Küzdősportok

Zhilei Zhang menedzsere: Tyson Fury az első célpontunk!

Terry Lane, a kínai nehézsúlyú ökölvívó Zhilei Zhang társmenedzsere jelezte, hogy a Joe Joyce elleni visszavágó győzelem után a WBC világbajnok Tyson Fury lenne az első célpontjuk.

Még áprilisban Zhang sokkolta a világot azzal, hogy legyőzte Joyce-t. Az orvosok a hatodik menetben állították le a mérkőzést.

A brit bokszoló azonnal élt a visszavágási záradékkal, a második mérkőzésre pedig szombat este kerül sor a londoni The AO Arénában.

„Zhilei szombati győzelme valóban szétválasztja a nehézsúlyú divíziót. Ha ő győz, akkor tényleg Fury, Usyk és Zhang van a csúcson. Mindenki más messze alattuk lesz. Ha Zhilei győz, ahogy azt várjuk, akkor Fury az első célpontunk. Hátra kell majd dőlnünk, és meglátjuk, milyen bunyók lesznek – és ami talán még fontosabb, milyen harcok nem lesznek” – mondta Lane a Sky Sportsnak.

Néhány hónappal ezelőtt komoly tárgyalások folytak egy Fury és Zhang közötti mérkőzés összehozásáról – de ezek a tárgyalások kisiklottak, amikor Joyce élt a visszavágóhoz való szerződéses jogával.

A cikk folytatásáért kattints a képre.

""

Borítókép: Photo by James Chance/Getty Images