A Loki bevetette új fegyverét, de a Fradi nyert

A Ferencváros futballcsapata 3-2-re verte meg a DVSC-t a csütörtök délután Pallagon lejátszott felkészülési mérkőzésen.


A találkozó elején Roland Lamah szerzett vezetést a zöldeknek, amire postafordultával válaszolt Horváth Zsolt. A 21. percben már ismét a Fradinál volt az előny, Hajnal Tamás lövetett gólt Varga Rolanddal.
 
A szünetet követően Radó András - akárcsak a két csapat novemberi bajnokiján - távoli lövéssel növelte csapata előnyét. A hátralévő időben a Lokinak csak a szépítésre futotta Dusan Brkovics révén,  így a Ferencváros nyerte az élvonal két meghatározó klubjának felkészülési mérkőzését.

Pályára lépett a DVSC legújabb szerzeménye, a ferencvárosiak által is jól ismert Ognjen Djelmic, akit tegnap szerződtettek. a Zeljeznicartól. A 27 éves bosnyák szélső augusztusban betalált a Fradi elleni Európa-liga selejtezőn. Pályafutása során 162 boszniai első osztályú mérkőzésen 29 gólt szerzett és 19 gólpasszt adott.

A jövő héten folytatódnak az NB I küzdelmei. Az első tavaszi fordulóban a Debrecen a Vasast látja vendégül, az FTC a Békéscsabához látogat.

Felkészülési mérkőzés
DVSC-Ferencváros 2-3 (1-2)

DVSC: Radosevic – Lázár (Djelmic 59.), Mészáros (Szatmári 71.), Brkovics, Korhut – Varga J. - Jovanovic, Szakály (Sidibe 59.), Holman (Ferenczi 77.), Horváth Zs. (Tisza 77.) – Kulcsár (Coulibaly 46.).
FTC: Dibusz – Dilaver, Nalepa, Pintér, Ramírez (Leandro 46.) – Nagy Á. (Nagy D. 68.), Gera Z. (Csukics 85.) – Varga R. (Busai 77.), Hajnal (Trinks 68.), Lamah (Lakatos 77.) – Radó.

Gól: Horváth Zs. (10.), Brkovics (80.), ill. Lamah (7.), Varga R. (21.), Radó (60.)

Videók