Labdarúgó NB II

Kibabrál a gólkülönbség a Puskás Akadémiával

 Kibabrál a gólkülönbség a Puskás Akadémiával
A másodosztály éllovasa a legutolsó pillanatban egyenlített.

Ezért volt Gyurta Dániel a Puskás Akadémia vendége

Ezért volt Gyurta Dániel a Puskás Akadémia vendége A Kollégiumi Szalon vendége ezúttal London bajnoka volt.

Brutálisan eltiltották a felcsútinak orrcsonttörést okozót

Brutálisan eltiltották a felcsútinak orrcsonttörést okozót Rokszin Ádámot, az NB II-ben szereplő Szolnoki MÁV FC labdarúgóját három hónapra eltiltotta a magyar szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága, mert súlyos sérülést okozott ellenfelének.

Magyar foci: újabb bajnoki marad el, ezúttal a 43 centis jég miatt

Magyar foci: újabb bajnoki marad el, ezúttal a 43 centis jég miatt Az ónos eső, a havas eső és a hó tovább rontott a talaj állapotán.

3 percre veszítette el az eszméletét a Puskás Akadémia védője

3 percre veszítette el az eszméletét a Puskás Akadémia védője A vétkes meglátogatta a kórházban, azt állítja, nem ütötte meg az ellenfelét.

Felcsút: brutális sérülés és magyarázkodás a zakó miatt – videó

Felcsút: brutális sérülés és magyarázkodás a zakó miatt – videó A felvételt csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk megtekintésre.

Kikapott a Puskás Akadémia, így már nem is első

Kikapott a Puskás Akadémia, így már nem is első Hatalmas meglepetéssel folytatódtak az NB II küzdelmei. Pintér Attila vereséggel mutatkozott be a felcsúti kispadon...

Ismét igazolt egyet a Puskás Akadémia

Ismét igazolt egyet a Puskás Akadémia Az erősítés a Felvidékről érkezett, de ezúttal nem játékosról van szó.

A Debrecen korábbi kapitánya is Felcsútra igazolt

A Debrecen korábbi kapitánya is Felcsútra igazolt Újabb élvonalbeli játékos gondolt úgy, hogy a legjobb döntés az lesz, ha csatlakozik Pintér Attilához és az NB II-es Puskás Akadémiához.

Magyar fociakadémiát vásárolna a brazilok világbajnoka

Magyar fociakadémiát vásárolna a brazilok világbajnoka A 67 éves Edú - aki hazájában több akadémiában is érdekelt - az MTI-hez a menedzserén keresztül eljuttatott közleményében kiemelte, már hivatalosan is jelezte szándékát

Lapszemle: edzője istenítette Rudolf Gergelyt, a leírt focistát

Lapszemle: edzője istenítette Rudolf Gergelyt, a leírt focistát Véber György szerint volt válogatott lehet a záloga csapata feljutásának az NB I-be.

Újabb nagy fogást jelentett be a Puskás Akadémia

Újabb nagy fogást jelentett be a Puskás Akadémia Az NB II-es bajnokságban listavezető Puskás Akadémia a hivatalos honlapján jelentette be, hogy leszerződtette a Swietelsky-Haladás 20 éves középhátvédjét, Hegedűs Jánost.

A rovat további friss hírei