Spanyol foci

Thiago Alcantara visszavonult, majd 24 óra múlva visszatalált a futballhoz

Kép forrása: Facebook/Thiago Alcantara

Thiago Alcantara a visszavonulása után kevesebb mint 24 órával úgy tűnik, hogy nagyon közel áll ahhoz, hogy visszatérjen a futballba

A Liverpool egykori sztárja a szerződése lejárta után a múlt hónapban bejelentette, hogy elhagyja a Liverpoolt, vasárnap pedig azt, hogy végleg befejezi a futballt.

A spanyol középpályás négy évet töltött az Anfielden, de az utolsó szezonban mindössze öt percet futballozott csípő- és izomsérülései miatt.

Mielőtt csatlakozott volna a Liverpoolhoz, a Barcelonánál és a Bayern Münchenben játszott és úgy tűnik, hogy ez a két klub jelenti a kulcsot ahhoz, hogy visszatérhessen a futballhoz, mintha el sem ment volna.

A hírek szerint ugyanis a Barcelona edzője, Hansi Flick azt szeretné, ha  visszatérne a Camp Nouba, mint edzői stábjának a tagja. A német tréner jól ismeri őt, hiszen a 2019–2020-as szezonban együtt dolgozott vele a Bayern Münchennél, amikor Bajnokok Ligája győzelmet ünnepelhettek.

Flick állítólag megpróbálja rávenni Thiagót, hogy csatlakozzon hozzá a Barcelonában, 11 évvel azután, hogy az egykori spanyol válogatott elhagyta Katalóniát.

Nagyon valószínű, hogy a válasz igen lesz, mert Thiago Alcantara az edzői pályára szeretne lépni.

Röviddel a „pletyka” megjelenése után a játékos megosztott egy üzenetet a közösségi média profiljain, melyben arra utalt, hogy azonnal visszatér egy korábbi klubhoz.

Mindig hajlandó leszek visszaadni, amit kaptam és hálás vagyok az időért amit élvezhettem.”

„Köszönöm, foci. És mindazoknak, akik elkísértek, és jobb játékost és embert csináltak belőlem az úton.

Hamarosan találkozunk.”