VIZES VB 2017

Óriási: hihetetlen eset történt az úszó-vb-n - videó!

Óriási: hihetetlen eset történt az úszó-vb-n - videó!
Szántó Dávid, a vizes vb versenyigazgatója még a 27 méteres óriástoronyra is felmerészkedett a DIGI Sportnak készített videoblogjai során, az esemény végeztével pedig két érdekes történetet is elmesélt.

Jakabos Zsuzsanna feleség lett – gyönyörű fotók az esküvőről

 Jakabos Zsuzsanna feleség lett – gyönyörű fotók az esküvőről A Győri Úszó SE vezetőedzője, Petrov Iván és a több világversenyen is a legszebb sportolónak választott négyszeres olimpikon, Európa-bajnok Jakabos Zsuzsanna régóta egy párt alkot, szerdán pedig össze is házasodtak

Sokk: komoly bejelentést tett a "pólókirály", Varga Dénes

Sokk: komoly bejelentést tett a "pólókirály", Varga Dénes Az ezüstéremmel végződő budapesti világbajnokságot követően fontos bejelentést tett karrierje jövőjével kapcsolatban a magyar férfi vízilabda-válogatott csapatkapitánya.

Hosszú Katinka élete élménye volt a vb, ahol jót edzett

Hosszú Katinka élete élménye volt a vb, ahol jót edzett A budapesti vizes világbajnokságon kétszer hallhattuk a magyar himnuszt, mindkétszer Hosszú Katinka jóvoltából. A 200 és 400 méteres vegyesúszás királynője élményeiről, benyomásairól és jövőjéről is mesélt.

Vizes vb: Hosszú Katinka történelmi tettet hajtott végre

Vizes vb: Hosszú Katinka történelmi tettet hajtott végre Az Iron Lady 400 vegyessel zárta a hazai rendezésű világbajnokságot, ahol ismét megvillant.

Verrasztó Dávid fantasztikus teljesítményt nyújtott a vb-döntőben

Verrasztó Dávid fantasztikus teljesítményt nyújtott a vb-döntőben A magyar úszó 400 vegyesen állt rajthoz, ahol nagy örömet okozott a magyar drukkereknek.

Három magyar éremesély a vizes vb utolsó délutánján!

Három magyar éremesély a vizes vb utolsó délutánján! Utolsó napjához érkezett a budapesti vizes világbajnokság. Vasárnap a férfi óriás toronyugróknak, valamint az úszóknak osztanak érmeket - utóbbinál nyolc számban is. Ezek közül hármat nagyon-nagyon várunk.

Vizes vb: a magyarok programja a világbajnokság utolsó napján

Vizes vb: a magyarok programja a világbajnokság utolsó napján Hosszú Katinka 400 méteres vegyes úszsásban favoritnak számít, az Iron Lady újabb éremmel hálálhatja meg a Duna Aréna közönségének lelkes buzdítását.

Sokk: hiába küzdött a magyar válogatott a vb-döntőben

Sokk: hiába küzdött a magyar válogatott a vb-döntőben A magyar vízilabda-válogatott gyenge kezdés után becsülettel hajtott a világbajnokság döntőjében.

Milák Kristóf azt hitte, megnézheti a vízilabdadöntőt

Milák Kristóf azt hitte, megnézheti a vízilabdadöntőt A fantasztikus férfi 100 méteres pillangóúszást követően a vegyes zónában a junior-világcsúccsal ezüstérmes Milák Kristóf, és az ötödik helyen célba érő Cseh László nyilatkozott. Nagy szavak, remek sportolók.

Vizes vb: Milák 17 évesen bizonyította, határ a csillagos ég

Vizes vb: Milák 17 évesen bizonyította, határ a csillagos ég A fiatal úszó a hazai világbajnokságon nagyot úszott, remélhetőleg hasonló eredményekre lesz képes a jövőben is.

Vizes vb: Hosszú Katinka elképesztő, a harmadik érmét szerezte

Vizes vb: Hosszú Katinka elképesztő, a harmadik érmét szerezte Az Iron Lady ezúttal hátúszásban bizonyította, ott van a világ közvetlen élmezőnyében.

Így várják a világbajnoki döntőt a magyar vízilabdások

Így várják a világbajnoki döntőt a magyar vízilabdások Egyértelmű célmegfogalmazás. Története egyik legfontosabb mérkőzése vár a magyar férfi vízilabda-válogatottra.

A rovat további friss hírei