Felébredt a kómából egy szurkoló, miután videóüzenetet kapott Tottitól

Az AS Roma korábbi kiválósága nem csak a pályán, azon kívül is képes csodát tenni.


A 19 éves Ilenia Matilli és barátai szörnyű autóbalesetet szenvedtek még decemberben, amikor egy buli után hazafelé egy fának ütköztek.

Ilenia barátja, Martina Oro, aki a járművet vezette azonnal meghalt. Ileniát helikopterrel szállították és a római Gemelli kórházba. A lány, aki mellesleg óriási AS Roma szurkoló, olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy kilenc hónapig kómában volt. Szülei rendszeresen lejátszották a lány kórházi ágya mellett a Roma indulóját, és csodával határos módon, a klub legendájának, Francesco Tottinak az üzenete felébresztette a mély álomból.


(Kép: sportbible/Atlas Orbis)

Totti egész pályafutását a Románál töltötte, és ő a csúcstartó mind a góllövésben, mind a pályára lépésekben a klubnál. Az egykori csapatkapitány ezt üzente a kómában lévő lánynak:

"Ilenia ne add fel, meg tudod csinálni, mindannyian veled vagyunk."


A lány szülei lerótták tiszteletüket Totti előtt.

"Totti fantasztikus hangja segített, valamint az a szenvedély, és az a szeretet, amelyet Ilenia is mindig tanúsított a klub iránt." – mondták a szülők la Repubblicának.

null

Roma fan wakes up from a coma after being played a video message from Francesco Totti https://t.co/Ix5ZtcOvdb


A család szeretne személyesen találkozni Tottival, hogy kifejezhessék köszönetüket. Ilenia előtt ugyan még hosszú út áll a teljes felépülésig, de az a vágya, hogy egy nap megölelhesse a legendás Capitanót.


(Kép: sportbible/Atlas Orbis)

"Ilenia már nagyon várja, hogy lásson."
- tették hozzá szülei.

Totti karrierje során rengeteg csodát tett a pályán, most pedig bizonyította, hogy a pályán kívül is képes rá. Hiába vonult vissza, a Róma-szurkolók továbbra istenként tisztelik, és ez valószínűleg a jövőben sem fog változni.

Forrás: sportbible

Kép: MB Media/Getty Images

Videók