„Az emberek össze-vissza beszélnek” – vallja a horvátok legendája

Robert Prosinecki nyilatkozott Davor Sukerrel való viszonyáról, és arról, mennyire lehet hinni a szóbeszédnek!


A horvát SportKlubon futó „Mindenről és semmiről Kresóval és Krunóval” című műsor második epizódjának vendége nem más volt, mint Robert Prosinecki, a horvát futball valaha volt egyik legkiválóbb játékosa. A Krešimir Karačić és Krunoslav Simon által vezetett műsorban számos téma került szóba, többek között a világbajnoki bronzérmes egykori csapattárssal, Davor Sukerrel való viszonyáról is vallott a porcelántérdű zseni.

"Kiváló a kapcsolatom Davorral, egyáltalán semmi bajunk egymással. Játékosként sem voltunk barátok, nem lógtunk együtt szabadidőnkben, így aztán most sem tesszük, de akármikor találkozunk, ölelkezünk és megiszunk egy kávét. A szövetség elnökeként óhatatlanul kapja a kritikákat az ember, ez a pozíció velejárója, a negatív hangok mindig előkerülnek ilyen esetben. De Davor egy nagyon jó srác, higgyetek nekem.”

S hogy miket kapnak az egykori sikercsapat tagjai a különböző internetes fórumokon és kommentszekciókban?

„A tények rendre elferdülnek. Rólam azt állítják, hogy Robert iszik, pedig Robert nem alkoholista. Zvone (Boban beceneve – a szerk.) kapcsán mindig előkerül, hogy meleg, pedig tudom, hogy nem az. Davorról azt állítják, hogy fukar és nem ad semmire semmit, no hát ez sem igaz. Egyszerű a helyzet. Az emberek szeretnek pofázni, akár össze-vissza, sületlenségeket is.”

S bár tanulság nincs, azért érdemes mindig csínján bánni a kívülállók véleményének meg-, és elfogadásával. S talán az, hogy hiába a múlt sikerei, a szóbeszéd még a vb-3. legendákat is megtalálja.

(Fotó: Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)


 

Videók