Új vezetőedző és tapasztalt szerb légiós Kaposváron

Változások a férfi vízilabda ob I új idényére készülő Kaposvári VK-nál.


Új vezetőedző, Surányi László irányításával kezdte meg a felkészülést a férfi vízilabda ob I új idényére a Kaposvári VK, amely Srdjan Aksentijevic személyében tapasztalt szerb légióst is igazolt.

"Ez lesz az első idényem vezetőedzőként. Természetesen izgatottan tekintek a feladat elé. Új csapatot kell építenem, nagyon remélem, hogy jól fog sikerülni, és minél több győzelemnek örülhetünk majd együtt" - nyilatkozta hétfőn a klub honlapján Surányi László.

A somogyiak új vezetőedzője korábban játékosként is erősítette a csapatot, amelyhez most Pécsről tért vissza. Munkáját Vindisch Ferenc játékos-edzőként, Krasznai Rudolf pedig videoelemzőként segíti majd.

A Kaposvár az előző bajnoki idényt Berta József irányításával a 14. helyen zárta. Dobos Pál ügyvezető úgy fogalmazott, nem úgy sikerült a legutóbbi évad, ahogyan szerették volna, így változtatniuk kellett.

"Surányi Lászlótól fiatalos, modern felfogást várunk. A keretet megpróbáltuk ennek megfelelően átalakítani. Sikerült fiatal tehetségeket Kaposvárra csábítanunk, míg a szerb Srdjan Aksentijevic a rutint fogja képviselni" - magyarázta.

A 33 éves Aksentijevic korábban volt a Crvena zvezda, a Partizan Beograd, a török Galatasaray, az olasz SC Quinto és a horvát Primorje Rijeka játékosa is.

Bélyegkép: kapospolo.hu

Videók