Friss hírek

Komoly játékosmozgás a Fradinál

Komoly játékosmozgás a Fradinál
Több távozó és érkező is lesz.

Water Polo All Star Festival a Duna Arénában

Water Polo All Star Festival a Duna Arénában Az augusztus 30-31-i rendezvényen újrajátsszák a 2000-es Magyarország-Oroszország olimpai döntőt.

Megvan Märcz Tamás kerete a belgrádi világliga szuperdöntőjére

Megvan Märcz Tamás kerete a belgrádi világliga szuperdöntőjére A kapitány szakmailag nem indokolja a csapatkijelölést, ugyanakkor kemény összecsapásokra számít Belgrádban. Elmondása szerint a legjobb négy közé is bekerülhet a válogatott.

Korábbi BEK-győztes játékos irányítja a Szegedet

Korábbi BEK-győztes játékos irányítja a Szegedet Szabó Zoltán Csányi Lászlót váltja a vezetőedzői poszton.

Bíró Attila: "Könnyű gólokat ajándékoztunk az ellenfeleknek"

Bíró Attila: "Könnyű gólokat ajándékoztunk az ellenfeleknek" A magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint ezek ellenére sem kell kétségbe esni amiatt, hogy az együttes hatodik lett a hazai rendezésű világliga szuperdöntőben.

Hazaérkezett Európa legjobb vízilabdacsapata!

Hazaérkezett Európa legjobb vízilabdacsapata! A Bajnokok Ligáját először megnyerő Ferencváros vízilabda-együttese vasárnap érkezett haza Hannoverből. Ferihegyen a kerettagok családtagjai és hozzátartozói, valamint a Fradi szurkolói várták hőseiket.

Az USA vitt mindent

Az USA vitt mindent Ezzel az olimpiai kvótát is bezsebelték.

Ausztrália ellen a büszkeség a tét - és az ötödik hely is

Ausztrália ellen a büszkeség a tét - és az ötödik hely is A Kína elleni 15-14-et követően a Bíró Attila irányította magyar női vízilabda-válogatott Ausztrália ellen száll medencébe a Világliga szuperdöntőjének ötödik helyéért.

Az FTC BL győzelméről: "Egy munkának a végére értünk"

Az FTC BL győzelméről: "Egy munkának a végére értünk" A Ferencváros férfi vízilabdacsapatának vezetőedzője szerint egy hosszú út végére ért az együttes, amely szombaton este Hannoverben elhódította a Bajnokok Ligáját.

Klubtörténelmi siker: BL győztes az FTC

Klubtörténelmi siker: BL győztes az FTC Rendkívül szoros meccs után az ötméteresek döntöttek.

Megvannak a selejtezők időpontjai és csapatai

Megvannak a selejtezők időpontjai és csapatai Elkészítették a 2020-as budapesti vízilabda Európa-bajnokság selejtezőinek csoportbeosztását. A házigazda Magyarország mindkét válogatottja, valamint a címvédők automatikusan ott vannak a kontinenstornán.

Ma este történelmet írhat a Ferencváros a Bajnokok Ligájában

Ma este történelmet írhat a Ferencváros a Bajnokok Ligájában A Jug Dubrovnikot és a Barcelonetát már kipipálta Varga Zsolt alakulata. Az Olimpiakosz ellen is meglesz a győzelem?

A rovat további friss hírei