Labdarúgó NB III

Az egykori újpesti kedvenc ismét leülhet a kispadra

Az egykori újpesti kedvenc ismét leülhet a kispadra
Urbán Flórián, a Vasas és a REAC korábbi edzője NB III-as élcsapat kispadjára ülhet le.

Friss drónfelvételek az épülő budapesti stadionról

Friss drónfelvételek az épülő budapesti stadionról Nyárra teljesen megújul a III. kerületi TVE sportkomplexuma. A lepusztult pályák és tanuszoda helyén új utánpótlásképző és szabadidő központ, vízilabdacsarnok, futókör és számos műfüves pálya épül.

Az EDDA Művek megírta a Pest megyei futballindulót

Az EDDA Művek megírta a Pest megyei futballindulót A megyei futballvezetés köreiből származó ötlet alapján, Pataky Attila és Gömöry Zsolt munkásságának köszönhetően elkészült a Pest megyei futballinduló, a „Piros-fehér-zöld”.

Eszméletlenre verték a játékost a megyei összecsapáson

Eszméletlenre verték a játékost a megyei összecsapáson Mentőkre és rendőrökre is szükség volt hétvégén a magyar megyei bajnokin.

Kabát Péter folytatná televíziós karrierjét

Kabát Péter folytatná televíziós karrierjét Az ETO FC Győr támadójának, Kabát Péternek megtetszett a televíziós szereplés, így könnyen elképzelhető, hogy a jövőben is fel fog tűnni az RTL Klub valamelyik műsorában.

NB III-as csapatnál bukkant fel Rudolf Gergely!

NB III-as csapatnál bukkant fel Rudolf Gergely! A harmadosztályú Nyíregyháza Spartacus csapatával edz a magyar válogatottban 28 mérkőzés alatt 10 gólt szerző csatár, Rudolf Gergely.

Pokoli hangulat, tízezer Fradi-drukker Csepelen - fotók, videók!

Pokoli hangulat, tízezer Fradi-drukker Csepelen - fotók, videók! A Ferencváros szervezett szurkolói csoportjai fergeteges hangulatot teremtettek az FTC II vasárnap délutáni, harmadosztályú bajnokiján, Csepelen.

Vasárnap tavaszi nézőcsúcsot dönthet a Ferencváros

Vasárnap tavaszi nézőcsúcsot dönthet a Ferencváros Odáig sikerült eljutnia a magyar labdarúgásnak, hogy a hétvége leglátogatottabb mérkőzését az NB III-ban rendezik majd meg.

Szűcs Lajos újra Véber Györggyel fog dolgozni

Szűcs Lajos újra Véber Györggyel fog dolgozni Az NB II-es Dunaújváros kapusát és kapitányát, Szűcs Lajost a közelmúltban megkereste az NB III-ban szereplő Rákosmente KSK vezetősége, hogy vállalja el a szakmai igazgatói és a központi kapusedzői posztot.

A Megye I-ben sem tudott pályára lépni a Pécs

A Megye I-ben sem tudott pályára lépni a Pécs A PMFC első hazai mérkőzésének elhalasztását kérte a klubot üzemeltető Pécsi Sport Nonprofit (PSN) Zrt. a baranyai labdarúgó szövetségtől, mert a mérkőzésnek helyet adó stadionban nincs víz, villany és gáz.

Hogy nézhet így ki egy focipálya?

Hogy nézhet így ki egy focipálya? Az ok igen prózai, mégis rácsodálkozik mindenki és próbálja kitalálni, hogy lehetett ilyen szabályos mintát kialakítani egy focipálya gyepszőnyegén.

Élvonalbeli adatokat megszégyenítő nézőszám az NB III-as meccsen

Élvonalbeli adatokat megszégyenítő nézőszám az NB III-as meccsen Győzelemmel kezdte az ETO FC Győr az NB III-beli szereplést: a győri labdarúgók hazai pályán 3–0-ra megverték a Csornát a harmadik vonal szombati nyitányán.

Szurkolóival fizettetné ki a büntetést a szebb napokat megélt Tatabánya

Szurkolóival fizettetné ki a büntetést a szebb napokat megélt Tatabánya A Magyar Labdarúgó Szövetség 100 ezer forintra büntette a Veszprém-Tatabánya NB III-as mérkőzés után drukkerei magatartása miatt a vendégcsapatot, amely felszólította az érintett szurkolói csoportot, hogy vállalja át a bírság kifizetését.

A rovat további friss hírei