Az emberek nem bocsátanak meg, és nem felejtenek

A DVTK szurkolói csalódottságukat fejezték ki a kiesés után.


Miután kiderült, hogy a DVTK csapata 11 év után kiesik az NB1-ből, a miskolci csapat szurkolói nem lesznek ott a stadionban az utolsó fordulóban. 

A diósgyőri keménymag, a DVTK Ultras Facebook oldalán tett ki egy bejegyzést, amelyet változtatások nélkül teszünk közzé. 

"Ezen a hétvégén szeretett klubunknak, a DVTK-nak véget ér az NB I - kitudja meddig - és ezzel a mi élvonalbeli kalandozásunk is. A 10 évet lezárva, még az nb2-es létünk előtt, már csak egyetlen forduló jut nekünk a legmagasabb osztályban.

Ezt a meccset "focizzák" le a zöld gyepen az idegenek, és nézzék meg ezt a skyboxban azok, akik idáig juttatták a DVTK-t. (Bár úgy gondoljuk most nem lesznek sokan)
Nekünk Diósgyőr Szurkolóknak ezúttal nem a Stadionunkban lesz jelenésünk!

Bojkottra és együttes fellépésre szólítunk fel mindenkit, akinek a szívében ott zubog a piros-fehér vér, szemében ott van a tűz, amikor a DVTK címerét látja!

Szombaton MINDEN DIÓSGYŐR érzelmű miskolci és nem miskolci szimpatizánstól azt kérjük, hogy a Stadionunk DVTK címerrel ellátott oldal előtti térre, reggeltől estig vigyenek egy-egy mécsest, amelyeket sötétedéskor meggyújtva tudatjuk az illetékesek felé, hogy mennyi Szurkolónak okoztak megrendítő fájdalmat, hogy nem viselték jól a gondját szeretett klubunknak. Az emberek nem bocsájtanak meg, és nem felejtenek!


 

Vasárnap 17.30!

A MI "meccsünknek" is ez a kezdési időpontja. Szálljuk meg a DVTK Stadion körüli kocsmákat, teraszokat, különös tekintettel a legnépszerűbb törzshelyünket, a Katát! Adjuk ki a már régen megfáradt gőzt! Sétálva tegyük meg a Stadionhoz vezető utat, ahol a Capo vezetésével énekeljük el a régi és új Diósgyőri dalokat, ordítsuk rigmusainkat a Habos Söröző teraszán a mérkőzés alatt is.

MÉG EGYSZER S -mindenbizonnyal jó ideig- UTOLJÁRA, DÖRRENJ MEG DIÓSGYŐR AZ Nb1 ben!

Ne feledd, a járványügyi intézkedések még mindig életben vannak Magyarországon!

ELJÖTT AZ IDŐ, HOGY NYILVÁNOSAN KÉRJÜK SZÁMON AZOKAT, AKIK AZ ELMÚLT 5 ÉV EREDMÉNYTELENSÉGÉÉRT FELELŐSEK, AKIK AZ NB2-BE VEZETŐ UTAT KIKÖVEZTÉK!

Mutassunk erőt ezen az estén, mutassuk meg, hogy eltiporhatatlanok vagyunk itthon, a városunkban, és nyilvánítsunk véleményt a klub közel múltjáról és jelenéről, és tereljük MI a DVTK-t egy szebb jövő felé!!!
Vasárnap a Szentélynél a helye minden igaz érzelmű Diósgyőr Szurkolónak!!!"

Borítókép és forrás: DVTK Ultras

 

 

 

 

 

Videók