Átigazolási hírek

Komoly kiárusítás jöhet a Bayernnél, ez a 6 játékos távozhat

Kép forrása: Rene Nijhuis/BSR Agency/Getty Images

Az említett játékosok éves fizetése több mint 100 millió euróra rúg.

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern Münchennek rendeznie kell az anyagi helyzetét a nyáron annak érdekében, hogy igazolni tudjon. A bajor együttes már hivatalosan is bejelentette Michael Olise-t a Crystal Palace-től, és már csak a papírmunka van hátra Joao Palhinha esetében. Azonban, hogy Vincent Kompany további erősítéseket eszközölhessen eladásokra is szükség lesz, ugyanis tetemes a bérköltség a müncheni gárdánál.

Georg Holzner, a német Kicker újságírója szerint az alábbi játékosokat szeretné eladni a Bayern, kérdés, megtalálják-e a vevőt is rájuk.

Ezen hat futballista éves fizetése több mint 100 millió euróra rúg, a legmagasabb Joshua Kimmiché, aki 19,5 milliót tesz zsebre egy év alatt Münchenben. Iránta a Barcelona és a Manchester City is erős érdeklődést mutat, s mivel a szerződése jövő nyáron lejár, így minden bizonnyal idén túlad rajta a német csapat. Matthijs de Ligtért a Manchester United szállt be és jó eséllyel szerződteti is a holland védőt, míg Alphonso Davies a pletykák szerint egyre közelebb a Real Madridhoz.