Női válogatott

Négy ország rendezi az Eb-t

Négy ország rendezi az Eb-t
Pontos helyszín még nincs.

Kim Rasmussen: Ezért vagyunk itt

Kim Rasmussen: Ezért vagyunk itt A szövetségi kapitány értékelt.

Őrületes meccs után esett ki a női válogatott az Eb-n

Őrületes meccs után esett ki a női válogatott az Eb-n A mieinknek többször is a kezükben volt a meccs...

Női kosárlabda Eb - Legyőzték a házigazdákat a magyarok

Női kosárlabda Eb - Legyőzték a házigazdákat a magyarok A magyar női kosárlabda-válogatott 74-70-re legyőzte szombaton a házigazda cseheket, s ezzel már biztos, hogy továbbjut a csoportjából.

Női kosárlabda Eb - Kihirdette keretét a kapitány

Női kosárlabda Eb - Kihirdette keretét a kapitány Stefan Svitek, a magyar női kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette a júniusi csehországi Európa-bajnokságra készülő keretét.

Az olimpiai és vb-másodikkal kezd a magyar csapat

Az olimpiai és vb-másodikkal kezd a magyar csapat Az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes spanyolok ellen kezdi meg szereplését a magyar női kosárlabda-válogatott a júniusi, csehországi Európa-bajnokságon.

A házigazdát és az olimpiai ezüstérmest is megkapta női kosárcsapatunk

A házigazdát és az olimpiai ezüstérmest is megkapta női kosárcsapatunk A házigazda csehekkel is találkozik a csoportküzdelmek során a magyar női kosárlabda-válogatott a jövő évi Európa-bajnokságon.

Szlovákiát verve jutott ki az Eb-re női kosárlabda-válogatottunk

Szlovákiát verve jutott ki az Eb-re női kosárlabda-válogatottunk A magyar női kosárlabda-válogatott könnyedén nyert a szlovák csapat ellen Pöstyénben szerdán az Európa-bajnoki selejtezősorozat utolsó fordulójában, ezzel csoportelsőként kijutott a jövő évi kontinenstornára.

A rovat további friss hírei