A Veszprém több mint egy klub

A vezetőedző értékelte a szezont.


David Davis, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője értékelte az őszi szezont a klub hivatalos honlapjának. Az idény közben menesztett Ljubomir Vranjes helyét átvevő spanyol szakember elmondta, nagyon megérintette, a szurkolók mennyire szívükön viselik a csapat sorsát, ezért neki is keményen kell dolgoznia.
 
„Azt láttam, hogy az irodában mindenki aggódott, a játékosok nem érezték jól magukat, mert szerették volna újra a kézilabda örömét és a győzelem ízét átélni. A szurkolók imádják ezt a klubot. Beszélgettem is néhányukkal, és elmondták, hogy mit jelent nekik a Veszprém. Félig angolul, félig magyarul, de megértettem a lényeget. Beszéltem egy orvossal is, aki elmondta, hogy a Veszprém az élete, és sírt az utóbbi eredmények láttán, viszont mióta Carlos és én ülünk a padon, sokkal vidámabb, és az eredmények is jobbak. Ez nagyon megindító volt számomra, mert itt rájöttem, hogy a Veszprém több mint egy csapat. Országszerte szeretik a csapatot, és majdnem mindennap beszélek emberekkel a klubhoz fűződő érzelmeikről. A csapat körül dolgozóknak is jobb a közérzetük. Ez engem nagyon megérint, mert már tudom, hogy nekem itt keményen kell dolgoznom, hiszen a Veszprém több mint egy klub.”
 

Davis eddig nem sokat látott Magyarországból, de idővel szeretne minél többet tudni a kultúránkról, és az itteni emberekről, valamint a nyelvet is igyekszik elsajátítani. A karácsonyt Kairóban tölti, mivel az egyiptomi válogatottal felkészülési tornán vesznek részt. Utána Spanyolországba utazik, ahol Valladolidban az édesanyja is meglátogatja, majd év elején folytatják az utolsó simításokkal a vb-felkészülést az afrikai válogatottal. Mint ismert, az egyiptomiak azonos csoportban szerepelnek a mieinkkel - jelentette az nso.hu.

Videók