A magyar női vízilabda-válogatott negyeddöntője képekben

Bíró Attila csapata az elődöntőbe jutásért Hollandia ellen szállt vízbe.


A tokiói olimpia női vízilabdatornájának negyeddöntőjében a magyar női vízilabda-válogatott Hollandia ellen szállt vízbe.

Bíró Attila csapata sokáig kiegyenlített mérkőzést vívott a hollandokkal, végül három góllal, 14-11-re  győzte le a riválist, amivel egymás utáni harmadik olimpián jutott be a magyar együttes a legjobb négy közé. 

A mérkőzés helyszínén tartózkodott Derencsényi István fotóriporter is, aki megörökítette a találkozó fontosabb momentumait. Ezekből válogattunk. Gurisatti Gréta így örült egyik góljánál. Hármat lőtt a hollandoknak.
 


Meggyűlt a baja Parkes Rebekának a holland védők között. (sötét sapkában)


Az utolsó percekben Magyari Alda kézsérülést szenvedett, ezt látja el a magyar stáb.
 


Bíró Attila szövetségi kapitány öröme egy magyar gólnál.


Magyari Alda és Szilágyi Dorottya öröme a hollandok legyőzése után.

 

A magyar női vízilabda-válogatott az elődöntőben a spanyol csapat ellen száll vízbe csütörtökön, magyar idő szerint 12 óra 50 perckor. 

 

Borítókép és fotók: Derencsényi István 

 

Sport365.hu - Már biztosan éremért játszhat majd a magyar női vízilabda válogatott

A magyar női vízilabda-válogatott legyőzte a holland csapatot a tokiói olimpia keddi negyeddöntőjében, így a következő körben a fináléba kerülésért játszhat. A ráúszásnál Vályi el tudta hozni a labdát, az első magyar akció viszont sikertelen volt. A csapatok hosszú percekig nem tudtak betalálni, aztán fórban a hollandok szereztek vezetést.

Videók