbá pénteken kezdődik az EB-selejtező!

Nyeretlenül zárták a sorozatot röplabdázóink

Nyeretlenül zárták a sorozatot röplabdázóink A címvédő magyar női röplabda-válogatott a házigazda Görögországtól is kikapott az Európa-liga csoportkörének második tornáján, így nyeretlenül zárta a sorozatot.

Vereséggel kezdte az Eb-selejtezőt a röplabdaválogatott

Vereséggel kezdte az Eb-selejtezőt a röplabdaválogatott A magyar férfi röplabda-válogatott 3-0-ra kikapott az izraeli csapattól az Európa-bajnoki selejtező norvégiai csoportjának első fordulójában.

Söpréssel lett bajnok a Békéscsaba

Söpréssel lett bajnok a Békéscsaba A Békéscsaba saját közönsége előtt 3-0-ra legyőzte a Vasas Óbudát a női röplabda NB I döntőjében, s ezzel ugyanilyen arányban megnyerte a párharcot, valamint sorozatban harmadik bajnoki címét is.

Történelmet írtak a békéscsabai lányok

Történelmet írtak a békéscsabai lányok A bajnoki címvédő Békéscsaba csapata fennállása során először hódította el a női röplabda Magyar Kupát, ugyanis a pénteki döntőben három - meglepően sima - játszmában legyőzte az elmúlt négy idényben kupagyőztes Vasas együttesét az Érd Arénában.

Folytathatja a női röplabda-válogatott kapitánya

Folytathatja a női röplabda-válogatott kapitánya A Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) elnökségének csütörtöki döntése értelmében Jan De Brandt marad a magyar női válogatott szövetségi kapitánya.

Kikaptak a magyar lányok az Eb-nyitányon

Kikaptak a magyar lányok az Eb-nyitányon A magyar női röplabda-válogatott - amely 28 év elteltével vesz újra részt kontinensviadalon - három játszmában vereséget szenvedett a társházigazda belga csapattól az Európa-bajnokság szombati nyitófordulójában.

A rovat további friss hírei