Vigvári Vince megerősítette, távozik az OSC-től

Vigvári Vince megerősítette, hogy távozik a férfi vízilabda ob I-ben szereplő OSC együttesétől, de azt még nem árulta el, hol folytatja pályafutását. Sajtóhírek szerint a spanyol Barcelonetához szerződhet.


"Nem szeretnék belemenni, de azt elárulhatom, hogy több komoly külföldi klubbal is tárgyaltam" - nyilatkozott a 20 éves játékos az M1 aktuális csatornának, majd hozzátette, hogy édesapja is részt vett a folyamatban, emellett pedig Varga Zsolt szövetségi kapitány tanácsait is figyelembe vette és hamarosan kiderül, melyik klubba igazol.

A legutóbbi négy szezonban bajnoki döntőt játszó OSC világbajnok vízilabdázója nem tartaná bravúrnak, inkább szép teljesítményként értékelné, ha csapata idén bejutna a legjobb négy közé a bajnokságban, és szerinte a harmadiktól a hatodik helyig sokkal kiélezettebb a mezőny, mint tavaly.

"Azt is ki lehet mondani, hogy mi lényegesen gyengültünk, de most ez a feladat. Tavaly bajnokságot szerettünk volna nyerni, vagy döntőbe jutni, most egyelőre négybe szeretnénk kerülni, aztán majd meglátjuk" - mondta Vigvári, aki megjegyezte: élvezi, hogy válogatottbeli elfoglaltságai miatt ennyire sűrű a szezon. Az OSC szombaton a sereghajtó Szeged ellen ugrik medencébe, s ha nyer, akkor a címvédő és egyben százszázalékos Ferencvárossal néz szembe az elődöntőben.

(Borítókép: MTI / Illyés Tibor)

Videók