Magyar úszok lehetnek a világ legjobbjai

Rasovszky Kristófra és Mányoki Attilára is lehet szavazni a 2019-es év nyíltvízi úszói között.


A FINA/CNSG Nyíltvízi Világkupa összetett győzteseként Rasovszky Kristófra is lehet szavazni a nemzetközi szakági szövetség, a WOWSA szavazásán, a nyíltvízi úszásban 2019 legkiemelkedőbb teljesítményéért járó kategóriában. 

Korábban Rasovszky nyert már egy díjat a 2019-es teljesíményért, hiszen őt választotta az európai szövetség a kontinens legjobb nyíltvízi úszójának 2019-ben.

A hosszútávúszó Mányoki Attilát egy másik kategóriában, az év férfi nyíltvízi úszója címére jelölték. Mányoki volt az első, aki hosszában átúszta a balatont.


Fotó: facebook/Mányoki Attila

Ezen a linken szavazhat Rasovszky Kristófra:

2019 WOWSA Performance of the Year Nominees - WOWSA

2019 WOWSA Performance of the Year Nominees The World Open Water Swimming Association is pleased to present the 2019 WOWSA Award Nominees. The nominees are presented in the following four categories: Please Note: Results will be announced on February 1, 2020 atThe Daily News of Open Water Swimming .

Ezen a linken szavazhat Mányoki Attilára:

2019 WOWSA Man of the Year Nominees - WOWSA

2019 WOWSA Man of the Year Nominees The World Open Water Swimming Association is pleased to present the 2019 WOWSA Award Nominees. The nominees are presented in the following four categories: Please Note: Results will be announced on February 1, 2020 atThe Daily News of Open Water Swimming .


Itt írtunk korábban Rasovszky világkupa győzelemről:

Sport365.hu - Rasovszky nyerte az összetett Világkupát

Rasovszky Kristóf hivatalosan is megnyerte a nyíltvízi úszók világkupa sorozatát. A világ- és Európa-bajnok magyar úszónak matematikailag már augusztus végén biztossá vált az elsősége, ám a szabályok szerint rajthoz kellett állnia a kínai Csunanban. Rasovszky a magyar szövetség tájékoztatása szerint végül ötödikként csapott célba a viadalon, a vk-sikerrel pedig megnyerte az 50 ezer dolláros fődíjat.

 

Borítókép: facebook/Rasovszky Kristóf

Videók