Labdarúgó NB II

Újabb nagy fogást jelentett be a Puskás Akadémia

Újabb nagy fogást jelentett be a Puskás Akadémia
Az NB II-es bajnokságban listavezető Puskás Akadémia a hivatalos honlapján jelentette be, hogy leszerződtette a Swietelsky-Haladás 20 éves középhátvédjét, Hegedűs Jánost.

Puskás csapatának támadója Puskás-mezbe öltözött

Puskás csapatának támadója Puskás-mezbe öltözött Az NB II-es bajnokság listavezetője, a Puskás Akadémia a hivatalos honlapján jelentette be, hogy három és fél éves szerződést kötött a Bp. Honvéd utánpótlás válogatott támadójával, Prosser Dániellel. Videó

Újabb Fradi-játékos mehet Pintér után Felcsútra

Újabb Fradi-játékos mehet Pintér után Felcsútra A Ferencváros játékosa az NB II-es Soroksárnál futballozott kölcsönben, azonban nem tér vissza a zöld-fehérekhez, hanem Felcsút felé veszi az irányt.

A Ferencvárosból érkezik az első igazolás Felcsútra

 A Ferencvárosból érkezik az első igazolás Felcsútra A Fradi volt csapatkapitánya állítja, nem hozta meg könnyen a döntését.

Véber György ül le a Mátyus által üresen hagyott kispadra

Véber György ül le a Mátyus által üresen hagyott kispadra Mátyus János szombaton, a Puskás Akadémia elleni vereséget követően mondott le, de már meg is van, ki követi a szakembert.

Kondás Elemér lehet a Nyíregyháza edzője?

Kondás Elemér lehet a Nyíregyháza edzője? A távozó Mátyus János helyére a DVSC korábbi edzője, Kondás Elemér az egyik legfőbb jelölt. A választás kézenfekvő lenne, hiszen a Szpari keretében több egykori Loki futballista játszik.

Élőben jelentette be távozását Mátyus János

Élőben jelentette be távozását Mátyus János A Nyíregyháza Spartacus hazai pályán 2-0-ás vereséget szenvedett a Puskás Akadémia csapatától a labdarúgó NB II szombati, 14. fordulójának nyitómérkőzésén. A vereség után Mátyus János vezetőedző elbúcsúzott a nyírségi klubtól.

Épül és szépül az NB II-es csapat stadionja - fotók

Épül és szépül az NB II-es csapat stadionja - fotók A vadonatúj gyepszőnyeg, korszerűsített, bővített lelátó már készen vannak, így 1000 ülőhely lesz a létesítményben.

Tovább húzódik a Nyíregyháza vs. MLSZ per

Tovább húzódik a Nyíregyháza vs. MLSZ per A Nyíregyháza Spartacus és a Magyar Labdarúgó-szövetség licencjoggal kapcsolatos perében a Fővárosi Ítélőtábla másodfokon hatályon kívül helyezte az elsőfokú ítéletet.

Tisza Tibor a másodosztályba igazol

Tisza Tibor a másodosztályba igazol Az NB II-ben újoncként szereplő Nyíregyháza Spartacus leigazolta a DVSC támadóját, Tisza Tibort.

Felcsútra tér haza a korábbi válogatott védő

Felcsútra tér haza a korábbi válogatott védő Vanczák Vilmos a korábbi hetvennyolcszoros válogatott hátvéd pénteken orvosi vizsgálatra jelentkezik a Puskás Akadémiánál, így már csak egy hajszál választja el attól, hogy hazatérjen.

Hiába a feljutás, Bene Ferenc távozik Gyirmótról

Hiába a feljutás, Bene Ferenc távozik Gyirmótról Megnyerte csapatával a másodosztályt, de az élvonalban már nem Bene Ferenc vezeti majd az újonc Gyirmótot.

Átadták a szolnoki stadiont

Átadták a szolnoki stadiont Csaknem négy év munkái után ünnepélyes keretek között átadták az újjáépített Tiszaligeti Stadiont szombaton Szolnokon, a megnyitón a miniszterelnök is részt vett.

A rovat további friss hírei