A Neymar-saga újabb része: a Real Madridnál köthet ki a brazil

A PSG sérülés miatt nem számít a brazil válogatott játékosra. Brazíliában viszont a párizsiaktól való távozást kürtölik,


Brazil források szerint az FC Barcelona helyett a másik nagy spanyol futballklubnál, a Real Madridnál köthet ki Neymar, aki nem lép pályára jelenlegi csapata, a Paris Saint-Germain vasárnapi bajnokiján a Nimes ellen.
 
A brazil sztár hiányzását kisebb sérülésével magyarázzák a francia klubnál, a dél-amerikai ország sportsajtója azonban tudni véli, hogy valójában közeli távozása az oka mellőzésének.
A PSG sportigazgatója, a szintén brazil Leonardo szombaton arról beszélt újságíróknak, hogy előrehaladott tárgyalások folynak Neymar eligazolásáról, de - részletek említése nélkül - hozzátette, hogy még nincs megállapodás az ügyben.
 
Mikor ér véget vajon a Neymar körüli herce-hurca?
Fotó: Aurelien Meunier - PSG/PSG via Getty Images
 
A szombati Le Parisien brazil hírforrásokra hivatkozva azt írta, hogy a PSG Neymar szerződtetésével kapcsolatos megbeszélései jóval gyorsabban haladnak a Real Madriddal, mint az FC Barcelonával, ahonnan amúgy a brazil csatár 2017-ben világcsúcsot jelentő 222 millióért érkezett a párizsi együtteshez. 
 

Videók