Még Kubatov Gábor is gratulált a Ferencváros női kézilabdázóinak győzelméhez

Elek Gábor csapata nagyarányú győzelmet aratott a Győr ellen.


A Ferencváros női kézilabda-csapata nagyarányú győzelmet aratott, a címvédő Győr együttese felett. Ezzel a győzelemmel a fővárosi zöld-fehérek akár a bajnoki címet is elhódíthatják, amennyiben a hátralévő mérkőzéseiket megnyerik.

A Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor az alábbi Facebook posztban reagált a meglepően nagyarányú győzelemre. 

"Csodálatos kézilabdás lányaink ma 9 góllal 31-22-re legyőzték az eddig százszázalékos, verhetetlennek tartott BL-címvédő Győrt! És mindezt már nézők előtt értük el, talán a szurkolóink bíztatása is kellett a fantasztikus sikerhez!

Összevetésben már jobban állunk az ETO-nál, de még mindkét csapatnak 5-5 mérkőzése van hátra a bajnokságban. Ha Elek Gabi és lányai a hátralévő meccseiket megnyerik, bajnok az FTC. Nem lesz könnyű dolgunk, mert az ellenfelek közt még ott vannak a debreceniek is, akikkel idegenben kell megküzdenünk.

Összejöhet a csoda, az aranyérem, annak sorsa most már a mi lányaink kezében van! 

Küzdeni mindig, feladni soha!" 

 

A játékosok a pályán így ünnepelték meg a nagyarányú győzelmet. 

 

 

Borítókép: Facebook.com/ Kubatov Gábor

 

Sport365.hu - Közte 9. A Ferencváros megalázó vereséget mért a Győrre

A női kézilabda NB1 legjobban várt rangadóján a két zöld-fehér csapat, a Ferencváros és a címvédő Győri Audi Eto KC játszottak egymás ellen az Elek Gyula Arénában. A fővárosiaktól sérülés miatt hiányzott Jannurik Kinga, és Kovacsics Anikó, míg a győriek teljes kerettel vágtak neki a mérkőzésnek.

Sport365.hu - "Nem akarom elhinni ezt az eredményt" - Elek Gábor

A női kézilabda NB1 legjobban várt rangadóján a Ferencváros nagyon simán győzte le a Győrt, ráadásul az egymás elleni eredményt is a saját javára fordította. A találkozót követően a két vezetőedző mellett, a győriek jobbszélsője, Faluvégi Dorottya, valamint a Ferencváros parádésan védő hálóőre értékelte a látottakat.

Videók