A Ferrari szurkolói sosem fogják elfelejteni, amit Sainz tett

Úgy tűnik a spanyol és a rajongók közt már most nagyon erős szövetség jött létre.


Carlos Sainz megható gesztussal kedveskedett az őt köszöntő Ferrari szurkolóknak az első tesztnapját követően.

A spanyol autóversenyző január utolsó napjaiban egy ötnapos tesztprogram részeként közel másfél napot körözött a fioranói pályán, a Ferrari 2018-as modelljével. Az első napjára a szurkolók is készültek, akik páran kilátogattak az aszfaltcsík mellé és transzparensekkel köszöntötték a csapatnál most debütáló pilótát.

A kedves gesztus annyira meghatotta Sainzot, hogy úgy döntött meghálálja ezt és a dolga végeztével a szurkolóihoz hajtott, hogy váltson velük néhány szót.

A versenyző tettéről egy szurkoló számolt be a közösségi oldalán.

„Délután 4-kor az autó megállt, mi pedig épp el akartuk hagyni a pályát, amikor megláttunk az aszfalton egy kis tűzoltóautót, ami megállt előttünk. Carlos kiszállt belőle és odalépett hozzánk. Csodálkoztunk. Körbevezetett, hogy köszöntse a pálya mellett álló rajongóit, és váltson velünk néhány szót."

 

"Milyen különleges és szerény bajnok. Carlos, soha nem felejtjük el ezt a napot!” – írta a Chiello névre hallgató rajongó.

Sainz elmondta, mikor meglátta a transzparenseket eldöntötte, hogy meglátogatja a rajongóit és megköszöni az erőfeszítéseiket.
„Két transzparens volt. Az egyiken az állt, „Vamos Carlos” a másikon pedig az, hogy Smooth operator”.

Tehát ezek az emberek itt Olaszországban már tudják a nevem és az azzal kapcsolatos preferenciáim is. Tehát ez egy jó kezdet” – mondta a pilóta.


Edzés után beült a Safety Car-ba és meglátogatta rajongóit.


Fotó: Rudy Carezzevoli/Getty Images

„A nap végén alkalmam volt rá, hogy megköszönjem nekik. Megkaptam az autót és elmentem vele hozzájuk, hogy megköszönjem nekik a támogatást, ezen a különleges napon. Osztoztam velük egy kicsit ebben a szenvedélyben” – tette hozzá.

Sainz láthatólag jól érzi magát új csapatában, a Ferrari legújabb modellének tesztelésére azonban még várnia kell.

Borítókép: Rudy Carezzevoli/Getty Images

Forrás: motorsport.com

Videók