Labdarúgó NB III

Magyar foci: 5 játékossal állt volna ki a legendás vidéki fellegvár

Magyar foci: 5 játékossal állt volna ki a legendás vidéki fellegvár
Egyre reménytelenebb helyzetbe sodródik a harmadosztályban sínylődő Tatabánya.

Így avatták fel az újabb fővárosi stadiont – fotók

Így avatták fel az újabb fővárosi stadiont – fotók Budapest – Kenesei Krisztián szerezte az első gólt.

Fontos bejelentést tett a Fradi egyik vezére Lipcsei Péterről

Fontos bejelentést tett a Fradi egyik vezére Lipcsei Péterről Orosz Pál az FTC Zrt. vezérigazgatója részletesen beszélt Lipcsei Péter és az NB III-as csapat helyzetéről is.

Nem kér a románokból, magyar válogatott szeretne lenni

Nem kér a románokból, magyar válogatott szeretne lenni A képzésben és a körülményekbene gyaránt megelőzzük Romániát.

Az egykori újpesti kedvenc ismét leülhet a kispadra

Az egykori újpesti kedvenc ismét leülhet a kispadra Urbán Flórián, a Vasas és a REAC korábbi edzője NB III-as élcsapat kispadjára ülhet le.

Friss drónfelvételek az épülő budapesti stadionról

Friss drónfelvételek az épülő budapesti stadionról Nyárra teljesen megújul a III. kerületi TVE sportkomplexuma. A lepusztult pályák és tanuszoda helyén új utánpótlásképző és szabadidő központ, vízilabdacsarnok, futókör és számos műfüves pálya épül.

Az EDDA Művek megírta a Pest megyei futballindulót

Az EDDA Művek megírta a Pest megyei futballindulót A megyei futballvezetés köreiből származó ötlet alapján, Pataky Attila és Gömöry Zsolt munkásságának köszönhetően elkészült a Pest megyei futballinduló, a „Piros-fehér-zöld”.

Eszméletlenre verték a játékost a megyei összecsapáson

Eszméletlenre verték a játékost a megyei összecsapáson Mentőkre és rendőrökre is szükség volt hétvégén a magyar megyei bajnokin.

Kabát Péter folytatná televíziós karrierjét

Kabát Péter folytatná televíziós karrierjét Az ETO FC Győr támadójának, Kabát Péternek megtetszett a televíziós szereplés, így könnyen elképzelhető, hogy a jövőben is fel fog tűnni az RTL Klub valamelyik műsorában.

NB III-as csapatnál bukkant fel Rudolf Gergely!

NB III-as csapatnál bukkant fel Rudolf Gergely! A harmadosztályú Nyíregyháza Spartacus csapatával edz a magyar válogatottban 28 mérkőzés alatt 10 gólt szerző csatár, Rudolf Gergely.

Pokoli hangulat, tízezer Fradi-drukker Csepelen - fotók, videók!

Pokoli hangulat, tízezer Fradi-drukker Csepelen - fotók, videók! A Ferencváros szervezett szurkolói csoportjai fergeteges hangulatot teremtettek az FTC II vasárnap délutáni, harmadosztályú bajnokiján, Csepelen.

Vasárnap tavaszi nézőcsúcsot dönthet a Ferencváros

Vasárnap tavaszi nézőcsúcsot dönthet a Ferencváros Odáig sikerült eljutnia a magyar labdarúgásnak, hogy a hétvége leglátogatottabb mérkőzését az NB III-ban rendezik majd meg.

Szűcs Lajos újra Véber Györggyel fog dolgozni

Szűcs Lajos újra Véber Györggyel fog dolgozni Az NB II-es Dunaújváros kapusát és kapitányát, Szűcs Lajost a közelmúltban megkereste az NB III-ban szereplő Rákosmente KSK vezetősége, hogy vállalja el a szakmai igazgatói és a központi kapusedzői posztot.

A rovat további friss hírei