Friss hírek

New Orleansből Los Angelesbe igazol át az amerikai kosaras

New Orleansből Los Angelesbe igazol át az amerikai kosaras
Anthony Davis az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Los Angeles Lakersbe igazol a New Orleans Pelicans csapatától.

Nagyon súlyos az NBA egyik legnagyobb sztárjának sérülése

Nagyon súlyos az NBA egyik legnagyobb sztárjának sérülése Segíteni akart sérülten is, de most a karrierje is rámehet.

Nowitzki és Ginóbili után újabb kosaras legenda búcsúzik

Nowitzki és Ginóbili után újabb kosaras legenda búcsúzik Bejelentette visszavonulását Tony Parker, aki 18 szezont játszott az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA).

Hiába tért vissza Thompson, a Toronto megállíthatatlan volt

Hiába tért vissza Thompson, a Toronto megállíthatatlan volt A Raptors egyetlen mérkőzésre van a történelmi bajnoki címtől, amellyel kanadai csapat először nyerne NBA-t.

A Toronto Raptors újra előnyben az NBA nagydöntőjében

A Toronto Raptors újra előnyben az NBA nagydöntőjében Avagy a csapatmunka többet ér, mint az egyéni. Hiába volt Stephen Curry a mezőny legjobbja, Durant és Thompson nélkül esélytelenek voltak Kawhi Leonardék ellen.

Nem gyógyul

Nem gyógyul Továbbra sem jött rendbe a címvédő legnagyobb sztárjának sérülése.

Az NBA idei rájátszásának legjobb pillanatai - VIDEÓ

Az NBA idei rájátszásának legjobb pillanatai - VIDEÓ A profi kosárlabda liga egy 15 perces videóba válogatta össze az idei playoff legnagyszerűbb mozdulatait. Hangolódás a péntek hajnalban kezdődő döntőre!

Elvette a Toronto a Milwaukee pályaelőnyét

Elvette a Toronto a Milwaukee pályaelőnyét A kanadaiaknak egy győzelem hiányzik a történelmi nagydöntőhöz. Kanadai csapat legutóbb 2011-ben szerepelt a 4 major sportág valamelyik fináléjában. Akkor a Vancouver Canucks a Bostontól kapott ki az NHL-ben.

A rovat további friss hírei