Átigazolási hírek

Az Everton kevesli a Manchester United 50 milliós ajánlatát a játékosukért

Kép forrása: Marc Atkins/Getty Images

Alaposan beerősíthet a nyáron a Manchester United.

Igen komoly kereterősítésbe kezdett az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United. A Vörös Ördögök egyre közelebb Joshua Zirkzee és Matthijs de Ligt leigazolásához, s úgy fest, Erik ten Hag többet tervez a nyárra. A holland menedzser Jarrad Branthwaite-et szeretné az Old Traffordra csábítani, azonban az MU első ajánlatát – amely 45+5 millió euróról szólt – elutasította az Everton.

Először egy 35 millió eurós ajánlattal jelentkezett be a Manchester United a 22 éves védőért, s hiába emeltek az összegen, ez még mindig kevés a liverpooli csapatnak. Minden bizonnyal azért, mert angol játékosról van szó, ráadásul a Toffees magas polcra helyezi a fiatal labdarúgót, s Wesley Fofana, Josko Gvardiol és Harry Maguire árában gondolkodnak. Ez pedig jóval magasabb, mint amit eddig az MU ajánlott Branthwaite-ért.

A manchesteriek továbbá szeretnék megszerezni Manuel Ugartét a Paris Saint-Germaintől, érte közel 40 millió eurót ajánlott a klub, de lehet, hogy Marcus Rashford is a része lesz az üzletnek.