Amerikai sportok

Videó: éld át újra LeBron James legfontosabb pontállomásait a 40000.-ig

LeBron James újra beírta magát az NBA történelemkönyvébe. A meccset egyébként 124-114 arányban a Denver Nuggets nyerte Nikola Jokics vezérletével, aki 35 pontig, 10 lepattanóig és 7 gólpasszig jutott.

A Lakers 39 éves klasszis pedig 26 ponttal és 9 gólpasszal zárta a találkozót, a mérkőzés után úgy fogalmazott, még mindig képes veszélyt jelenteni az ellenfelekre, képes megcsinálni olyan dolgokat, amiket 10 évvel ezelőtt csinált, sőt úgy gondolja, olyan dolgokra is képes, amikre 20 évvel ezelőtt is. S ha már ilyne időintervallumokról beszélünk, jöjjön egy rövid videó James legfontosabb állomásairól a pontszerzések tekintetében a 40000-ig vezető úton.

From his first points to 40K… what a journey for @KingJames! #ScoringKING pic.twitter.com/cbzoy8cvwC

— NBA (@NBA) March 3, 2024

James azt is elmondta a meccs után, nem tartja megdönthetetlennek a pontrekordját, hiszen vannak kiváló pontszerzők a ligában. Maradva a családnál, LeBron ügynöke Bronny James jövőjéről osztott meg néhány gondolatot, Rich Paul elmondta, szerinte sokkal fontosabb, hogy a 19 éves fiatal játékos olyan helyre kerüljön majd, ahol biztosított a megfelelő fejlődés lehetősége. James azt szeretné, ha a fia maga ura lenne, így Bronny dönthet majd arról, bejelentkezik-e a 2024-es draftra, amely nagyban függ attól, hogy milyen csapatok mutatnak iránta érdeklődést azt megelőzően.

(Borítókép: Ronald Martinez / Getty Images)