JÉGKORONG

Kékbe öltözött az NHL

Kékbe öltözött az NHL
A St. Louis Blues idegenben győzte le a Boston Bruinst, ezzel megszerezte története első Stanley Kupáját.

A Magyar Jégkorong Szövetség veszi át az Elite Women's Hockey League szervezését

A Magyar Jégkorong Szövetség veszi át az Elite Women's Hockey League szervezését Miközben a sportág női szakága Magyarországon minden tekintetben rengeteget fejlődött, addig Ausztriában fordított a helyzet.

Hetedik mérkőzés dönt a Stanley Kupáról

Hetedik mérkőzés dönt a Stanley Kupáról A Boston Bruins idegenbeli győzelmét követően a bajnoki címért való harc végletekig kiélezett lesz. A St. Louis Blues ezzel szemben elpuskázta a lehetőséget, hogy először bajnokok legyenek.

A Kékek a hatodik mérkőzésen fejeznék be a párharcot

A Kékek a hatodik mérkőzésen fejeznék be a párharcot A Bocsoknál a negyedik találkozón súlyos arcsérülést szenvedő Zdeno Chara ott lesz a legfontosabb pillanatokban. St. Louis Blues-Boston Bruins, hatodik felvonás.

Két Rodman Miskolcon

Két Rodman Miskolcon A szlovén válogatott David Rodman a szlovák élvonalban szereplő DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapatához igazolt.

Tíz csapat maradt az Erste Ligában a következő szezonra

Tíz csapat maradt az Erste Ligában a következő szezonra A Vienna Capitals második csapata az Alpesi Ligába tette át székhelyét, a többi egyesület ugyanott szerepel, ahol eddig is.

Megúszta a szankciót a Washington Capitals csatára

Megúszta a szankciót a Washington Capitals csatára Evgeny Kuznetsov nem kap büntetést azt követően, hogy tavaly jó alaposan kirúgott a hámból.

Felrobbant a csarnok! Így nyert és örült a finn válogatott.

Felrobbant a csarnok! Így nyert és örült a finn válogatott. A tapasztalatlan finn jégkorong válogatott adott leckét, nem a nagyok

A rovat további friss hírei