Miocic a Jones elleni címmeccset tűzte ki célul: „Azt a meccset akarom”

Jones eredetileg azt célozta meg, hogy már júliusban megvédi a koronáját.


Miután kiderült, hogy a Jon Jones ellen tervezett címmeccs elmarad, a korábbi kétszeres nehézsúlyú bajnok, Stipe Miocic kivárt és most újra célba vette a rochesteri születésű harcost, hogy novemberben a Madison Square Gardenben megrendezésre kerülő UFC 309-en megküzdjenek egymással.

Miocic több mint három éve nem küzdött, legutóbb Francis Ngannou ellen egy elképesztő második menetes vereséggel veszítette el a címét. Ami Jones-t illeti, tavaly márciusban a UFC 285-ön tért vissza, amikor a korábbi ideiglenes bajnok, Ciryl Gane ellen egy lenyűgöző első menetes submission győzelemet aratott és megszerezte a megüresedett bajnoki címet.

Nemrégiben megerősítette, hogyan kötött szóbeli megállapodást a UFC-vel arról, hogy visszatérését egy Miocic elleni címmeccsen teszi meg. Jones eredetileg azt célozta meg, hogy már júliusban megvédi a koronáját.

Miocic mindeközben megerősítette, hogy a párosuk a novemberi UFC 309-re várható.

„Ezt akarom. Várni fogok. Nem érdekel más, azt a meccset akarom. A UFC júliusról beszélt. Én inkább novembert céloznám meg New Yorkban” - mondta Stipe Miocic Quinton Jacksonnak a JAXXON Podcastben.

Borítókép: Getty Images

Videók